XII SABAT

Wysłane przez manka45 

filipinka35 (offline)

Post #1

22-05-2012 - 16:43:19

Oglądam, oglądam a jakie fajne babki na tych zdjęciach. Wszystkie jesteście piękne.
Kabaja pięknie wyglądasz

Zycie jest najpiękniejsze !!!

Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum.

suchal (offline)

Post #2

22-05-2012 - 16:55:13

Uzdrowisko 

Al_la jak zwykle zdjęcia super. Wszystkie pięknie opisane.
Najbardziej rozbawił mnie podpis kiedy Benia tort dzieliła. śmiech
Super.
Rzeczywiście do oglądania jest zdjęć, że ho-ho-ho.
Gawronku Tobie też dziękuję za możliwość oglądania zdjęć.
Bojku, wszystko przygotowane i na tacy podane.
Ile to czasu i pracy Waszej, tylko dziękować.serce

filipinka35 (offline)

Post #3

22-05-2012 - 17:07:53

Gawronie, Allu jeszcze raz dziękuję i nabieram coraz większej ochoty na następny sabat.
Aluniu bardzo ładnie zdjęcia opisane. Najśmieszniejsze zdjecie to Benia w trakcie pokazu swojego biustu.
Piękne sa również portrety.

Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum.

ewas (offline)

Post #4

22-05-2012 - 17:22:29

Łódź 

Jak na razie to obejrzałam tylko Gawronowe zdjęcia, do zdjęć dodanych przez Alę nie mogę dotrzeć, może coś źle klikam.Gawronku, zdjęcia cudne, dziękuję.Poza tym chciałam słówko napisać, bo to był mój pierwszy sabat, a czułam się jakby znała Was od lat, mimo że na forum mało piszę.I chociaż nie ze wszystkimi udało mi się porozmawiać ( za krótki ten sabat), to wszystkie jesteście wspaniałe kobitki.Pozdrawiam z upalnej Łodzi i mam nadzieje do zobaczenia we wrześniu.

Anonimowy użytkownik (offline)

Post #5

22-05-2012 - 17:47:49

Ewcia,zapewne nie masz dostępu do galerii amazonki.net.Pisz na priv do Al_li uśmiech

amor (offline)

Post #6

22-05-2012 - 18:27:02

Siemianowice Sl. 

Alus podpowiedz gdzie mam wklejac zdjęcia? U mnie juz zabrakło miejsca-moja galeria wypełniona! sad smiley

Al_la (offline)

Post #7

22-05-2012 - 19:02:46

k/Warszawy 

Al_la
Kto jeszcze nie ma wstępu do wspólnej galerii, proszę o kontakt uśmiech

galeria

Ewas, już masz dostęp uśmiech

Romcia, przyślij do mnie swoje zdjęcia (mailem), a ja wybiorę do galerii uśmiech

A teraz prosze zaglądać na pocztę, bo zaczynam fotki słać duży uśmiech

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

Parabola (offline)

Post #8

22-05-2012 - 19:19:53

Nowy Sącz 

Jak miło oglądnąć stare_znajome_miejsce.......... i Was kobitki ....wzruszyłam się. uśmiech
Nie można By tego Ciecha przesunąć ciut na południe...... miałabym bliżej śmiech

kabaja (offline)

Post #9

22-05-2012 - 19:30:47

Nakło n. Notecią 

Od wczoraj ja tylko w pracy byłam, a tutaj zdjęcie za zdjęciem, cudowne dziewczyny zadowolonekwiatek. Ja tez niezmiernie Wam dziękuję za tak cudowne chwile spędzone wśród swoich, za śpiewy, hulanki, swawole, radość i śmiech oraz niezapomniane chwile wzruszeń. Alu, Kris , Halince Wam za oazę spokoju, Mag-dag Tobie za rozwagę, Ellu Tobie za cudowne chwile zadumy przy muzyce, BeniM za serniczek, Mai 48 za taniec, Zuzi za śmiech, Hani za miłe słowo, EwaS za rozmowy o wszystkim i o niczym, Andzi za roztropność, MiturzeEwie za szaleństwo, Gawronkowi za cudowne zdjęcia, Basi 75 za ciepło, Aurorze za to, że była, Aniołkowi za jego spokój, Madzi 61 za piękny album, Perle za atrakcje, Kris za uśmiech, DaniePar za szaleństwo, Marysieńce za miłe słowa, Hani 59 za wyrozumiałość, Kesy za cytrynkę i zabawę, Oli 1300 za to że była, Mani, że umożliwiła to spotkanie. I jak tutaj mogę mówić o braku integracji, ja chyba za bardzo i już tęsknię za następnym sabatem . Przepraszam jeżeli wszystkich nie wymieniłam, ale z całego serducha dziękuję za spotkaniebuzki

Kela (offline)

Post #10

22-05-2012 - 19:38:52

Kabaja
Pisząc Kris masz na myśli chyba Krysię, naszą szefową
tak pomyślałam
bo Kris z Leśnej Polany nie było w Ciechu

Al_la (offline)

Post #11

22-05-2012 - 19:39:43

k/Warszawy 

Pierwsza grupa sabatowiczek (od A do I) zdjęcia dostanie później, bo program mailowy mi odpowiada, że jeden adres jest do bani i muszę ustalić prawidłowy duży uśmiech

Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Anonimowy użytkownik (offline)

Post #12

22-05-2012 - 19:39:50

Basiu serce Twoje słowa to najpiękniejsze podsumowanie tego Sabatu.

debora48 (offline)

Post #13

22-05-2012 - 20:12:08

Kozienice 

,,,a mnie w temacie integracji najbardziej, podobała się wypowiedź Jolci /w post nr 846/śmiech

anija63 (offline)

Post #14

22-05-2012 - 21:08:16

k Grudziadza 

Witajcie a ja chciałam podziekowac wszystkim dziewczynom za miła atmosferę miłe towarzystwo niezapomniane i ciekawe chwile tylko szkoda ze ten czas tak szybko mija do zobaczenia nastepnym razembuzkibuzkibuzki

mag_dag (offline)

Post #15

22-05-2012 - 21:19:33

Sosnowiec 

byłam na wszystkich sabatach - jeszcze nigdy się nie zdarzyło, by po powrocie nie narzekać na "mało czasu kruca fuks" ...
zawsze jest za mało czasu, nawet jak jest nas o połowę mniej niż teraz było...

zdjęcia super, czekam na kolejne - grupowe ze schodków proponuję zamienić na to, które zrobiła nam miła_przechodząca_pani (zapomniałam tylko czyim aparatem) bo tylko na tym jesteśmy wszystkie (oprócz wyjechanej Keli of_kors),

zapewne to samo tyczy się fotki grupowej z patio - córka suchalka ma chyba całą grupę duży uśmiech

Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski)

-----><-----

----------------------------------------------------------

amor (offline)

Post #16

22-05-2012 - 21:21:33

Siemianowice Sl. 

Posłałam zdjęcia do Alli ! Nie miesciły mi się juz w galerii. Przepraszam tych ,co skomentowali , bo fotki skasuję u siebie , ale proszę o ponowny komentarz. Alusia wklei zdjęcia w odpowiednim miejscu!

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 22-05-2012 - 21:22:23 przez amor.

Gawron2 (offline)

Post #17

23-05-2012 - 02:08:54

dorzuciłam kilka kolejnych fotek do tego albumu uśmiech

[www.fotosik.pl]

... widzę, że Ella jeszcze siedzi, Elu jak masz siłę, to możesz zajrzeć na te ostatnie fotki oczko

filipinka35 (offline)

Post #18

23-05-2012 - 10:59:01

Gawronie powtarzam sie, ale co tam fotki piękne.
Dziękuję

Dziewczyny zadowolone, szczęśliwe i roześmiane ...

Grażyna1 (offline)

Post #19

23-05-2012 - 12:41:19

Warszawa 

Dziewczynki - jeśli jeszcze któraś chce zdjęcia które robiłam - a nie przysłała mi adresu - proszę na Priv.

Al_la (offline)

Post #20

23-05-2012 - 14:49:22

k/Warszawy 

Dodałam do galerii wybrane zdjęcia Amorka (opis autorki zachowany duży uśmiech)
i wybrane zdjęcia Gosik z moim opisem.

Niektóre są nieostre, ale nie mogłam się powstrzymać chichot

Gawron2 (offline)

Post #21

23-05-2012 - 16:38:05

świetne te fotki tak ... ja dalej nad fotkami siedzę, nad ,,sobotą" .... ile tego narobiłam szok
... a chciałabym jak najszybciej dodać.....

karolina21 (offline)

Post #22

23-05-2012 - 16:41:20

Strzelce Krajeńskie 

Ali pięknie za zdjęcia dziękujębuziak Grażynko i Gawronku Wam mego maila przesłałam na priv........czekam z niecierpliwosciąduży uśmiech
Te, które obejrzałam w galerii są cudne...wczoraj siedziałam do 12 w nocy i...oglądałam, wspominałam....jeszcze raz wszystkim dziękujębuzki

Gawron2 (offline)

Post #23

23-05-2012 - 18:25:39

kolejne fotki dorzuciłam ( 27 sztuk) do albumu

... ale superaśne te moje foto_modelki... dla każdej kwiatek

link do albumu [www.fotosik.pl]

andzia73 (offline)

Post #24

23-05-2012 - 19:35:45

Gdańsk 

Do tych co maile miałam link do fotów posłałamduży uśmiech... Jeśli jest która by chiala, a nie dostała piszcie na priv ...Foty prześlebuziakTe na które cenzura nie obowiazuje zamieszczone w mojej galerioczko

ToJa (offline)

Post #25

23-05-2012 - 20:53:10

wszystkie fotki są super
ale....te zrobione przez Gawrona przebijają całą resztę
po mistrzowsku uchwycone miny, minki, sytuacje.........
Gawronku brawo
i powiem: jeszcze jeszcze jeszcze
sen odłóż na później, a może i urlop weź
i produkuj c.d

Gawron2 (offline)

Post #26

23-05-2012 - 21:24:42

ToJka buziak ... dzięki za uznanie, staram się jak mogę ... by fotki miło się oglądało ...
... spać nie będę, bo zaraz do pracy zmykam, ale jutro znów kolejne fotki będą duży uśmiech

braja (offline)

Post #27

23-05-2012 - 21:24:43

Piekne fotki! Muszę obejrzeć wiele razy, zeby zapamietac kto jest kto, tak fajnie odkryc jak wyglądacie! Dzięki wszystkim fotoreprorterkom!

ToJa (offline)

Post #28

23-05-2012 - 21:32:53

braja,
oglądaj fotki oglądajuśmiech
i czytaj dokładnie podpisyoczko
cobyś nas wszystkie rozpoznała jak do Ciecha zawitaszprzewraca_oczy
W tym roku zachwyciła mnie Wiola znajomością naszych facjat uśmiech
Od niedawna na forum, a rozpoznała nas wszystkie bez żadnego problemuuśmiech

filipinka35 (offline)

Post #29

23-05-2012 - 21:47:07

Tojka ja też Was wszystkie rozpoznam ...
Braja a Ty wklej swoją fotkę na forum. Też chciałybyśmy Cie zobaczyć.

A bo widać,że Wiola bystra i spostrzegawcza jest brawo

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 23-05-2012 - 21:50:40 przez filipinka35.

Grażyna1 (offline)

Post #30

24-05-2012 - 07:42:23

Warszawa 

Dziewczynki - w związku z pytaniami "kto wysłał mi te zdjęcia " wyjaśniam że...... wczoraj wysłałam po 17 emaili ze zdjęciami do 19 dziewczyn gdzie jako nadawca figuruje " Elżbieta i Marian ..." - a to wysłałam je ja - czyli Grażyna1.
Po prostu ja na pierwsze imię mam Elżbieta - śmiech
Przepraszam że nie podpisałam się nickiem. Zapomniałam - calus
Jeśli ktoś jest jeszcze zainteresowany - proszę o adresy.
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 530
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024