Przywitaj się
Adossx (offline) |
Post #1 07-10-2012 - 09:52:46 |
łódź |
Witam wszystkich :]
Dołączyłem do waszego forum bo szukam pomocy i chce pomagać ,wspierać osoby zaatakowane tą straszną chorobą . Sam jestem zdrowy ale niestety miesiąc temu moja mama(58l) po badaniach dowiedziała się że ma raka piersi (4 cm) nie wiadomo jeszcze jak złośliwy to dopiero okaże się bo biopsji grubo igłowej . Tydzień temu dowiedziałem że mój tata (61l)ma guza 9 cm na wątrobie(nie widać przerzutów na inne organy ), też jest w trakcie badań . Tak że jest bardzo ciężko , mobilizuje siły i trzymam przy nadziei rodziców . |
lulu (offline) |
Post #6 07-10-2012 - 19:30:58 |
k/Kwidzyna |
Witajcie i głowa do góry, my dajemy radę to i Wy, i bliscy też dadzą.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
Al_la (offline) |
Post #8 08-10-2012 - 11:35:39 |
k/Warszawy |
Witam bardzo serdecznie wszystkie nowe osoby
Przypominam, że dopóki się nie zaznajomicie z wątkami na forum, macie własny profil, czyli miejsce, gdzie można napisać, co nas gnębi (na górze strony na różowej belce). Po wejściu w profil trzeba kliknąć "przejdź do podglądu". W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
minia511 (offline) |
Post #9 08-10-2012 - 12:44:20 |
Będzin |
Witam, jestem tu od kilku dni, ale nie jestem biegła w poruszaniu się po tym forum. Jesteście wszystkie wspaniałe! Tyle dobrych rad, pocieszeń i odpowiedzi na każdy problem. Takie Forum to najbardziej fajna rzecz dla nas z tym "gadem". Myślę, że drugi raz się nie witam, a nawet gdyby to lepiej 2x niż wcale.
|
Figi (offline) |
Post #13 09-10-2012 - 09:56:23 |
Mielec |
Dlaczego? Bo zjadają nas złe, toksyczne emocje i przekonania, urazy, brak wybaczenia, złość i stresy. Nie zawsze umiemy sobie z tym poradzić. Ciało ma już dość, zaczyna krzyczeć, ale jeszcze się bombardujemy. W końcu wytrzymałość się kończy i londujemy u onkologa.
|
njolanta40 (offline) |
Post #14 09-10-2012 - 13:58:27 |
iława |
Witam wszystkie nowe dziewczyny:
Nie ważne jak jest źle, zawsze staraj się znajdować tę lepszą stronę. |
anulka11221 (offline) |
Post #15 09-10-2012 - 20:52:33 |
Norwegia |
Mam na imie Anka , mam 45 lat, mieszkam w Norwegi - od tygodnia wiem ,ze zyje z rakiem. Za tydzien usuna mi lewa piers i jednoczesnie odbedzie sie rekonstrukcja. Nie potrafie zebrac mysli, nie wiem co dalej ................. nie moge sie z tym pogodzic
|
filipinka35 (offline) |
Post #16 10-10-2012 - 11:24:59 |
|
Witam wszystkie nowe dziewczyny
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #23 11-10-2012 - 21:26:55 |
|
Witajcie
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
izam (offline) |
Post #25 12-10-2012 - 17:53:36 |
Borne Sulinowo |
Witam wszystkie Panie, mam na imię Iza i mam 39 lat. W grudniu 2010 przeszłam mastektomię, potem był chemioterapia i do tej pory wszystko było ok. Aż tu dwa tygodnie temu miałam straszne bóle w boku, zaraz udała się do lekarza który zlecił tomograf płuc no i okazało się że mam przerzuty do płuc. Jest kilka guzków malutkich ale jedden 2 cm, który prawdopodobnie był przyczyną tego bólu. Jestem spanikowana na maksa. Nie wiem co to oznacza i co ze mną będzie. Jak inne panie sobie z tym fantem poradziły.
|
Al_la (offline) |
Post #30 15-10-2012 - 17:07:04 |
k/Warszawy |
Witaj izam Poczytaj ten wątek [amazonki.net] W nim znajdziesz osoby z takim samym problemem. W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |