Przywitaj się 
nowatara (offline) |
Post #2 25-03-2016 - 19:11:50 |
k/lublina |
Witajcie dziewczyny jestem juz . Wczoraj wrocilam do domku. ale dopiero dzisiaj wracam troche do ludzi. Wiecie ,nie wiem czy to jest normalne, ale ja caly czas mam wrazenie, ze to nadal mnie nie dotyczy. Bylam w szpitalu ,mialam zabieg ,boli jeszcze jak cholera, ale to wszystko jest tak jakby obok mnie.
Mam teraz jechac 01.04.16r.po wynik i ma byc ciąg dalszy.:smutny Najchetniej zaszylabym sie w mysią dziurę. ![]() A leczę sie w Lublinie Onkologia Ziemi Lubelskiej.Jest w porzadku. Pozdrawiam Was serdecznie i do jutra ![]() ewka23 |
roxy (offline) |
Post #5 26-03-2016 - 22:47:26 |
|
Witajcie świeżynki
![]() Pozdrawiam świątecznie wszystkie dzielne Amazonki ![]() Nowatara, mnie do tej pory się wydaje, że rak i leczenie przeszły jakoś tak trochę obok mnie. Nastawiłam się na walkę z tym dziadostwem zadaniowo - chemia, operacja, radioterapia, hormonoterapia - przeżyć, przetrwać, byle do przodu. Ból zmniejszy się i zobaczysz, jak będziesz śmigać niedługo. Przytulam mocno w trakcie czekania na wyniki. Nie dawaj się, dzielna Kobieto!!! Głowa do góry i twarz do słońca! ![]() |
nowatara (offline) |
Post #6 27-03-2016 - 08:06:15 |
k/lublina |
Pozdrawiam dziewczyny
![]() Roxy dzieki za slowa otuchy. Jak dobrze ze trafilam na tą stronę amazonek.Nigdy do tej pory( nie szukalam ,nie czytalam ) i nie interesowalo mnie to.Taak mialam znajomych co chorowali na gowno (przepraszam ze dzisiaj w niedziele wielkanocna wyrazam ze brzydko) i ich juz nie ma albo walczą dalej.Ale tak naprawde nie myslalam NIGDY ze to g.....o wejdzie we mnie.Jestem wsciekła, zła na wszystkich,na caly swiat.nie chce sie z tym pogodzic.Nie moge Nie umię. Tyle slow chcialabym WYKRZYCZEC z żalu z bezradnosci. Nie potrafie jeszcze rozmawiac z bliskimi tak szczerze o tej mojej chorobie i naprawde ciesze sie ze JESTESCIE ![]() Dziewczyny dajcie mi znac ,czy to jest normalne ale od wczoraj strasznie bolą mnie miesnie nóg do tego stopnia ze nie moge chodzic (a jestem twardą babą ktora bólu sie nie boi) ewka23 |
Irena anna (offline) |
Post #25 02-04-2016 - 13:51:56 |
Warszawa |
Witam Wszystkich . Jestem w dołku dwa dni temu dowiedziałam się że mam mieć operacje piersi mam raka jestem w trakcie badań przed operacyjnych strasznie się boję
Irena Anna C ![]() |
fianiebieska (offline) |
Post #26 02-04-2016 - 15:13:04 |
Warszawa |
|
Janina.S (offline) |
Post #28 02-04-2016 - 18:05:30 |
widły Soły i Wisły |
Witajcie nowe dziewczyny
Blueberry ![]() Irena anna ![]() ..my też się bałyśmy i z lękiem szłyśmy na każdą wizytę , leczenie , zabieg . Wszystko do przeżycia byle z głową do góry i dobrymi myślami . .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
Krynia58 (offline) |
Post #29 02-04-2016 - 21:38:47 |
Warszawa |
Witajcie Waleczne Dziewczyny
![]() ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |