XII SABAT
filipinka35 (offline) |
Post #1 21-05-2012 - 22:56:02 |
|
Dana Par :
Hania 4 : Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
b_angel (offline) |
Post #2 21-05-2012 - 22:56:30 |
radom |
święta słowa Wiolu te co mnię znajom dłużej wiedzom dobrze, że ja mam bardzo mierny "temperament zapoznawczy" i najczęsciej siedzem w kąciku słuchając tego co inne rozprawiajom bo ja w ogóle nieśmiała bardzo jezdem . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... |
filipinka35 (offline) |
Post #4 21-05-2012 - 23:04:02 |
|
|
amor (offline) |
Post #5 21-05-2012 - 23:07:02 |
Siemianowice Sl. |
Przykro filipinko ,ze tylko wybrancom( narzekającym) wysyłasz całusy! Hania4- przemiła, Danapar- rozrabiara! Fajne babki, ja się czuję zintegrowana z nimi! Jeszcze się taki nie urodził coby wszystkim dogodzil! Dla mnie ( mimo upierdliwego bolu głowy ) sabat był boski!
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-05-2012 - 23:10:18 przez amor. |
Al_la (offline) |
Post #6 21-05-2012 - 23:08:46 |
k/Warszawy |
Filipinko, to może przestań szukać, tylko po prostu bądź sobą
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-05-2012 - 23:09:55 przez Al_la. |
lulu (offline) |
Post #8 21-05-2012 - 23:11:14 |
k/Kwidzyna |
Hania mnie zaskoczyła swoją zwinnością w tańcu, ja przy niej to stalowy drut zbrojeniowy.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
filipinka35 (offline) |
Post #9 21-05-2012 - 23:12:22 |
|
Jestem sobą codziennie i cuż jeszcze mam zrobić ? Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
amor (offline) |
Post #11 21-05-2012 - 23:18:00 |
Siemianowice Sl. |
Do filipinki --Nie szukac dziury w całym, być życzliwą ,uśmiechniętą, autentyczną i na pewno niemałostkową! Bądz serdeczna światu- a on tym sie odwdzięczy!Wysyłaj miłosc- ona wroci do ciebie! To takie proste!
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-05-2012 - 23:18:51 przez amor. |
Gawron2 (offline) |
Post #13 21-05-2012 - 23:18:22 |
|
...,, baby, ach te baby...... "
ufffffffff.... się uporałam z fotkami, z I-go dnia ...zapraszam jak wejdziecie na zapodany link, to kliknąć POKAZ SLAJDóW ... potem można wybrać z paska PEŁNY EKRAN ... i oglądać ( nie wiercąc myszką) oto link [www.fotosik.pl] |
filipinka35 (offline) |
Post #18 21-05-2012 - 23:31:06 |
|
Amorku dziękuję za szczerość Będę taka właśnie będę A jak sie zapomnę to prosze Amorku przypomnij Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Al_la (offline) |
Post #20 21-05-2012 - 23:33:55 |
k/Warszawy |
Gawronku, zdjęcia cudne, ale przypominam wszystkim, że zobaczy je cały świat
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #21 21-05-2012 - 23:34:42 |
|
Gawronku,zdjęcia BOSKIE!
I ten nerwosol sabatowy Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-05-2012 - 23:35:29 przez Basia_75. |
filipinka35 (offline) |
Post #22 21-05-2012 - 23:34:48 |
|
Gawronie piękne zdjęcia.
Dziękuję,ze mogłam obejrzeć. Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
amor (offline) |
Post #25 21-05-2012 - 23:40:17 |
Siemianowice Sl. |
Cieszę się filipinko ,ze tak to przyjęłas! To bardzo dobrze wrózy- wszystko się ułoży- bo wszystko od nas zależy!( a przynajmniej dużo) |
Maja048 (offline) |
Post #27 21-05-2012 - 23:48:53 |
Wronki |
A już myślałam ,że takich wpisów nie będzie...Znam dziewczyny od I Sabatu...jeżdżę tylko raz w roku...i też nie wszystkie znałam...Policzyłam...znałam 25 sabatowiczek...a poznałam drugie tyle...I tak się złożyło,że jechałam z dwoma nowicjuszkami /Danuta52 i BeniaM/ i mimo propozycji dokoptowania mnie do innego domku zostałam z Nimi. Dołączyła do Nas danaPar...I nie rozdzieram szat ,że kolejny raz nie udało się z amorkiem zaliczyć naszych schodków/mój bezgłos,amorka główka/ i wogóle nie porozmawiałyśmy...to samo z Ellą, Allą, mag_dag, aniołem, dunią /dzięki za pochwałę mojej samotniczki / Kely i z wieloma innymi...I co...mam płakać??????????Nawet z mag_dag się nie pożegnałam na dworcu bo byłam uprzejma i przepuściłam osoby mające wcześniejszy pociąg...Trochę byłam ograniczona w rozmowach...ale...Chyba każda z nowicjuszek przyjechała na Sabat z Kimś kto już był...Jakoś wszystkie zbierałyśmy się co wieczór....można było na następny dzień poszukać tej osoby z którą chciałoby się porozmawiać. Nasz domek wychodził w sobotę do miasta...i okazało się ,że inne też idą...Wystarczyło tylko spytać...co prawda później się gubiłyśmy...ale...zza winkla wychodziły inne, lub znajdowałyśmy się...na obiedzie...piwku...Uważam,że dla chcącego nic trudnego. filipinko poczytaj sobie co pisałyśmy do Ciebie w sprawie Sabatu...padła nawet propozycja ,że zapłacimy za Ciebie abyś mogła być...i to nie była jałmużna...poprostu zwykła pożyczka dla koleżanki...a Ty teraz piszesz,że Ciebie olewamy...Chcesz się integrować a stawiasz warunki wygodne dla Ciebie...O qrde ale Pani 2x30+VAT sobie popisała...Dla mnie ten Sabat był pierwszym w którym uczestniczyłam i gdzie wszyscy wieczory spędzali razem...Było super...czekam za cytrynówką lub inną zdrowotną miksturą...Dziewczyny wspomóżcie...Chociaż kto wie czy i ja nie stałam tyłem do nowych? Idę spać.;..odpowiedzi poczytam jutro wieczorem...Dobranoc...A i tak wszystkie Was KOCHAM...
|