XII SABAT
Kasia_W (offline) |
Post #1 24-05-2012 - 21:03:35 |
Zduńska Wola |
Laski kochane a czy może któraś opisać genezę zwrotu "a to nie są tanie rzeczy" :-)
doczytałam, że tekst jest wytworem Zuzy, Zuzę znam i już sobie wyobrażam jak to mówi :-) nie mogę się od tego uwolnić, tak mi się podoba ten zwrot, ale nie wiem czego się tyczy... buziaki na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
filipinka35 (offline) |
Post #2 24-05-2012 - 21:06:29 |
|
Kasiu mnie też sie podoba ten zwrot : cytuję " A to nie są tanie rzeczy "
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Al_la (offline) |
Post #3 24-05-2012 - 21:11:01 |
k/Warszawy |
Kasiu, wszystkiego W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 24-05-2012 - 21:11:31 przez Al_la. |
Kasia_W (offline) |
Post #5 24-05-2012 - 21:18:14 |
Zduńska Wola |
dobra, to ja sobie to porzyczam i rozprzestrzeniam w Zduńskiej Woli
nie mogę się nie uśmiechać od ucha do ucha na ten tekst :-) Zuza masz u mnie nerwosol, jak się spotkamy :-) na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
filipinka35 (offline) |
Post #6 24-05-2012 - 21:19:10 |
|
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #9 24-05-2012 - 21:42:44 |
|
Taaa " bo to nie są tanie rzeczy " ale mi sie podoba to powiedzenie
filipinka35 (offline) |
Post #12 24-05-2012 - 22:00:54 |
|
No jak burza lecim z pisaniem ...
filipinka35 (offline) |
Post #16 24-05-2012 - 22:21:43 |
|
filipinka35 (offline) |
Post #18 24-05-2012 - 22:29:35 |
|
Tak parabolciu przyjadę
Gawron2 (offline) |
Post #20 24-05-2012 - 23:45:17 |
|
melduję posłusznie, że partię kolejnych fotek dodałam do albumu...
podaję link... [www.fotosik.pl] by go nie szukać ... miłego oglądania... wspominania... tęsknienia.... ... fotki sobotnie jeszcze nie zakończone.... pracuję nad nimi.... pracuję .... teraz mam trzy dni wolne, to powinnam je szybciej obrobić i zakończyć pracę nad nimi... uffffffffff ------------ ... pomysła mam takiego ( sama wymyśliłam): ponieważ ustalanie nicków nowych uczestniczek Sabatu zajmuje baaardzo duuuuuużo cennego czasu, to ja poproszę na przyszłość małe fotki, takie jak np do dowodu z zapisanym nickiem .... i co wy na to ??? ... jak to nie wypali... to trudno ... jakoś sobie poradzę....... np. nie zabiorę aparatu na kolejny Sabat ......... Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 24-05-2012 - 23:46:40 przez Gawron2. |
Al_la (offline) |
Post #21 24-05-2012 - 23:52:27 |
k/Warszawy |
Gawronku, moje fotki w galerii (te portretowe) są opisane. Otwórz sobie i będziesz miała ściągę W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
ToJa (offline) |
Post #22 24-05-2012 - 23:55:09 |
|
Gawronku jakby co ToJa mogłabym pomóc w kojarzeniu nickow i fotek - mam fotograficzna pamięć do twarzy, a nicki pamiętam zawsze wszystkie łodrazu..
a Twoj pomysł z niezabraniem aparatu na kolejny sabat jest po prostu do du....... a teraz lecem spojrzeć na fotosik |
Al_la (offline) |
Post #23 25-05-2012 - 00:03:41 |
k/Warszawy |
Wróciłam z Fotosiku.
Cuuuudne zdjęcia Jak Ty to robisz, że jak robisz "pstryk", to się żadna do Cię duuupką nie odwraca? Ja mam zawsze mnóstwo pleców i zadków W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Perła (offline) |
Post #26 25-05-2012 - 02:35:34 |
Łódź |
O matko...dopiero po Sabacie dotarłam do domu Kilka dni "poza kompem", nie nadganiam! Jest 2.30, a ja się tu miotam pomiędzy fotami, a "ostatnio na forum".Troche póżna pora, co by wspiąć się na wyżyny elokwencjiMusi w tym momencie wystarczyć głośne DZIĘKUJĘ!!! Może jutro coś sensowniej...Uściski
www.perla.nets.pl |
manka45 (offline) |
Post #28 25-05-2012 - 09:23:26 |
sabatowo |
Baardzo ,ale to baaardzo dziękuje wszystkim uczestniczkom za tak liczne przybycie .Było zaje ....
Dziekuję również za tak cudowne urodziny ,nie każdy ma okazję goscic tyle osób tak cudownych na swoich urodzinach . Ja jeszcze jestem myslami a czasem ciałem w szpitalu .Teraz w Toruniu.Małego przewiezli do wojewódzkiego a dzis w nocy córka która z nim przebywa załapała jelitówke .Po południu ja jade na front szpitalny ,tylko patrzec kiedy ja se żygne . Kochane jesteście buziaki Roztańcze w sobie świat na przekór łzom..... |
lulu (offline) |
Post #29 25-05-2012 - 09:30:19 |
k/Kwidzyna |
Mania profilaktycznie mala wódeczka z pieprzem i nic się Ciebie nie ima.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
akzseinga74 (offline) |
Post #30 25-05-2012 - 10:09:20 |
|
Właśnie wychodziłam z mieszkania z praniem i pieskiem. Zaglądam do skrzynki pocztowej i co widzę? Karteczka od Was! Dziękuję bardzo, jestem wzruszona. Kocham Was
|