Przywitaj się 
paulinapaulina9231 (offline) |
Post #4 02-02-2017 - 22:57:22 |
|
Witam serdecznie, jestem studentką położnictwa.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 02-02-2017 - 23:04:39 przez paulinapaulina9231. |
szmitka_77 (offline) |
Post #8 03-02-2017 - 15:14:54 |
Tarnobrzeg |
Cześć dziewczyny...ja tez tu od niedawna ale gwarantuje, że jak poczytacie to forum to siła i wola walki wróci i stwierdzicie że to choroba jakich wiele. Buziolki.
|
Lili73 (offline) |
Post #9 04-02-2017 - 00:09:27 |
Świnoujście |
Witajcie,
jestem tu nowa więc z góry przepraszam za ewentualne gafy... O tym dziadostwie co we mnie siedzi w zasadzie dowiedziałam się wczoraj, ale podejrzenia miałam już wcześniej... Dzisiaj byłam u onkologa........ na 08.02 mam zaplanowaną biopsję gruboigłową , według lekarza leczenia trzeba zacząć jak najszybciej... czy to znaczy , że jest aż tak żle , zwłaszcza, że na badaniu mamograficznym przeczytałam że BIRDS 4/5.... Wiem sorry za defetyzm, ale szybciej ta chuśtawka nastrojów mnie wykończy ....Sorry, że zawracam głowę ... pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że mimo wszystko będzie dobrze .... |
Selka (offline) |
Post #13 04-02-2017 - 21:57:07 |
|
Cześć
Odkryłam to miejsce wczoraj, bo wczoraj pani doktor kazała mi usiąść, kiedy powiedziałam jej, co ze sobą noszę od 13 lat... W poniedziałek mam biopsję gruboigłową. Dziś pod prysznicem znalazłam drugą kulkę w tej samej piersi. A pani doktor stwierdziła, że pachowy węzeł chłonny mam wyraźnie powiększony. No, nieważne. W każdym razie coś tam się dzieje we mnie na pewno, więc przez jakiś czas będę tu gościć. Witam wszystkie dziewczyny ![]() Nie zamartwiaj się. Nie możesz zmienić przeszłości, ale na pewno możesz zniszczyć teraźniejszość, martwiąc się o przyszłość pamiętaj, że połowa rzeczy, o które się martwimy, nigdy się nie zdarzy, a druga połowa zdarzy się tak czy owak. Po co zatem się przejmować? (Kemmons Wilson) |
diana011 (offline) |
Post #14 05-02-2017 - 12:26:55 |
|
Witam serdecznie
![]() Ja też tu jestem "nowa" i jeszcze nie bardzo wiem jak się tu poruszć ale myślę że się nauczę. Ja jestem po usunięcia guza na prawej piersi i wycięciu węzłów pachowych i teraz czekam na dalsza decyzję onkologa co dp dalszego leczenia. Pozdrawiam Danuta Danuta |
margo0307 (offline) |
Post #21 08-02-2017 - 14:10:57 |
|
Witajcie kochane Amazonki
![]() Co prawda nie jestem Amazonką, ale jestem uleczona z raka... ! Jedynym lekarstwem, które przyjmowałam przez 3 tygodnie były wlewy dożylne... Witaminy C, każdy po 25000jm Proponuje wszystkim zaopatrzenie się w I i II część książek pana Jerzego Zięby pt. "Ukryte terapie", oraz wysłuchanie wywiadu z tym panem przeprowadzonego przez NTV... Serdecznie pozdrawiam i życzę Zdrówka ![]() [www.youtube.com] |
marzusia (offline) |
Post #22 08-02-2017 - 14:55:04 |
Cieszyn |
No i co takie głupoty pieprzysz, tu nie ma naiwnych, gdyby takie leczenie było skuteczne to już dawno weszloby do kanonu medycyny. Ciekawe jakiego to raka miałaś i w jaki sposób go stwierdzonego , może tak załączysz stosowne dokumenty . Może jakiś program telewizyjny gdzie staniesz twarzą w twarz z ekspertami i udokumentujesz fakt choroby i niekonwencjonalnego uleczenia, powodzenia
![]() |
studentka Asia (offline) |
Post #24 08-02-2017 - 17:52:06 |
|
Witajcie!
Cała moja historia rozegrała się w 2016 roku. Póki co jestem wyleczona, po mastektomii, chemii, radio i w trakcie hormonoterapii tamoxifenem. Sledzę wpisy i dużo z nich mnie pozytywnie podbudowuje. |
margo0307 (offline) |
Post #25 08-02-2017 - 23:36:42 |
|
marzusia@
"No i co takie głupoty pieprzysz, tu nie ma naiwnych, gdyby takie leczenie było skuteczne to już dawno weszloby do kanonu medycyny..." Witaj marzusia, przede wszystkim nie pieprzę głupot, napisałam jak się sprawy mają. Co do "kanonu medycyny" akademickiej to... z założenia istnieje ona po to by... leczyć, bo jak pacjent wyleczony to... pacjent stracony dla koncernów farmaceutycznych. Po Zdrówka ![]() |
marzusia (offline) |
Post #26 09-02-2017 - 00:21:09 |
Cieszyn |
no a co z twoją historią choroby? jakie rozpoznanie, po jakich badaniach? gdzie dowody, mówić i pisać to można wszystko ale chyba należałoby to czymś uzasadnić a nie używać gołosłownych stwierdzeń. Jestem zainteresowana, chciałabym uwierzyć więc mnie przekonaj
![]() |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #27 09-02-2017 - 08:16:49 |
Tomaszów Mazowiecki |
witam nowicjuszki
![]() |
Kuba (offline) |
Post #29 09-02-2017 - 13:56:01 |
Gogolin |
Proszę przedstawić dowody naukowe skuteczności takiego postępowania. Linki do artykułów - chętnie poczytam. Ale nie do jakichś nawiedzonych/"nawróconych" na jedynie słuszną wiarę lekarzy typu dr Burzynski, tylko badania prowadzone przez renomowane ośrodki onkologiczne. |
chmielu76 (offline) |
Post #30 09-02-2017 - 14:06:28 |
|
Witam wszystkie dziewczyny
![]() Jestem po operacji oszczędzajacej. Czeka mnie chemioterapia już za kilka dni. bardzo się boję. cieszę się że takie forum powstało. przeczytałam tu wiele historii silnych kobiet. pozdrawiam was wszystkie i trzymam kciuki. margo0307 ja wiem o czym piszesz i jest tu wiele kobiet które wiedzą kto to jest pan Zięba i jego terapie. Pana Tombaka o naturalnych metod leczenia raka też znam. I jak ktos chce o leczeniu olejem z konopii też mogę coś dodać. Podobno te wszystkie terapie wyleczają raka. wszystko to przerabiałam. nic nie zastąpi operacji, chemii, radioterapii. nikt z nas nie chce złudnych nadziei a taką oferują wyżej wymienieni panowie...myślę że jeśli wyleczyłaś raka witamina C to na pewno nie był rak. nie obraź się marzusia ma dużo racji. |