XII SABAT
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #1 24-05-2012 - 07:50:45 |
|
Tyż ładnie Grażynko melduję ze zdjęcia wszystkie doszły,dziękuję |
aga66 (offline) |
Post #2 24-05-2012 - 12:25:52 |
Warszawa |
Dziewczyny zdjęcia super, zabawa też pewnie przednia była. Pozostaje tylko żałować niebytu na niej i rychtować się na następny wyjazd
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
ToJa (offline) |
Post #3 24-05-2012 - 13:34:18 |
|
Rychtujcie się, rychtujcie ino jak tyle chetnych to w sierpniu trza bedzie dzien i noc na forum siedzieć, coby nie przegapić zapisów raaaaany, a ja własnie w sierpniu bez kompa bede - trza bedzie bratnią duszyczke/sekretarke poprosić coby mi miejsca na wrzesniowy Ciech pilnowała |
Post #4 24-05-2012 - 13:37:47 |
|
Ile płacisz?
Mogem się zastanowić |
Post #6 24-05-2012 - 13:55:27 |
|
ech babolcu
|
filipinka35 (offline) |
Post #8 24-05-2012 - 14:18:23 |
|
Ja już sie rychtuje i doczekać nie mogę i na wrześniowym sabacie być muszę. Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Post #9 24-05-2012 - 16:02:52 |
|
ToJa,obawiam się jednak że ja wygram te 3 nerwosolki chociaż nie chciałabym,oj nie
Ale nawet jeśli nie będzie innego wyjścia to podźwignę,zobaczysz.Znasz mnie przeca |
Następna (offline) |
Post #10 24-05-2012 - 16:16:19 |
Krosno |
Drogie dziewczyny! Zrobiłyście mi cudowną niespodziankę, przysyłając kartkę z Ciechocinka. Cieszę się ogromnie, że jeszcze mnie pamiętacie! Całuję Was wszystkie mocno i zdrowia życzę... ! Ewa
"...od jutra będzie nam się wiodło coraz to lepiej i lepiej..." |
siwowłosa (offline) |
Post #12 24-05-2012 - 16:23:59 |
Olsztyn |
Wczoraj oglądałam fotki z sabatu, patrzyłam i patrzyłam na Wasze piękne twarzyczki i .......integrowałam się wirtualnie z każdą z Was
Chyba mi to dobrze wyszło (znaczy się ta wirtualna integracja) bo dzisiaj znalazłam w skrzynce pocztowej......piękną kartkę z Ciechocinka z pozdrowieniami od sabatowiczek, nicków naliczyłam 43 .Kochane,z całego serca dziękuję za pamięć,zrobiłyście mi bardzo miłą niespodziankę. Przytulam Was wszystkie do serducha. Kocham Was dziewczyny |
Becia (offline) |
Post #13 24-05-2012 - 17:27:17 |
Siemianowice Śląskie |
Forumowym Sabatrowiczkom dziękuję za pocztówkę z pozdrowieniami
to bardzo miłe znajdować w skrzynce na listy taką niespodziankę - pamiątkę i to jeszcze z tyloma podpisami "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." |
Al_la (offline) |
Post #16 24-05-2012 - 18:42:38 |
k/Warszawy |
Dzisiaj pojawiły się w galerii kolejne fotki Amorka z opisami autorki. Zapraszam
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Post #18 24-05-2012 - 19:05:29 |
|
Kesy,nie pokazuj mężowatemu zdjęć,a przynajmniej tych na których głośno śpiewasz
|
Janina.S (offline) |
Post #20 24-05-2012 - 19:10:58 |
widły Soły i Wisły |
...i jeszcze ja z najpiękniejszymi podziękowaniami dla Was kochane sabatowiczki ..
wczoraj z zapartym tchem oglądałam fotki - cudnie się bawiłyście - a dzisiaj przyszła karteczka z pozdrowieniami .. ojej ...ile podpisów - na prawdę duzo Was tam było ...jeszcze raz z całego serca dziękuję ze pamiętacie o mnie , to takie miłe .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
Al_la (offline) |
Post #21 24-05-2012 - 19:20:31 |
k/Warszawy |
A propos karteczek - wiadomość dla ToJki...
Swoje prywatne karteczki wypisane i oznaczkowane przywiozłam do domu. Szkoda, ze datę wpisałam, to by się we wrześniu przydały W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Post #22 24-05-2012 - 19:22:26 |
|
Alunia ale z 5 łatwo zrobić 9,spoko przydadzą się
|
Al_la (offline) |
Post #24 24-05-2012 - 19:25:49 |
k/Warszawy |
Na trasie z Amazonki do drogi wyjazdowej skrzynki listowej nie było
Halinka już chciała zawracać, ale orzekłam, ze w taki upał, to bez przesady W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #27 24-05-2012 - 20:26:41 |
k/Warszawy |
No, Jolcia wie, bo jak nas było 7 sztuk, to wszystkie miały za zadanie skrzynki szukać
ToJa, zarządziłaś, coby dla mnie kartki kupić i kłaniam się nisko, a poza tym ja nieśmiała jestem i żal mi było Suchalka, coby te moje kartki Jej nie zaciążyły Myślałam, ze w takim uzdrowisku, to skrzynki są przy każdej ulicy i kicha Basiu, z 5. można zrobić 9., ale co z tą 20.? Sabat musi być 20.09. Nie ma to_tamto W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Post #28 24-05-2012 - 20:29:36 |
|
Alu,mam takie maciupeńkie naklejeczki.Kwiatuszki,serduszka itp.Naklei się i git
|
filipinka35 (offline) |
Post #29 24-05-2012 - 20:54:53 |
|
Czyli następny sabat 20 września. Ja już sie zapisuję
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |