uśmiechSpotkanie w marylandzie...

Wysłane przez maryla 

magdam (offline)

Post #1

22-02-2011 - 17:18:58

Gorlice, Kraków 

Buuuuu a taką miałam nadzieję .....
Plymka też nie będzie buuuuu

Wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myślenie wszystko odmieni!!!

Eda (offline)

Post #2

23-02-2011 - 15:18:59

Wawka i ... :P 

Bawcie się dobrze dziewczyny, mam nadzieję na następne spotkanko dotrzeć już ok
Aaaa i liczę na fotki i wypicie mojego i innych dziewczyn zdrowia drink.gif

... przeżyj życie swoje jak tylko zechcesz ...

magdam (offline)

Post #3

23-02-2011 - 16:22:47

Gorlice, Kraków 

Edzia zdróweczko Wasze wypijemy na bank!!!!
A fotki hmmmm postaram się popstrykać i podeślę płytkę razem z tymi z ostatniego razu smiling smiley
A na wiosnę to mam też nadzieję że będziesz

Ana (offline)

Post #4

25-02-2011 - 00:15:02

Madzia Ty wredoto, nic nie ściemniam, tylko kobietą pracującą zostałam bo na emeryturze nudno było winking smiley

W sobotę i ja i Kudłata pracujemy,
ale do pracy idziemy spakowane do wyjazdu ...
zaraz po 14.00 ... Kudłata przyjedzie po mnie
(pracujemy niedaleko siebie w Krakowie)
i ... kierunek Wysowa !
choć jeden dzionek z Wami pobędziemy
Do zobaczenia !

Hanna (offline)

Post #5

27-02-2011 - 20:16:38

Beskid Niski 

Marylko, jak zwykle spędziłam cudowny czas u Ciebie. Kulig, jaki mogłam sobie wymarzyć- szalone konie, pochodnie, dużo śniegu, ognisko, wspaniała atmosfera, pyszne jedzenie. Bardzo dziękuje za wszystko!!!! I pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania uśmiech

magdam (offline)

Post #6

28-02-2011 - 11:55:40

Gorlice, Kraków 

A ja już tęsknię za spotkaniem......... za dziewczynami i chłopakami ...... za Wami!!!!!!!!
Niedługo pojadę w odwiedziny smiling smiley

Jolar (offline)

Post #7

28-02-2011 - 15:22:00

niedaleko Warszawy 

Hanna
Marylko, jak zwykle spędziłam cudowny czas u Ciebie. Kulig, jaki mogłam sobie wymarzyć- szalone konie, pochodnie, dużo śniegu, ognisko, wspaniała atmosfera, pyszne jedzenie. Bardzo dziękuje za wszystko!!!! I pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania uśmiech

Ja podpisuję się obydwiema rękami, ale mam to szczęście,że mogę z tej cudownej atmosfery korzystac jeszcze przez jakiś czas....
Buziole dla wszystkich uczestniczek spotkania, gospodarzy uściskam sama oczko, mam jeszcze odrobinę czasu...oczko

" Nie daj się ludzie niech swoje myślą...
Nie daj się z diabłem do piekła wyślą...
Nie daj się warto być zawsze tylko sobą..."

metka (offline)

Post #8

14-08-2011 - 21:15:12

A ja najpiękniej proszę prosi doświadczone i zmotoryzowane Panie o odpowiedź na pytanie poniższe:
jaką trasą najlepiej dojechać z Krakowa?

Autem, z dzieciakami małymi, więc co chwila odpoczynku będzie nam trzeba, atrakcji i noclegu może nawet.
Google pokazuje mi 3 opcje:
Myślenice - Mszanę - Limanową
Bochnię - Limanową
Bochnię - Brzesko (- Nowy Sącz)

Która droga najlepsza i którą Wy jeździcie?

"Spieprzaj, dziadu!" (L.K.)

brodka (offline)

Post #9

14-08-2011 - 22:46:04

daleko od Krakowa 

Metko .....ja myślę że najlepsza droga do Wysowej to przez Brzesko -Nowy Sącz ,Grybów.
Kiedy jedziesz ????
Może kawka razem wypijemy u Marylki uśmiech

maryla (offline)

Post #10

15-08-2011 - 23:04:36

gdzieś w górach... 

Metko, najlepsza droga do mnie ...hmm...ja jeżdżę różnie, ale jeśli chcesz jechać autostradą do Krakowa to potem najbliżej :
Brzesko - N.Sącz - Grybów - Ropa - Wysowa.
Piękna widokowo przez Limanową - Nowy Sącz- Grybów i dalej...
Zresztą - zdzwoń , pogadamy.
Wybrałaś termin przyjazdu ??

Brodko - masz zaległa kawę u mnie....czekamy razem z Magdą !

magdam (offline)

Post #11

16-08-2011 - 06:21:16

Gorlice, Kraków 

Brodzia po raz kolejny na kawę ze mną u Marylki się nie załapałaś buuuu ale druga Magda czeka. Ja też czekam w Gorlicach!!!

maryla (offline)

Post #12

22-07-2013 - 17:04:47

gdzieś w górach... 

Strasznie zapuszczony ten wątek...przyszłam poodkurzaćchichot prawie 2 lata nikt tu nie sprzątał...
co nie znaczy, że nikt mnie nie odwiedzał...
buziak dla bywalców w mojej krainie...
Krakusko, Brodziu, Kiciu i Magdam - dzięki za ostatnie spotkanie smiling smiley

Musimy pewnie reaktywować nasze spotkania w większym gronie …bo inaczej zgnuśniejemy ….

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 22-07-2013 - 17:12:24 przez maryla.

magda2411 (offline)

Post #13

22-07-2013 - 17:08:08

Olsztyn 

brawo

filipinka35 (offline)

Post #14

22-07-2013 - 17:41:42

Ja bym bardzo chciała. Lubię takie spotkania.

Zycie jest najpiękniejsze !!!

Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum.

magdam (offline)

Post #15

22-07-2013 - 19:35:47

Gorlice, Kraków 

brawo
I buziak dla Ciebie!

andzia73 (offline)

Post #16

22-07-2013 - 20:57:43

Gdańsk 

buziak

Danuta52 (offline)

Post #17

22-07-2013 - 21:21:49

wolsztyn 

Marylko ja też mogę ?buzki

maryla (offline)

Post #18

22-07-2013 - 23:39:51

gdzieś w górach... 

Danusiu, Filipinko, Andziu- jak będziemy organizować spotkanie - zapraszam i już się cieszę radochana Wasz przyjazd. buziak

Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 22-07-2013 - 23:42:23 przez maryla.

filipinka35 (offline)

Post #19

23-07-2013 - 13:23:37

Ja tez się ciesze tylko, ze na 100 % nie obiecuję.

Zycie jest najpiękniejsze !!!

Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum.

magdam (offline)

Post #20

24-07-2013 - 18:52:14

Gorlice, Kraków 

No ja jak zwykle zwarta i gotowa na spotkanie w Marylandzie!!!
Jeszcze trochę pojeżdżę ze złym humorem (ostatnio to standard, niestety sad smiley ale staram się staram zmienić to) to zakaz wstępu dostanę chichot
Mam nadzieję, że spotkanie w większym gronie będzie smiling smiley i czekam niecierpliwie na datę buzki

maryla (offline)

Post #21

24-07-2013 - 22:54:19

gdzieś w górach... 

Oj tam Magdam, nie przesadzaj z tym humorem, każdy jakiś tam ma... ja też miewam humorki, normalka.
Ze złym czy dobrym... zawsze moje drzwi stoją otworem... przyjeżdżajbuziak
A co do terminu...myśli

magdam (offline)

Post #22

25-07-2013 - 19:58:18

Gorlice, Kraków 

Wiem Marylko że drzwi są zawsze otwarte i za to właśnie Cię kocham buziak

kika2203 (offline)

Post #23

28-03-2014 - 23:41:35

k/Szczecina 

KURCZE!!!!!!!!!!!!!!!! SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEM POD WASZYM UROKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!radocha
Marylko napisz tylko co i jak, a ja stawiam się brawo mimo, że mieszkam tak bardzo dalekoszok
Pozdrowienia i wielki SZACUNEK dla tego co robisz Marylko KOCHANAbuzki

maryla (offline)

Post #24

29-03-2014 - 00:02:03

gdzieś w górach... 

Oj, widzę że jest klimat i chęć na spotkanieuśmiech No cóż, trzeba pomyśleć nad tymmyśli

magdam (offline)

Post #25

31-03-2014 - 21:41:41

Gorlice, Kraków 

Myśl kochana myśl uśmiech
Oj muszę się wybrać zobaczyć wiosnę u Ciebie ale tak mi jakoś daleko śmiech

magda2411 (offline)

Post #26

31-03-2014 - 21:46:13

Olsztyn 

Ja mam bliżej oczko
Marylko kwiatek

maryla (offline)

Post #27

31-03-2014 - 21:54:06

gdzieś w górach... 

Dziewczynki blisko czy daleko oczko przyjeżdżajcieradocha wiosna w rozkwicie uśmiech

xiouken (online)

Post #29

10-11-2024 - 16:31:19

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforeman
gangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisions
geophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringe
halfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteraction
hartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonment
jobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglory
kerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatom
knowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingload
laissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheart
lasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfield
mailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctor
navelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoid
onesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualitybooster
quasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchain
recessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrology
scarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestungun
tacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkas
ultramaficrockultraviolettesting
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 430
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024