Spotkanie w marylandzie...
maryla (offline) |
Post #1 11-05-2010 - 23:09:07 |
gdzieś w górach... |
18- 20 czerwca , proponuję Wam kolejne spotkanie u mnie w "małym górskim kurorciku"... co Wy na to?
Poza tym, że będzie terapia śmiechowa i wszystkie znane Wam już atrakcje, będziemy się uczyć, tak tak to nie jest żart... ...co myślicie o smoobronie dla amazonek? a może jakiś "teatrzyk"? ... mam w zanadrzu jeszcze kilka niemniej ciekawch propozycji. Jeśli Wam sie podoba, to piszcie, są chętne na kolejną wyprawę w góry??? ![]() |
magdam (offline) |
Post #5 12-05-2010 - 08:12:59 |
Gorlice, Kraków |
Tak się zastanawiam czy pisać tu i potwierdzać że będę hihi, bo przecież bym nie odpuściła
![]() Będę będę bo jak inaczej?? Się doczekać nie mogę. Tylko hmmm ..... intrygują mnie te inne rozrywki bo myślałam że wiem co się szykuje a tu jednak nie do końca ![]() Wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myślenie wszystko odmieni!!! |
Rybka (offline) |
Post #8 17-05-2010 - 12:02:02 |
Gród nad Sanem |
Oj, ledwo znalazłam ten wątek...
![]() Oczywiście będę! Będziemy z Wandzią i Renatką. Jak nam pozwolisz, przyjedziemy trochę wcześniej . Marylku! Najpiękniejsze spotkania są w Marylowie! Serducha dla Ciebie ![]() P.S. zabierać nakolanniki i nałokietniki i inne jakieś kaski czy cuś? Bo, Matko kochana, ta samoobrona i te inne tajemne niespodzianki..., aż mnie dreszcz przeszedł... "...a także ludzie pomniejsi, pasikoniki i ważki.. Lampy, puste ramy i grzechotki mają swoją wieczność.. I są raz na zawsze..." Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 17-05-2010 - 12:05:00 przez Rybka. |
maryla (offline) |
Post #9 17-05-2010 - 23:08:16 |
gdzieś w górach... |
:
![]() ![]() Kilka szczegółów na temat co należy zabrać - koniecznie: - dres, lub coś wygodnego oraz buty sportowe ( przydadzą sie do samoobrony i jazdy konnej) - strój kąpielowy ( basen z gimnastyką dla nas? albo same "bąbelki" ???) - ustalimy na miejscu - kijki do nordic walking ( możemy poćwiczyć pod okiem instruktora) Całuski dla Wszystkich przypomniało mi się jeszcze - mozna zabrać rolki - w parku obok, sa doskonałe warunki do jazdy, zreszta same wiecie... Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 17-05-2010 - 23:12:17 przez maryla. |
Eva (offline) |
Post #10 17-05-2010 - 23:37:23 |
|
Uuuuuuuu a ja od 1.06 będę w Krynicy Zdrój przez tydzień i od 13.07 przez dwa tygodnie w ośrodku Damis , pewnie urwałabym się z turnusu i wskoczyła do Was
![]() ![]() ![]() Przekaż proszę 1% podatku mojemu synkowi więcej na stronie Kuby |
Rybka (offline) |
Post #11 18-05-2010 - 08:29:50 |
Gród nad Sanem |
I dlatego kocham to miejsce!
Ty Marylku, potrafisz nam wszystko zorganizować na piątkę! Jak tu ze wszystkim pomieścić się w tak krótkim czasie? Jeszcze mamy w planie codzienny relaks w jaskini... ![]() Ale poradzimy! Zgłaszam jeszcze Ulę, wczoraj mnie upoważniła. Usia 10 będzie! Buziaki! "...a także ludzie pomniejsi, pasikoniki i ważki.. Lampy, puste ramy i grzechotki mają swoją wieczność.. I są raz na zawsze..." |
Eda (offline) |
Post #13 19-05-2010 - 22:29:32 |
Wawka i ... :P |
Heh... milczałam, milczałam i już dłużej nie mogę...
Też chcę tam być, ale jeszcze nie wiem czy mi się uda... ![]() I jeszcze czeka mnie scynto i od wyniku sporo będzie zależało... ![]() Się odezwę jeszcze co i jak... ... przeżyj życie swoje jak tylko zechcesz ... ![]() ![]() |
maryla (offline) |
Post #14 20-05-2010 - 21:38:31 |
gdzieś w górach... |
Hej dziewczynki moje kochane,
niestety muszę zmienić termin naszego spotkania w marylandzie na 11- 13 czerwca. Trochę mi się zagmatwło w związku z pogodą, szkoła z Krakowa odwołała przyjazd w niedzielę i proszą mnie o przesunięcie terminu ich pobytu na 13-19 czerwca. Jest to mój stały klient od 6 lat i szkoda byłoby mi ich stracić. Chyba mnie rozumiecie?? Napiszcie proszę czy odpowiada Wam ten termin? Przepraszam, że tak wyszło- wybaczcie... pozdrawiam ![]() |