XII SABAT

Wysłane przez manka45 

filipinka35 (offline)

Post #1

21-05-2012 - 22:56:02

Dana Par : buzki

Hania 4 : buzki

Zycie jest najpiękniejsze !!!

Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum.

b_angel (offline)

Post #2

21-05-2012 - 22:56:30

radom 

Wiola
nie znaczy że przy pierwszym spotkaniu każda ma taki sam "temperament zapoznawczy " (tak to nazwe) i musi tak od razu wyrazić miłość swą i uwielbienie,

duży uśmiech
święta słowa Wiolu
te co mnię znajom dłużej wiedzom dobrze, że ja mam bardzo mierny "temperament zapoznawczy" i najczęsciej siedzem w kąciku słuchając tego co inne rozprawiajom

bo ja w ogóle nieśmiała bardzo jezdem stres

. . . . . . . . . . . . . .

...na forum od 16 listopada 2005 ...

ewka36 (offline)

Post #3

21-05-2012 - 22:59:07

Sopot 

No właśnie sabat był cudowny i niezapomniany chichotI jak napisała Grażynka niech tak zostanie! uśmiech

filipinka35 (offline)

Post #4

21-05-2012 - 23:04:02

lulu
"Kto chce, szuka sposobu. quote]

Szukam od ponad roku codziennie.

Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum.

amor (offline)

Post #5

21-05-2012 - 23:07:02

Siemianowice Sl. 

Przykro filipinko ,ze tylko wybrancom( narzekającym) wysyłasz całusy! Hania4- przemiła, Danapar- rozrabiara! Fajne babki, ja się czuję zintegrowana z nimi! Jeszcze się taki nie urodził coby wszystkim dogodzil! Dla mnie ( mimo upierdliwego bolu głowy ) sabat był boski!duży uśmiech

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-05-2012 - 23:10:18 przez amor.

Al_la (offline)

Post #6

21-05-2012 - 23:08:46

k/Warszawy 

Filipinko, to może przestań szukać, tylko po prostu bądź sobą uśmiech

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-05-2012 - 23:09:55 przez Al_la.

mituraewa (offline)

Post #7

21-05-2012 - 23:10:19

Gdańsk 

Bo SABAT był THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!radocha
Pomimo tego, że ToJka mało kosy mi nie zapodała na krzcinach, miałam jechać jako" kogut" na R-ce ( Gosik) i zapomniała ja bejsbola ( paciorek do Anioła napisała ja parę postów wyżej)chichot

lulu (offline)

Post #8

21-05-2012 - 23:11:14

k/Kwidzyna 

Hania mnie zaskoczyła swoją zwinnością w tańcu, ja przy niej to stalowy drut zbrojeniowy. załamka

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

filipinka35 (offline)

Post #9

21-05-2012 - 23:12:22

Al_la
Filipinko, to może przestań szukać, tylko po prostu bądź sobą uśmiech

Jestem sobą codziennie i cuż jeszcze mam zrobić ?

Kela (offline)

Post #10

21-05-2012 - 23:17:47

DanaPar
a na sabacie nie zawsze potrafiłam się odnaleźć.
Pa Dobrej Nocy

Dana, co Ty pleciesz? Bardzo kontaktowa jesteś i od razu złapałaś kontaktduży uśmiech
nie widziałam żadnej nieśmiałości i braku integracji, naprawdę

amor (offline)

Post #11

21-05-2012 - 23:18:00

Siemianowice Sl. 

Do filipinki --Nie szukac dziury w całym, być życzliwą ,uśmiechniętą, autentyczną i na pewno niemałostkową! Bądz serdeczna światu- a on tym sie odwdzięczy!Wysyłaj miłosc- ona wroci do ciebie! To takie proste!

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-05-2012 - 23:18:51 przez amor.

Halinka (offline)

Post #12

21-05-2012 - 23:18:22

Monia, mnie to się wydaje, że to nie miejsce na takie rozmowy dla nas, niesabatowiczek.Trzeba nam było jechać, to miałybyśmy prawo w tym wątku podyskutowaćbezradny A tak to ja tylko podczytuję, podczytuję i... cieszę zadowoleniem Dziewczynradochaduży uśmiech

Gawron2 (offline)

Post #13

21-05-2012 - 23:18:22

duży uśmiech ...,, baby, ach te baby...... meloman "

ufffffffff.... się uporałam z fotkami, z I-go dnia ...zapraszam

jak wejdziecie na zapodany link, to kliknąć POKAZ SLAJDóW ... potem można wybrać z paska PEŁNY EKRAN ...

i oglądać ( nie wiercąc myszką) oczko

oto link
[www.fotosik.pl]

b_angel (offline)

Post #14

21-05-2012 - 23:22:49

radom 

mituraewa
( paciorek do Anioła napisała ja parę postów wyżej)chichot

paciorek ja widziała_czytała duży uśmiech
i uny mnie sie_bardzo_podoba_sie duży uśmiech

. . . . . . . . . . . . . .

...na forum od 16 listopada 2005 ...

Kela (offline)

Post #15

21-05-2012 - 23:27:36

Gawronku, szkoda, że nie można komentować
Za moherowe zdjęcie czarno-białe przyznaję Ci Oskara. Cudności

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-05-2012 - 23:33:10 przez Kela.

mituraewa (offline)

Post #16

21-05-2012 - 23:28:11

Gdańsk 

Zaje Zaje Zajefajne - oglądłamduży uśmiech
Gawronkuokbrawo

amor (offline)

Post #17

21-05-2012 - 23:29:18

Siemianowice Sl. 

Piękne Gawronku!buziak

filipinka35 (offline)

Post #18

21-05-2012 - 23:31:06

amor
Do filipinki --Nie szukac dziury w całym, być życzliwą ,uśmiechniętą, autentyczną i na pewno niemałostkową! Bądz serdeczna światu- a on tym sie odwdzięczy!Wysyłaj miłosc- ona wroci do ciebie! To takie proste!

Amorku dziękuję za szczerość

Będę taka właśnie będę
A jak sie zapomnę to prosze Amorku przypomnij

Wiola (offline)

Post #19

21-05-2012 - 23:31:17

Warszawa 

brawo

Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam....

Al_la (offline)

Post #20

21-05-2012 - 23:33:55

k/Warszawy 

Gawronku, zdjęcia cudne, ale przypominam wszystkim, że zobaczy je cały świat oczko

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

Anonimowy użytkownik (offline)

Post #21

21-05-2012 - 23:34:42

Gawronku,zdjęcia BOSKIE! brawo
I ten nerwosol sabatowy duży uśmiech

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-05-2012 - 23:35:29 przez Basia_75.

filipinka35 (offline)

Post #22

21-05-2012 - 23:34:48

Gawronie piękne zdjęcia. brawo

Dziękuję,ze mogłam obejrzeć.

andzia73 (offline)

Post #23

21-05-2012 - 23:38:01

Gdańsk 

Fotki superasnebrawośmiech

mituraewa (offline)

Post #24

21-05-2012 - 23:39:59

Gdańsk 

Al_la
Gawronku, zdjęcia cudne, ale przypominam wszystkim, że zobaczy je cały świat oczko

I dobrze Aluniu hi hi Może mohery załapią się na okładkę Vogue albo inszy szwarny kontrakcikchichot

amor (offline)

Post #25

21-05-2012 - 23:40:17

Siemianowice Sl. 

filipinka35

Amorku dziękuję za szczerość

Będę taka właśnie będę
A jak sie zapomnę to prosze Amorku przypomnij
Cieszę się filipinko ,ze tak to przyjęłas! To bardzo dobrze wrózy- wszystko się ułoży- bo wszystko od nas zależy!( a przynajmniej dużo)duży uśmiechbuziak

halinka58 (offline)

Post #26

21-05-2012 - 23:46:09

Żyrardów  

Gawronku zdjęca są super brawo

buzki

Maja048 (offline)

Post #27

21-05-2012 - 23:48:53

Wronki 

A już myślałam ,że takich wpisów nie będzie...Znam dziewczyny od I Sabatu...jeżdżę tylko raz w roku...i też nie wszystkie znałam...Policzyłam...znałam 25 sabatowiczek...a poznałam drugie tyle...I tak się złożyło,że jechałam z dwoma nowicjuszkami /Danuta52 i BeniaM/ i mimo propozycji dokoptowania mnie do innego domku zostałam z Nimi. Dołączyła do Nas danaPar...I nie rozdzieram szat ,że kolejny raz nie udało się z amorkiem zaliczyć naszych schodków/mój bezgłos,amorka główka/ i wogóle nie porozmawiałyśmy...to samo z Ellą, Allą, mag_dag, aniołem, dunią /dzięki za pochwałę mojej samotniczki buziak/ Kely i z wieloma innymi...I co...mam płakać??????????Nawet z mag_dag się nie pożegnałam na dworcu bo byłam uprzejma i przepuściłam osoby mające wcześniejszy pociąg...okTrochę byłam ograniczona w rozmowach...ale...Chyba każda z nowicjuszek przyjechała na Sabat z Kimś kto już był...Jakoś wszystkie zbierałyśmy się co wieczór....można było na następny dzień poszukać tej osoby z którą chciałoby się porozmawiać. Nasz domek wychodził w sobotę do miasta...i okazało się ,że inne też idą...Wystarczyło tylko spytać...co prawda później się gubiłyśmy...ale...zza winkla wychodziły inne, lub znajdowałyśmy się...na obiedzie...piwku...Uważam,że dla chcącego nic trudnego. filipinko poczytaj sobie co pisałyśmy do Ciebie w sprawie Sabatu...padła nawet propozycja ,że zapłacimy za Ciebie abyś mogła być...i to nie była jałmużna...poprostu zwykła pożyczka dla koleżanki...a Ty teraz piszesz,że Ciebie olewamy...Chcesz się integrować a stawiasz warunki wygodne dla Ciebie...O qrde ale Pani 2x30+VAT sobie popisała...Dla mnie ten Sabat był pierwszym w którym uczestniczyłam i gdzie wszyscy wieczory spędzali razem...Było super...czekam za cytrynówką lub inną zdrowotną miksturą...Dziewczyny wspomóżcie...Chociaż kto wie czy i ja nie stałam tyłem do nowych? Idę spać.;..odpowiedzi poczytam jutro wieczorem...Dobranoc...A i tak wszystkie Was KOCHAM...buziak

Gawron2 (offline)

Post #28

21-05-2012 - 23:51:35

cieszy mnie, że fotki podobają się ... to namiastka całości duży uśmiech

.... mam do obróbki jeszcze jakieś ... plus_minus ... 600 fotek szok

może na części będę dzieliła... np. ,, sobota_rano" itp. oczko

jutro postaram się coś jeszcze dorzucić uśmiech

kasiaf (offline)

Post #29

21-05-2012 - 23:54:29

SZKLARĘBA 

ZDJĘCIA PRZEFAJNE !!!brawo DZIEWCZYNY CUDNE !!!serce
NASTĘPNYM RAZEM SIĘ PISZĘ CHOĆBY SIĘ WALIŁO I PALIŁO !!!!the finger smileyhot smileyrotfl
RZUCAM WSZYSTKO I JADĘ !!!!!ok

- Żyj! - powiedziała nadzieja.
- Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie.

amor (offline)

Post #30

22-05-2012 - 00:01:15

Siemianowice Sl. 

Maju wiesz ,ze cię kocham!!!!!!!!!A schodki wciąz na nas czekają! buziak
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 522
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024