Spotkanie w marylandzie...
maryla (offline) |
Post #1 15-06-2010 - 15:51:50 |
gdzieś w górach... |
Dzięki za ciepłe słowa... klimat tworzą nie tylko gospodarze ale tez wszyscy Ci którzy u nas goszczą...taka jest prawda, my tylko dyskretnie staramy się im w tym pomóc...ot i cała nasza zasługa...
Mam nadzieję, że to nie było ostatnie nasze spotkanie w moim landzie. Jeśli tylko zechcecie to przyjeżdżajcie, jak zwykle będzie mi miło spotkać się z Wami. |
Rybka (offline) |
Post #8 19-08-2010 - 14:26:10 |
Gród nad Sanem |
Hej,hej! Zgłaszam się!
Ale tak sobie myślę, że ze starej gwardii mało jest tutaj zalogowanych, trzeba by sms-y słać Sprężymy się Madziu i pozawiadamiamy! "...a także ludzie pomniejsi, pasikoniki i ważki.. Lampy, puste ramy i grzechotki mają swoją wieczność.. I są raz na zawsze..." |
joanna_w29 (offline) |
Post #20 02-09-2010 - 22:54:00 |
Szczyrk |
na czacie zaszczepiono mi pomysł przyjazdu na spotkanie do Wysowej
zastanawiam się... fajnie by było ale nie wiem czy mnie chłop nie przechrzci ;-) jutro do Ciecha jadę a za dwa tygodnie na szkolenie do Krakowa się wybieram też na 3dni ;-) osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
magdam (offline) |
Post #21 03-09-2010 - 08:01:48 |
Gorlice, Kraków |
Joasia przyjeżdżaj przyjeżdżaj w Marylandzie jest bosko
Cicho i spokojnie - ale jak nas nie ma hihihiii, koniki, grzybki (nie halucynogenne bo te nie są potrzebne), pycha jedzonko, no i oczywiście super atmosfera Wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myślenie wszystko odmieni!!! Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 03-09-2010 - 08:06:47 przez magdam. |
Rybka (offline) |
Post #23 03-09-2010 - 10:34:00 |
Gród nad Sanem |
Przyjeżdżaj Joasiu! Zobaczysz, jaka tu miła atmosfera! Wypoczywamy czynnie, chodzimy na basen, do jaskini solnej, do pijalni na wody zdrowotne, na kręgle, nawet na rowerki czy koniki... a wieczorem degustacja naleweczek (ja mam żurawinówkę własnej roboty), śmiechy, swawole! A kuchnia w Marylandzie, ach!
Zapowiada się całkiem fajna grupa! We wtorek zgłoszę w jakim składzie przyjedziemy z Podkarpacia. Pozdróweczka! "...a także ludzie pomniejsi, pasikoniki i ważki.. Lampy, puste ramy i grzechotki mają swoją wieczność.. I są raz na zawsze..." |
maryla (offline) |
Post #24 03-09-2010 - 15:48:28 |
gdzieś w górach... |
Joasiu, gospodyni czyli ja - też Cię zapraszam, jak tylko dasz radę - przyjeżdżaj !
Rybko, lista osób o których wiem, ze będą: Rybka, Hanna, Usia, Ana, Magdam, Jola, Grzegorz ( oraz 2 osoby towarzyszące), Brodzia, Kinga, Eda, Grażynka, Dani (oraz 2 osoby towarzyszące) , Izunia, Kicia ( wpadnie chyba z Parabolką) i ja + osoby towarzyszące - jak zwykle. Zabierzcie proszę strój sportowy - będziemy bardzo aktywnie wypoczywać ( konie i inne rzeczy...) |
Rybka (offline) |
Post #26 04-09-2010 - 11:35:24 |
Gród nad Sanem |
No, właśnie, melduję o Reni i Wandzi. Przyjedziemy wszystkie razem! Renatka na pewno będzie, bo się umawiamy, Wandzia da znać w poniedziałek. Renatka miała skontaktować się jeszcze z Betty, bo prawdopodobnie chciała przyjechać, więc czekamy! I ma być z nami Joanna... Razem naliczyłam 23 osoby. Piękna grupa!
I jeszcze jedno: Joasiu spójrz na swoje motto! Cyba nie masz już wątpliwości? Pozdrawiam Was wszystkie i do zobaczenia! "...a także ludzie pomniejsi, pasikoniki i ważki.. Lampy, puste ramy i grzechotki mają swoją wieczność.. I są raz na zawsze..." Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 04-09-2010 - 11:43:27 przez Rybka. |
magdam (offline) |
Post #27 05-09-2010 - 19:47:37 |
Gorlice, Kraków |
Dziewczyny teraz trzeba zamawiać pogodę!!! Mam nadzieję że pogoda dopisze bo inaczej wątróbki nasze mogą troszku ucierpieć hihihiiii
Oj już się doczekać nie mogę. Ten tydzień w pracy to będzie istna męczarnia i wielkie odliczanie Aaaa kochane postaram się przywieźć ciacho które było w czerwcu tzn dwa ciacha bo trochu nas będzie hihiii Wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myślenie wszystko odmieni!!! |
joanna_w29 (offline) |
Post #28 05-09-2010 - 21:17:36 |
Szczyrk |
hej hej
wróciłam z Ciecha, super, aż chce mi się na kolejne spotkanie jechać /skoro tak namawiacie / dookreślę się jeszcze w ciągu tygodnia osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |