XII SABAT
kesy (offline) |
Post #1 22-05-2012 - 00:10:28 |
Starogard-Gdański |
Gawronku jesteś wielka...zdjęćia są superowe..a to nie są tanie rzeczy...tego naumiałyśmy śię od Zuzi tylko gdzie łyna..pewnie szuka łojca dla synka...Maju gdybyś mieszkała bliżej..to bym Ćię wyleczyła cytrynką
Nie chcem...... choć muszem...iść spać bo po tym sabacie..zupełnie mi odbiło Oni też czują ból |
hania4 (offline) |
Post #2 22-05-2012 - 01:02:02 |
Łódź |
Najtrudniejszy pierwszy raz! a to co napisałam to se napisałam
Sabatowe wspomnienia zostaną na zawsze nie zapomniane. I te śpiewy przy gitarze..do późna- to jest bezcenne, a naśpiewałam się trochę-no i gdzie tak może być jak nie na sabacie amazonek, a reszta to sie "doszlifuje"...:usmiech A slajdziki jakie piękne są-aż miło popatrzeć Koko, koko sabat spoko! Dobranoc. "Nie poddawaj się bezwolnie nieubłaganemu losowi. W pełni wykorzystaj czas który będzie Ci jeszcze dany przeżyć".. -Jan Paweł II- |
ToJa (offline) |
Post #4 22-05-2012 - 08:50:41 |
|
Gawronku - fotki przecudne, no ale łatwo zrobić taaaaakie fotki jak sie ma taaaaaakie modelki
pomysł z "sabatowym" , w ręku kesy - super noooo i mam takie pytanko, czy to właśnie ten pyszniutki sernik , który "targa" BeniaM, wcinałam u Majki w domku BeniaM - na następny sabat tez poproszę, ino wcześniej (z pustym jeszcze żołądkiem) spróbuje się na niego załapać |
lulu (offline) |
Post #5 22-05-2012 - 08:54:07 |
k/Kwidzyna |
W poście 818 napisałam o świetnym tańcu z Hanią, ale teraz po obejrzeniu zdjęć Gawronka zwątpiłam ... czy ja tańczyłam z Hanią, czy z Benią ... ale jak by nie było zabawa fantastyczna była.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
Jolcia (offline) |
Post #6 22-05-2012 - 09:40:04 |
|
Czytam o tych wątpliwościach dotyczących integracji dziewczyn będących na sabacie pierwszy raz
No żesz w mordę jeża. Ja w tamtym roku też byłam pierwszy raz i wcale nie czekałam, aż któraś z dziewczyn starszych stażem podejdzie do mnie i będzie się integrować ooo nie. Sama do wszystkich skakałam i się integrowałam |
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #7 22-05-2012 - 09:43:45 |
|
Skakałaś,potwierdzam
|
Post #12 22-05-2012 - 09:53:21 |
|
Ale Pitulinka to Pitulinka
Nie każdy jest taki szybko_integrujący_się.Ja na ten przykład też często bywam jeno magister_inżynier_obserwator |
Post #16 22-05-2012 - 11:08:28 |
|
Zuzia zapisz sobie ten PIN może na gatkach albo co
Albo nie bo będziesz musiała wtedy o nich pamiętać Wiem! Supełek zrób na antence od mohera coby pamiętać gdzie masz gatki z PIN-em. |
akzseinga74 (offline) |
Post #17 22-05-2012 - 11:45:36 |
|
Świetne zdjęcia
|
Teresa1957 (offline) |
Post #18 22-05-2012 - 12:43:36 |
Kraśnik |
|
filipinka35 (offline) |
Post #19 22-05-2012 - 12:48:20 |
|
O tak ja też następnym razem będę sie z Wami bawić.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Al_la (offline) |
Post #20 22-05-2012 - 12:57:08 |
k/Warszawy |
Już są w galerii wybrane zdjęcia Grażyny1.
Kto jeszcze nie ma wstępu do wspólnej galerii, proszę o kontakt galeria W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
madzia_61 (offline) |
Post #21 22-05-2012 - 13:09:37 |
|
Haniu4 najtrudniejszy pierwszy raz ale Ty kochana tak nas ugoscilas pomimo pozniej pory ze ho ho ,niestety nie da sie pogadac z wszystkimi ,trzeba sabat wydluzyc,byl to moj 9 sabat i na pewno bylo najweselej ,integracja byla ,choćby wspolne biesiadowanie przy "ognisku",grill ,juz tak jest z kim sie mieszka w domku blizej sie te osoby poznaje .Gawronku zdjecia super
|
Gawron2 (offline) |
Post #22 22-05-2012 - 13:49:54 |
|
hej
Alu... zaraz zajrzę do galerii tymczasem kilkanaście fotek z sobotniego ranka ... przedsmak pozostałych na więcej musicie cierpliwie czekać, dzisiaj więcej nie będzie, bo do pracy mam na 17-tą ... link do fotek ... [www.fotosik.pl] .... i tak jak poprzednio klikać w pokaz slajdów |
Post #25 22-05-2012 - 15:24:25 |
|
Znamy,znamy
Jest nas dwie,ja gotowałam makaron.Na baaaardzo małym gazie gotowałam. Kuchenkę już umyłam |
metka (offline) |
Post #26 22-05-2012 - 15:42:15 |
|
obejrzałam, aż mi słów zachwytu brakuje jak bardzo podobasie
wszystkie fotki super, ale... 3 razy! z głośnym okrzykiem! oplułam monitor! - Ola_1300 ALE KOLORKI, kabaja TO TY? NAPRAWDĘ TY? RZECZYWIŚCIE BARANA DIABLI WZIĘLI! ALEŚ DO SIĘ NIEPODOBNA! no i ostatnie - ...sabatowe... też kce takie - bendom we wrześniu? u mnie obiadowy luzik - gulasz wstawiłam... o kurka, godzinę temu - czas przemieszać "Spieprzaj, dziadu!" (L.K.) |
filipinka35 (offline) |
Post #27 22-05-2012 - 15:48:18 |
|
Gawronie zdjęcia piękne. Wielkie dzięki,ze mogłam obejrzeć.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
hania4 (offline) |
Post #28 22-05-2012 - 16:02:10 |
Łódź |
Olu-a ja muszę podziękować Tobie...bo Ty też jesteś moim odkryciem sabatowym-jesteś niezwykle piękną jak i wrażliwą młodą osobą i życzę Ci z całego serca wszystkiego najlepszego. Dzięki za szczere, życiowe rozmowy. "Nie poddawaj się bezwolnie nieubłaganemu losowi. W pełni wykorzystaj czas który będzie Ci jeszcze dany przeżyć".. -Jan Paweł II- |
hania4 (offline) |
Post #29 22-05-2012 - 16:12:35 |
Łódź |
madziu kochana-no starałam się jak mogłam żeby Was ugościć- tak- zdecydowanie sabat jest za krótki..i może stąd ten "niedosyt" pogadania... Cieszę się że Ciebie poznałam-bo super babeczka jesteś. "Nie poddawaj się bezwolnie nieubłaganemu losowi. W pełni wykorzystaj czas który będzie Ci jeszcze dany przeżyć".. -Jan Paweł II- |
Al_la (offline) |
Post #30 22-05-2012 - 16:21:33 |
k/Warszawy |
Wkleiłam do galerii swoje zdjęcia. Trochę się tego uzbierało, bo tradycyjnie chciałam Was wszystkie przedstawić
Przepraszam za słabą jakość niektórych fotek. Mój aparat najlepiej fotografuje w plenerze Mam jeszcze wybrane zdjęcia Gosik i potem je przejrzę i ewentualnie wyślę do galerii. Naoglądacie się, ze ho ho ho. Dziś prześlę Wam wszystkie fotki, jakie zrobiłam. W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |