XII SABAT
Wysłane przez manka45
manka45 (offline) |
Post #1 06-08-2012 - 22:17:27 |
sabatowo |
Puk puk melduje się Wasza organizatorka
Chyba mnie myślami ściagnełyście Ja człek zaganiany nie wiem gdzie łapy wsadzić nie mówiąć juz o innych częsciach ciała Jutro dowiem się jak z domkami .Do rozpatrzenia są dwa terminy drugi i trzeci wekend .Wiem ze 7-9 jest tylko 5 domków wolnych a w nastepny bedzie wiecej .Obiecuje ,że jutro podam ostateczny termin . Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych Roztańcze w sobie świat na przekór łzom..... |
Al_la (offline) |
Post #4 07-08-2012 - 12:48:30 |
k/Warszawy |
Mancia, bo Ty za rzadko bywasz na forum, to tak masz Gdybyś bywała częściej, to byś wiedziała, że w tym wątku [amazonki.net] trzeba było zameldować Szpakowi, kiedy się zarejestrowaliśmy na I forum, a znaleźć datę można tu [archiwum1.amazonki.net] No to ja już Cię znalazłam i poprawiłam I skasuj sobie jeden suwaczek, po co Ci dwa? W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
kasia82 (offline) |
Post #6 14-08-2012 - 15:08:58 |
|
wstyd mi przeogromnie ,
że tak późno przychodzę podziękować za kartkę z pozdrowieniami. Dopiero kilka dni temu dotarłam na adres, który to zapisałam w mag_owym kapowniku jako mój adres do korespondencji. Dziękuję bardzo_bardzo za pamięć, zrobiłyście mi dużą niespodziankę |
ToJa (offline) |
Post #9 31-08-2012 - 20:16:20 |
|
dzisiaj o godz. 22-ej leci ostatni raz sabatowa audycja
no co dziewczynki - pośpiewamy razem godz. 22-a - radio pozytyw no i hajda tojka na amorka [harcczat.pl] |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
923
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024