Przywitaj się
elizam (offline) |
Post #1 29-02-2024 - 14:38:47 |
Radom |
Dzień dobry, jestem studentką Fizjoterapii V roku. Aktualnie piszę pracę magisterską dotyczącą usprawniania po zabiegu mastektomii oraz następowej rekonstrukcji piersi. Tworząc ankietę dla pań zastanawiam się nad pytaniami. Szczerze mówiąc mam z tym duży problem, dlatego pomyślałam, że poproszę o pomoc tutaj na forum. Drogie panie chodzi tu o rehabilitację po zabiegach mastektomii czy to po radyklanej czy oszczędzającej oraz zdecydowaniu się na rekonstrukcję piersi. Za każdy najmniejszy pomysł, pytanie byłabym bardzo wdzięczna. Z góry dziękuje
|
oggy15 (offline) |
Post #2 21-03-2024 - 18:55:43 |
|
Positive site, where did u come up with the information on this posting?I have read a few of the articles on your website now, and I really like your style. Thanks a million and please keep up the effective work. https://entreninos.org/
|
Randkowanko (offline) |
Post #3 10-04-2024 - 18:17:25 |
|
Witajcie amazonki
|
zabkazabka (offline) |
Post #4 07-05-2024 - 11:35:08 |
|
Cześć wszystkim miło mi Was poznać.
|
Riyanasharma01 (offline) |
Post #10 01-06-2024 - 09:24:38 |
|
|
Riyanasharma01 (offline) |
Post #11 13-07-2024 - 08:22:47 |
|
|
nomo24 (offline) |
Post #12 24-07-2024 - 01:00:30 |
|
Jeśli o mnie chodzi oto piszę. Piszę prace magisterskie z pielęgniarstwa. Pisanie pracy licencjackiej czy pracy magisterskiej z pielęgniarstwa jest (wg mnie) dla osób, które chcą być "naukowcami" a nie praktykującymi pielęgniarkami, położnymi czy fizjoterapeutami. Pisanie pracy uczy jedynie posługiwania się aparatem naukowym i niczym więcej. A wiem co piszę, bo od 2010 roku wspieram studentów w pisaniu prac licencjackich, magisterskich i inżynierskich, dostarczając im profesjonalną pomoc na każdym etapie tworzenia. Już od ponad dekady specjalizuję się również w pracach dyplomowych z pielęgniarstwa, ratownictwa medycznego i fizjoterapii. A od 2016 roku jestem - nieskromnie napiszę - zupełną specjalistką. Działam w fantastycznym zespole, który ma fantastyczne opinie, bo nasze doświadczenie i zaangażowanie sprawiają, że tworzenie unikalnych wzorów prac licencjackich i magisterskich z pielęgniarstwa to sztuka, którą opanowaliśmy do perfekcji i jesteśmy w stanie pomóc każdemu i na każdym etapie pisania. Polecam pomoc w pisaniu prac licencjackich i prac magisterskich z pielęgniarstwa
|