Przywitaj się 
alusia (offline) |
Post #3 21-06-2016 - 23:52:00 |
Radomsko |
Ja myślałam że będę gorzej rozpaczać po stracie włosów a teraz? norma. Nauczylam sie wiązać sobie z chusty kokardke robić kwiatuszka zwijać jakoś śmiesznie i wygląda to całkiem fajnie
![]() Mam perukę ale jest mi w niej za ciepło. a w ogóle nie jest tak źle bez tych włosów jakby się wydawało ![]() Buźki wszystkie nowe waleczne kobietki! ![]() ![]() P/S. Trzymajcie kciukensy w czwartek 3 wlew - to bedzie już półmetek ! ![]() |
magducha (offline) |
Post #7 23-06-2016 - 00:24:26 |
okolice Bochni |
tak jest
![]() |
Al_la (offline) |
Post #8 23-06-2016 - 13:50:07 |
k/Warszawy |
[amazonki.net]
![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
basetla (offline) |
Post #12 29-06-2016 - 19:36:44 |
|
Witam wszystkich !
Raka zdiagnozowano u mnie w kwietniu zeszłego roku. Przeszłam operację oszczędzającą, dwa cykle chemioterapii: AC + Docetaksel, radio i brachyterapię. Miło nie było ale dałam radę m.in. dzięki Wam bo forum czytam od początku mojej choroby ![]() |
Al_la (offline) |
Post #15 03-07-2016 - 19:21:15 |
k/Warszawy |
Witaj ewak
![]() W tym wątku znajdziesz osoby z Twoich okolic [amazonki.net] ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #18 04-07-2016 - 09:23:57 |
Tomaszów Mazowiecki |
witam nowicjuszki
![]() |
agunia76 (offline) |
Post #20 06-07-2016 - 13:31:36 |
Wejherowo |
Cześć ,mam na imę Agnieszka choroba raka piersi niestety dopadła i mnie .Jestem jak każda z Was zapewne po wielu badaniach i po operacji oszczędzającej -pierś - dzisiaj miałam zdjęte szwy czuję pewien dyskomfort .Lekarz pierwszego kontaktu pytał czy ćwiczę ręke - ale czy to nie za wcześnie ??Nieweim .... Poizdrawia,
|
wala122 (offline) |
Post #26 09-07-2016 - 18:22:53 |
Chrzanów |
Witam serdecznie, dawno mnie nie było gdyż nic się ciekawego nie działo, ale gdy miesiąc temu poszłam do ginekologa, stwierdził, że badaniem USG nie widzi jajników, i skierował mnie na rezonans małej miednicy, jak się wali to wszystko naraz.
Pytałam czy to może świadczyć o przerzutach, ale powiedział, że musi zobaczyć wynik rezonansu, na szczęście długo nie czekałam i 19.07 mam badanie. Powiedział mi, że mogą być niegrożne torbiele po Tamoxifen-EGIS, ale ... i wymowie na mnie spojrzał. 21.07. mam kontrolne badanie u mojego onkologa, ale wyniku z rezonansu jeszcze nie będzie. Podobno czeka się 2 tygodnie na wynik. Jestem znowu załamana, nic nie mogę jeść, ważę 37.5 kg to trochę mało jak na 158zm wzrostu, nerwy mnie wykańczają. Kiedy to się wreszcie skończy albo w jedną albo w drugą stronę? Czy czeka mnie następna operacja wszystkiego na dole? Mam już dość. W zeszłym roku o tej porze wykryty rak piersi, w tym roku znowu o tej porze nie wiadomo co się wydarzy. Nic, nie zanudzam Was więcej, całuję wszystkie amazonki, trzeba się uzbroić w cierpliwość bo tylko to mi pozostaje, i czekać na następny wyrok. Podobno często od tego lekarstwa są przerzuty, dużo czytałam w internecie na ten temat, jedno leczy, drugie psuje. Ale na chemię i naświetlania nie zgodzę się, bo jestem sama, a to już byłby koniec. Tylko hormonalne leczenie czyli takie jak teraz. Pa kochane, teraz dużo chodzę bo nie mogę w domu spokojnie wysiedzieć, idę się przejść między ludzi. Zaczęłam znowu palić, już długo nie paliłam, ale nerwy nie wytrzymują. Tylko kawa i papieros mi pozostał, nie będę sobie tego odmawiać bo nie wiem na jak długo jeszcze. Pa, pa kochane .... |