Spotkanie w marylandzie...
maryla (offline) |
Post #1 11-05-2010 - 23:09:07 |
gdzieś w górach... |
18- 20 czerwca , proponuję Wam kolejne spotkanie u mnie w "małym górskim kurorciku"... co Wy na to?
Poza tym, że będzie terapia śmiechowa i wszystkie znane Wam już atrakcje, będziemy się uczyć, tak tak to nie jest żart... ...co myślicie o smoobronie dla amazonek? a może jakiś "teatrzyk"? ... mam w zanadrzu jeszcze kilka niemniej ciekawch propozycji. Jeśli Wam sie podoba, to piszcie, są chętne na kolejną wyprawę w góry??? |
magdam (offline) |
Post #5 12-05-2010 - 08:12:59 |
Gorlice, Kraków |
Tak się zastanawiam czy pisać tu i potwierdzać że będę hihi, bo przecież bym nie odpuściła
Będę będę bo jak inaczej?? Się doczekać nie mogę. Tylko hmmm ..... intrygują mnie te inne rozrywki bo myślałam że wiem co się szykuje a tu jednak nie do końca Wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myślenie wszystko odmieni!!! |
Rybka (offline) |
Post #8 17-05-2010 - 12:02:02 |
Gród nad Sanem |
Oj, ledwo znalazłam ten wątek...
Oczywiście będę! Będziemy z Wandzią i Renatką. Jak nam pozwolisz, przyjedziemy trochę wcześniej . Marylku! Najpiękniejsze spotkania są w Marylowie! Serducha dla Ciebie P.S. zabierać nakolanniki i nałokietniki i inne jakieś kaski czy cuś? Bo, Matko kochana, ta samoobrona i te inne tajemne niespodzianki..., aż mnie dreszcz przeszedł... "...a także ludzie pomniejsi, pasikoniki i ważki.. Lampy, puste ramy i grzechotki mają swoją wieczność.. I są raz na zawsze..." Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 17-05-2010 - 12:05:00 przez Rybka. |
maryla (offline) |
Post #9 17-05-2010 - 23:08:16 |
gdzieś w górach... |
: bardzo się cieszę, że przyjeżdżacie, wiecie przecież...lubię te nasze spotkania...
Kilka szczegółów na temat co należy zabrać - koniecznie: - dres, lub coś wygodnego oraz buty sportowe ( przydadzą sie do samoobrony i jazdy konnej) - strój kąpielowy ( basen z gimnastyką dla nas? albo same "bąbelki" ???) - ustalimy na miejscu - kijki do nordic walking ( możemy poćwiczyć pod okiem instruktora) Całuski dla Wszystkich przypomniało mi się jeszcze - mozna zabrać rolki - w parku obok, sa doskonałe warunki do jazdy, zreszta same wiecie... Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 17-05-2010 - 23:12:17 przez maryla. |
Eva (offline) |
Post #10 17-05-2010 - 23:37:23 |
|
Uuuuuuuu a ja od 1.06 będę w Krynicy Zdrój przez tydzień i od 13.07 przez dwa tygodnie w ośrodku Damis , pewnie urwałabym się z turnusu i wskoczyła do Was Potem to już nie da rady bo mama teraz opiekuje się Kasią a potem jeszcze Kubusia zostawię na tydzień...szkoda...ale może ktoś w Krynicy odwiedzi mnie...Kicia i Parabolcia już się zapowiedziały
Przekaż proszę 1% podatku mojemu synkowi więcej na stronie Kuby |
Rybka (offline) |
Post #11 18-05-2010 - 08:29:50 |
Gród nad Sanem |
I dlatego kocham to miejsce!
Ty Marylku, potrafisz nam wszystko zorganizować na piątkę! Jak tu ze wszystkim pomieścić się w tak krótkim czasie? Jeszcze mamy w planie codzienny relaks w jaskini... Ale poradzimy! Zgłaszam jeszcze Ulę, wczoraj mnie upoważniła. Usia 10 będzie! Buziaki! "...a także ludzie pomniejsi, pasikoniki i ważki.. Lampy, puste ramy i grzechotki mają swoją wieczność.. I są raz na zawsze..." |
Eda (offline) |
Post #13 19-05-2010 - 22:29:32 |
Wawka i ... :P |
Heh... milczałam, milczałam i już dłużej nie mogę...
Też chcę tam być, ale jeszcze nie wiem czy mi się uda... I jeszcze czeka mnie scynto i od wyniku sporo będzie zależało... Się odezwę jeszcze co i jak... ... przeżyj życie swoje jak tylko zechcesz ... |
maryla (offline) |
Post #14 20-05-2010 - 21:38:31 |
gdzieś w górach... |
Hej dziewczynki moje kochane,
niestety muszę zmienić termin naszego spotkania w marylandzie na 11- 13 czerwca. Trochę mi się zagmatwło w związku z pogodą, szkoła z Krakowa odwołała przyjazd w niedzielę i proszą mnie o przesunięcie terminu ich pobytu na 13-19 czerwca. Jest to mój stały klient od 6 lat i szkoda byłoby mi ich stracić. Chyba mnie rozumiecie?? Napiszcie proszę czy odpowiada Wam ten termin? Przepraszam, że tak wyszło- wybaczcie... pozdrawiam |