Spotkanie w marylandzie...
Ana (offline) |
Post #4 25-02-2011 - 00:15:02 |
|
Madzia Ty wredoto, nic nie ściemniam, tylko kobietą pracującą zostałam bo na emeryturze nudno było
W sobotę i ja i Kudłata pracujemy, ale do pracy idziemy spakowane do wyjazdu ... zaraz po 14.00 ... Kudłata przyjedzie po mnie (pracujemy niedaleko siebie w Krakowie) i ... kierunek Wysowa ! choć jeden dzionek z Wami pobędziemy Do zobaczenia ! |
Hanna (offline) |
Post #5 27-02-2011 - 20:16:38 |
Beskid Niski |
Marylko, jak zwykle spędziłam cudowny czas u Ciebie. Kulig, jaki mogłam sobie wymarzyć- szalone konie, pochodnie, dużo śniegu, ognisko, wspaniała atmosfera, pyszne jedzenie. Bardzo dziękuje za wszystko!!!! I pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania
|
Jolar (offline) |
Post #7 28-02-2011 - 15:22:00 |
niedaleko Warszawy |
Ja podpisuję się obydwiema rękami, ale mam to szczęście,że mogę z tej cudownej atmosfery korzystac jeszcze przez jakiś czas.... Buziole dla wszystkich uczestniczek spotkania, gospodarzy uściskam sama , mam jeszcze odrobinę czasu... " Nie daj się ludzie niech swoje myślą... Nie daj się z diabłem do piekła wyślą... Nie daj się warto być zawsze tylko sobą..." |
metka (offline) |
Post #8 14-08-2011 - 21:15:12 |
|
A ja najpiękniej proszę doświadczone i zmotoryzowane Panie o odpowiedź na pytanie poniższe:
jaką trasą najlepiej dojechać z Krakowa? Autem, z dzieciakami małymi, więc co chwila odpoczynku będzie nam trzeba, atrakcji i noclegu może nawet. Google pokazuje mi 3 opcje: Myślenice - Mszanę - Limanową Bochnię - Limanową Bochnię - Brzesko (- Nowy Sącz) Która droga najlepsza i którą Wy jeździcie? "Spieprzaj, dziadu!" (L.K.) |
maryla (offline) |
Post #10 15-08-2011 - 23:04:36 |
gdzieś w górach... |
Metko, najlepsza droga do mnie ...hmm...ja jeżdżę różnie, ale jeśli chcesz jechać autostradą do Krakowa to potem najbliżej :
Brzesko - N.Sącz - Grybów - Ropa - Wysowa. Piękna widokowo przez Limanową - Nowy Sącz- Grybów i dalej... Zresztą - zdzwoń , pogadamy. Wybrałaś termin przyjazdu ?? Brodko - masz zaległa kawę u mnie....czekamy razem z Magdą ! |
maryla (offline) |
Post #12 22-07-2013 - 17:04:47 |
gdzieś w górach... |
Strasznie zapuszczony ten wątek...przyszłam poodkurzać prawie 2 lata nikt tu nie sprzątał...
co nie znaczy, że nikt mnie nie odwiedzał... dla bywalców w mojej krainie... Krakusko, Brodziu, Kiciu i Magdam - dzięki za ostatnie spotkanie Musimy pewnie reaktywować nasze spotkania w większym gronie …bo inaczej zgnuśniejemy …. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 22-07-2013 - 17:12:24 przez maryla. |
filipinka35 (offline) |
Post #14 22-07-2013 - 17:41:42 |
|
Ja bym bardzo chciała. Lubię takie spotkania.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #19 23-07-2013 - 13:23:37 |
|
Ja tez się ciesze tylko, ze na 100 % nie obiecuję.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
magdam (offline) |
Post #20 24-07-2013 - 18:52:14 |
Gorlice, Kraków |
No ja jak zwykle zwarta i gotowa na spotkanie w Marylandzie!!!
Jeszcze trochę pojeżdżę ze złym humorem (ostatnio to standard, niestety ale staram się staram zmienić to) to zakaz wstępu dostanę Mam nadzieję, że spotkanie w większym gronie będzie i czekam niecierpliwie na datę Wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myślenie wszystko odmieni!!! |