XII SABAT

Wysłane przez manka45 

manka45 (offline)

Post #1

06-08-2012 - 22:17:27

sabatowo 

Puk puk melduje się Wasza organizatorka język
Chyba mnie myślami ściagnełyście uśmiech
Ja człek zaganiany nie wiem gdzie łapy wsadzić nie mówiąć juz o innych częsciach ciała chichot
Jutro dowiem się jak z domkami .Do rozpatrzenia są dwa terminy drugi i trzeci wekend .Wiem ze 7-9 jest tylko 5 domków wolnych a w nastepny bedzie wiecej .Obiecuje ,że jutro podam ostateczny termin .
Pozdrawiam wszystkich zainteresowanychbuziak

Roztańcze w sobie świat na przekór łzom.....

joakil (offline)

Post #2

06-08-2012 - 22:59:20

Pomiechówek 

Manka, a co Ty za bzdurę masz w swoim suwaczku eye popping smiley
Jeszcze chwila i uwierzę, że masz taki mały staż na forum
rotfl

manka45 (offline)

Post #3

06-08-2012 - 23:18:37

sabatowo 

Tego Asiu nie pojmuje jak to się stało....Przeca ja od pierwszego forum znaczy sie luty 2006 to chyba wiecej niż dwa lata .Może mój suwaczek jakos inaczej przelicza .myśliAle od operacji sie zgadza oczko

Roztańcze w sobie świat na przekór łzom.....

Al_la (offline)

Post #4

07-08-2012 - 12:48:30

k/Warszawy 

manka45
Tego Asiu nie pojmuje jak to się stało....Przeca ja od pierwszego forum znaczy sie luty 2006 to chyba wiecej niż dwa lata .Może mój suwaczek jakos inaczej przelicza .myśliAle od operacji sie zgadza oczko

Mancia, bo Ty za rzadko bywasz na forum, to tak masz język
Gdybyś bywała częściej, to byś wiedziała, że w tym wątku [amazonki.net] trzeba było zameldować Szpakowi, kiedy się zarejestrowaliśmy na I forum, a znaleźć datę można tu [archiwum1.amazonki.net]

No to ja już Cię znalazłam i poprawiłam duży uśmiech
I skasuj sobie jeden suwaczek, po co Ci dwa?

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

ToJa (offline)

Post #5

08-08-2012 - 10:02:21

Al_la
I skasuj sobie jeden suwaczek, po co Ci dwa?
bo ona zachłanna jest
wiadomość o wrześniowym sabacie tez ino dla się chowaoczko

kasia82 (offline)

Post #6

14-08-2012 - 15:08:58

wstydniś wstyd mi przeogromnie wstydniś,
że tak późno przychodzę podziękować za kartkę z pozdrowieniami. Dopiero kilka dni temu dotarłam na adres, który to zapisałam w mag_owym kapowniku jako mój adres do korespondencji.
Dziękuję bardzo_bardzo za pamięć, zrobiłyście mi dużą niespodziankęuśmiech

ToJa (offline)

Post #7

14-08-2012 - 15:16:28

Kasiunia, a na wrześniowy nie jedziesz?

kasia82 (offline)

Post #8

14-08-2012 - 15:28:00

Toja, bardzo bym chciała jechać na sabat wrześniowy ale w Polsce będę dopiero końcem września, więc nijak nie dam radybezradny

ToJa (offline)

Post #9

31-08-2012 - 20:16:20

dzisiaj o godz. 22-ej leci ostatni raz sabatowa audycja
no co dziewczynki - pośpiewamy razem oczko
godz. 22-a - radio pozytyw
no i hajda tojka na amorka
[harcczat.pl]

xiouken (online)

Post #11

10-11-2024 - 16:32:31

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.ru
gangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.ru
geophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ru
halfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ru
hartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.ru
jobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.ru
kerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ru
knowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.ru
laissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.rulanguagelaboratory.rulargeheart.ru
lasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.ru
mailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.runameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.ru
navelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ru
onesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.rupapercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ru
quasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.ru
recessioncone.rurecordedassignment.rurectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ru
scarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.rustungun.ru
tacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkas
ultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 536
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024