Przywitaj się
waga2591x (offline) |
Post #3 07-08-2010 - 23:16:23 |
Warszawa |
Ja też Cie pamiętam Alu i wiem że udzieliłaś mi kilku rad ,za co wielkie dzieki dla Ciebie i wszystkich pozostałych amazonek.
Próbuje znależć wątki "starych" dobrych znajomych i na razie ....nic z tego. Tamte fora były bardziej kumate albo cos nie tak z moimi szarymi komórkami ale trudno sie mówi. Jagoda na razie ok ,bierze Femare ,robi badania ale psychicznie kiepska bo na dodatek dołaczyła się choroba Hasimoto/chyba źle napisałam nazwę/,ja sama mam problemy z tarczycą a musze walczyć z jej nastrojami ale widać tak być musi. Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla wszystkich. |
Al_la (offline) |
Post #4 07-08-2010 - 23:32:18 |
k/Warszawy |
Na tym forum nie ma wątków osobistych. Każdy ma swój wątek w profilu i może tak ustawić prywatność, że widzą go tylko znajomi.
Ty też go masz W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
zurawina (offline) |
Post #6 08-08-2010 - 11:56:26 |
|
Witam
amazonka od stycznia 2007 roku. Odpukać zdrowa chociaz ostatnio miałam bóle po stronie operowanej i trochę się wystraszyłam. Z tego powodu szereg badan zrobiłam. Wyniki jutro mają być. Odchudzam się hi hi hi, bo przytylam ok 30 kg po chemii i po obzarstwie poźniejszym, brakiem ruchu itd itd. Stosuje dietę plan wypłukiwania tłuszczu z pozytywnym efektem. Zapraszam do watku o tej diecie. Słuze radą i doswiadczeniem odnosnie diety. pozdrawiam dziewczyny ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Niemiecki biolog Otto Heinrich Warburg zdobył Nagrodę Nobla w dziedzinie medycyny za odkrycie, że metabolizm guzów złośliwych RAKA jest w dużej mierze uzależniony od spożycia glukozy.Glukoza to strawiony cukier w organizmie człowieka. Rak żywi się cukrem. Nie jedz cukru, nie dostarczaj komórkom rakowym paliwa. To najłatwiejsza rzecz jaką można zrobić dla siebie. |
Jazzowa (offline) |
Post #20 10-08-2010 - 08:12:42 |
Łask |
Witajcie dziewczyny... )
Natalia... nauczona przez dziewczyny na wstępie lekkim zruganiem - że to wątek jedynie powitalny... przekazuję tę wiedzę dalej... ... Poszukaj odpowiedzi na innych forach.. tam jest wszystko.. A przed wynikami biopsji - nic nie wiadomo... musisz spokojnie na nie poczekać... być może (i tego Ci życzę) nie jest to nic rakowego... )) Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
joanna_w29 (offline) |
Post #22 10-08-2010 - 09:09:25 |
Szczyrk |
Witajcie Dziewczyny
osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
irena1956 (offline) |
Post #23 10-08-2010 - 14:34:41 |
|
Witam,dopiero trafilam niedawno na tą strone,operacje mialam 19 12 2008 r.,mialam 6 chemi i naswietlania .3 FEC i 3taxotere.MOj gad to pT1NoG3.Her-2wystepuje w50%komorek(+).Niebiore zadnych tabletek ,niepracuje ,niemam zawiele czasu myslec o chorobie ,bo opiekuje sie corka uposledzona ,ktora ma 25 lat i jest bardzo kochanym przez nas dzieckiem.Myslalam tez .ze niewiele zycia przedemna ,gdy sie dowiedzialam o chorobie ,ale jak narazie jest ok,korzystam z lata ,codzien wyjezdzam gdy cieplutko z corka poza miasto .Dobrze ,ze trafilam do Was ,przez to samo wszystkie przechodzimy,pozdrawiam wszystkie amazonki.
|
irena1956 (offline) |
Post #24 10-08-2010 - 14:47:50 |
|
Poczytałam Was troche ,o i widze ,ze tez niektorym kg przybylo ,ja tez przytylam po chemii 25 kg,choc ruszam sie duzo i nieobzeram sie,wazylam wczesniej 55,teraz jestem grubas ,ale zbytnio sie tym nieprzejmuje wazne ,zebym byla zdrowa,biore tylko od 17 lat eltroxin ,bo mialam usuwana tarczyce,to chyba niewplynelo na moja tusze ,bo tabletki te bralam od operacji tarczycy.Napisalam wczesniej ,ze niebiore zadnych tabletek ale mialam na mysli te tabletki ,ktore biora po leczeniu onkologicznym..
|
Westi (offline) |
Post #25 10-08-2010 - 19:22:35 |
Piła |
Dziewczyny, to ja Westi z Piły. Nie bardzo umiem się tu u was odnaleźć. Przywitałam się na 26 stronie. I dalej nie wiem. Jak można pogadać. Jestem amazonką od 26.08 2009. Napiszcie coś do mnie, to może zorientuję się jak mam tu sobie poczynać. Pozdrawiam i witam wszystkie dziewczyny.
Westi |
waga2591x (offline) |
Post #26 10-08-2010 - 19:35:17 |
Warszawa |
Witaj Westi!
Boję się ale na ile ja rozpracowałam to forum to radę mam taka. Podjedź na górę strony ,po prawej jest Przejdź do.. najedź na to myszka i wtedy po lewej pokażą się jakby podstrony i wybierasz stronę która Cie interesuje Życzę powodzenia. |