Spotkanie w marylandzie...
magdam (offline) |
Post #1 06-09-2010 - 10:12:31 |
Gorlice, Kraków |
Joasiu przyjeżdżaj przyjeżdżaj będzie fajnie!!!!
Magda wiesz że dla chcącego nic trudnego!!!! Się postaraj!!! Wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myślenie wszystko odmieni!!! |
Rybka (offline) |
Post #2 06-09-2010 - 14:08:28 |
Gród nad Sanem |
Magda! Się postaraj! Zobacz Joasia dopiero co była w Ciechocinku i do nas jedzie. A może z nią się dogadaj? Joasia jedzie ze Szczyrku, a Ty masz PKS do Bielska Białej 7:58, a jedziesz godzinkę....ze szczyrku rzut beretem. Z Krakowa jedzie Grażynka, szuka koleżanki do podróży... Madzia, działaj!
Pozdrówka! "...a także ludzie pomniejsi, pasikoniki i ważki.. Lampy, puste ramy i grzechotki mają swoją wieczność.. I są raz na zawsze..." |
Eda (offline) |
Post #3 06-09-2010 - 19:35:54 |
Wawka i ... :P |
Z Krakowa pks-em to i ja z Izunią prawdopodobnie będziemy jechać Więc może to być "wesoły" pks
Hmm... wyjdziecie po Nas, byśmy się nie zgubiły??? ... przeżyj życie swoje jak tylko zechcesz ... Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 06-09-2010 - 19:39:14 przez Eda. |
joanna_w29 (offline) |
Post #4 07-09-2010 - 08:56:05 |
Szczyrk |
dla mnie też najlepiej do Krakowa a potem z Wami
jak czasowo planujecie wyjazd??? musiałabym jakie połączenie dobrać Magda, to Jastrzębie to nie taka wiocha, z Bielskiem jest połączenie (o 8 rano PKS do Zakopanego), a i do samego Krakowa PKSy są rozkład jazdy PKS Jastrzębie Zdrój a dalej "wesołym autobusem" pozdrawiam osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
magdam (offline) |
Post #5 07-09-2010 - 09:21:18 |
Gorlice, Kraków |
Joasiu autobus jest o godzinie 12,55 z Dworaca z Krakowa przewoźnik Voyager -Voyager
Najlepiej napisz do Edzi to się ugadacie ona będzie ciufą z Warszawy jechać. Magda rusz że głową i tyłkiem i przyjeżdżaj Wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myślenie wszystko odmieni!!! |
Eda (offline) |
Post #7 07-09-2010 - 16:50:11 |
Magdam jak żeś taka obcykana w rozkładzie jazdy pks itp to napisz czy bilety u kierowcy czy w kasach - bo mi się biegać nie będzie chciało
aaa i dokąd??? Wysowa Rozlewnia??? ... przeżyj życie swoje jak tylko zechcesz ... Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 07-09-2010 - 16:52:02 przez Eda. |
magdam (offline) |
Post #8 07-09-2010 - 17:01:10 |
Gorlice, Kraków |
Edzia bilety pewnie u kierowcy ale możesz np zadzwonić do firmy przewozowej i się dopytać albo miejsce zarezerwować coby mieć pewność
A bilet poproś po prostu do Wysowej. Ja wysiadam przy Karczmie - koło sklepów i kieruję się na park albo można wysiąść przy Gliniku i iść od drugiej strony Wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myślenie wszystko odmieni!!! |
Rybka (offline) |
Post #12 07-09-2010 - 20:06:36 |
Gród nad Sanem |
Zgłaszam nas na 99,99% Jedziemy razem: Renatka70, Wako i ja! Być może po drodze zabierzemy Usię, ale czekam jeszcze na jej telefon.
Marylku! Proszę zarezerwować nam jakąś fajną trójeczkę! O,Matko, jak się ciesze, ze Was znów zobaczę! "...a także ludzie pomniejsi, pasikoniki i ważki.. Lampy, puste ramy i grzechotki mają swoją wieczność.. I są raz na zawsze..." |
maryla (offline) |
Post #13 07-09-2010 - 22:26:53 |
gdzieś w górach... |
Widzę, że trochę nas będzie ... super! Już się cieszę na to spotkanie. Wysowa trochę rozkopana ( gruntowny remont w parku) ale nie na tyle Edziu , żebyście nie trafiły ale jak chcesz to jakiś komitet powitalny możemy zorganizować... prawda Madziu???
Może macie jeszcze jakieś życzenia ????? Rybko - mówisz -masz, a Usia przyjedzie w sobotę. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 07-09-2010 - 22:28:26 przez maryla. |
magdam (offline) |
Post #14 08-09-2010 - 07:36:46 |
Gorlice, Kraków |
Kochani ja już odliczam czas do wyjścia z pracy w piątek i zapakowania się do autobusu (żebym tylko po drodze nie zapomniała od mamay placków odebrać hihihi) i przyjazdu do Wysowej i spotkania z Wami!!!!
Marylko jeśli tylko zdążę to myślę że komitet będzie pozbieramy wszystkich i pójdziemy przyprowadzimy coby się dziewczyny nie zgubiły. Oj już chcę piątek godz. 15 Wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myślenie wszystko odmieni!!! |
joanna_w29 (offline) |
Post #15 08-09-2010 - 07:53:49 |
Szczyrk |
dziewczyny napiszcie na co się przygotować i w co zaopatrzyć
i na jakie koszty nastawić jest w Wysowej bankomat PKO BP ??? osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
magdam (offline) |
Post #16 08-09-2010 - 10:08:57 |
Gorlice, Kraków |
Asiu weź sobie jakieś sportowe ubranko też bo jak będzie pogoda to pewnie pójdziemy na koniki i jeszcze może uda się zrobić coś ciekawego
Ciepłe ciuszki mile widziane bo nie wiadomo jak będzie. Ale zawsze można się rozgrzać od wewnątrz hihihiiii. Bankomatu PKO BP w Wysowej nie ma jest tylko chyba BPH albo Spółdzielczego nie pamiętam. Dwa sklepy spożywcze są, ale jedzonka u Marylki nie brakuje i to pycha jest Co do kosztów to Marylka niech się wypowie. Ależ się cieszę że poznam nowe dziewczyny i nowych chłopaków Wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myślenie wszystko odmieni!!! |
Eda (offline) |
Post #18 08-09-2010 - 11:02:57 |
No ja już zaczynam myśleć co spakować... jutro do Wawki a w piątek do Was
Nawet na "tryb dzienny" zaczełam się przestawiać, bo ja przecież nocny marek... i trzeci raz nie dosypiam by wreszcie mnie zmogło po 24 a nie po 4... Heh... ale czego się nie robi dla tych wspólnych, cudownych chwil ... przeżyj życie swoje jak tylko zechcesz ... |
Rybka (offline) |
Post #19 08-09-2010 - 12:44:43 |
Gród nad Sanem |
Ja już jetem spakowana! Żurawinówka w plecaku! I co jeszcze mam zabrać? Acha! Żurawinówkę!
A może jakieś gumowce? Na rydze by poszedł, jak spania nie będzie...? Marylku! Kochana jesteś! I jeszcze jedno, w Gorlicach będziemy pomiędzy 11-12, więc gdyby ktoś chciał to możemy go zabrać. Podam tel. na priva. Pozdróweczka! "...a także ludzie pomniejsi, pasikoniki i ważki.. Lampy, puste ramy i grzechotki mają swoją wieczność.. I są raz na zawsze..." |
joanna_w29 (offline) |
Post #21 09-09-2010 - 07:23:37 |
Szczyrk |
Dziewczyny przepraszam, ale ja jednak nie przyjadę, postanowiłam w ten łikend zostać z Kubą
Zobaczymy się innym razem magdam, Eda szczególnie przepraszam osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-09-2010 - 07:24:41 przez joanna_w29. |
zurawina (offline) |
Post #22 09-09-2010 - 08:23:08 |
|
Miłej zabawy dziewczyny
czytam, czytam co napisała Rybka i tak sobie pomyslałam- o cholercia , spakowała mnie do plecaka i wiezie do Marylandu "Ja już jetem spakowana! Żurawinówka w plecaku! " ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Niemiecki biolog Otto Heinrich Warburg zdobył Nagrodę Nobla w dziedzinie medycyny za odkrycie, że metabolizm guzów złośliwych RAKA jest w dużej mierze uzależniony od spożycia glukozy.Glukoza to strawiony cukier w organizmie człowieka. Rak żywi się cukrem. Nie jedz cukru, nie dostarczaj komórkom rakowym paliwa. To najłatwiejsza rzecz jaką można zrobić dla siebie. |
Rybka (offline) |
Post #24 09-09-2010 - 14:27:11 |
Gród nad Sanem |
He,he,he! No, więc Żurawinko! Musisz być!
Joasiu... buuuuuuuu........ A jakbyś zabrała swoje towarzystwo? Ech! To fajny pomysł! Zróbcie naradę i rankiem jazda do nas! Nie kuszą was koniki? "...a także ludzie pomniejsi, pasikoniki i ważki.. Lampy, puste ramy i grzechotki mają swoją wieczność.. I są raz na zawsze..." Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-09-2010 - 14:29:38 przez Rybka. |
joanna_w29 (offline) |
Post #25 09-09-2010 - 18:53:20 |
Szczyrk |
Rybko nic nie obiecam, mamy ew wolną niedzielę i poniedziałek, ale nie wiem czy gdzieś pojedziemy...
bawcie się dobrze, następnym razem będę osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
Parabola (offline) |
Post #26 12-09-2010 - 12:34:17 |
Nowy Sącz |
Wczoraj z Kicią zrobiłysmy "wpadóweczkę" do Marylandu
Po obiedzie cała grupa poszła na kręgle .... podzieliliśmy sie wg sprawności ręki // sprawna to ta która_ma węzły.. Znalazłam się w grupie leworęcznie_sprawnych....... do podziału było jeszcze dwóch menów i Mati od naszej Mireczki... Zabawa była przednia, rywalizacja prawie sportowa..... okrzyki i oklaski jak "spadła" dzięsiątka.. Oczywiście rzucałam....baa jesli można nazwać to rzutem prawą ręką, bo "lewa" to sie do tego nie nadaje... A ciężkie te kule jak diabli ...... Okupiłam to dzisiejszym bólem łopatki i prawego boku.... Wieczorem zdrowotna dawka smiechoterapii i tańców ..... Żal było wracać do domu, ..... no ale trzeba było.... Właściwie to spędziłyśmy tam cały_dzień..... ....biorąc pod uwage, że w domu byłyśmy o pierwszej w nocy.... Dziś już dziewczyny bedą się rozjeżdzać...... Dani przyjeżdza z poslizgiem...... bedzie dziś wieczorkiem... Ps..... żurawinówka do Rybki.... wyśmienita ... samo_zdrowie, ....... żurawiny zrywane w głębokim lesie..... |
mag_dag (offline) |
Post #27 12-09-2010 - 13:25:13 |
Sosnowiec |
musiało być wesoło skoro żurawinówkę do rybki spożywaliście Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
brodka (offline) |
Post #29 12-09-2010 - 14:08:14 |
daleko od Krakowa |
Dzięki Kici i Parabolki do domu dotarłam pół godz wczesniej niż Sądeczanki.
Kiciu dzieki za transport Jestem juz w Krakowie..........musiałam wczesniej zakończyć balety i spotkanie z przemiłymi koleżankami. Było SUPER mimo kapryśnej pogody .Nogi bolą,rece i gardeło to juz nie wspomnę jak bolą....ręce od kręgli a gardło od śpiewu i śmiechu Marylko dziękuję .......za niespodziankę tez bardzo dziękuję ,będzie mi przypominać MARYLAND, również dziękuję moim współspaczkom ........sory za chrapanie ......o ile takowe było Buziaka zostawiam wszystkim psiapsiółkom z Marylandu Czekam na fotki i na następne spotkanie. |