Przywitaj się
Kasia_W (offline) |
Post #2 10-09-2010 - 09:28:13 |
Zduńska Wola |
Witaj Vandziu
rozgość się u nas na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
agawa34 (offline) |
Post #4 10-09-2010 - 20:57:56 |
dębica |
witam wszystkich
jestem tu poraz pierwszy, jeszcze w szoku i wielkim strachu bo kilka dni po diagnozie ze to jednak to cholerstwo jest. Dwa tygodnie temu miałam operację oszczędzającą. teraz czekam na resztę wyników i dalsze leczenie. Mam 34 lata i dwoch synków. To czekanie na wyniki jest najgorsze. |
agawa (offline) |
Post #5 10-09-2010 - 21:40:52 |
okolice |
Witaj Agawa34 Pewnie ja powinam się przedstawić: Agawa47 (i też mam dwóch synków). Pamiętam, jak wielkim szokiem jest diagnoza... Teraz musisz uwierzyć na słowo: da się żyć po takiej diagnozie... I niedługo będziesz brykac z nami juz jako zdrowa
Mam nadzieję, że znajdziesz tutaj odpowiedzi i pomoc i życzliwość i przyjaźnie... Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 10-09-2010 - 21:41:36 przez agawa. |
Dortek (offline) |
Post #14 10-09-2010 - 23:14:58 |
|
Witaj kolejna Agawo.
Ja również jestem po oszczędzającej (od maja 2008). Pamiętam, że po operacji w kółko oglądałam swoja ranę (miałam takie przeźroczyste folie poprzylepiane) w poszukiwaniu jakichś zmian. Nie dziwię się więc Tobie. Takie szarawe przebarwienia i zgrubienia mogą świadczyć o pooperacyjnym krwiaku podskórnym, który z czasem powinien się wchłonąć. Obserwuj i jak nie zniknie do 2-3 tygodni skonsultuj się z lekarzem. Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
Parabola (offline) |
Post #15 10-09-2010 - 23:20:25 |
Nowy Sącz |
Dwa tygodnie po zabiegu to miałam ściągane szwy....
wszystko było jeszcze obrzmiałe i miałam duzo chłonki w loży i pod pachą.... Nie pamietam, czy było "siwe" zgrubienie.... ... ale miejsce cięcia i szycia wygladało jak nabrzmiały duży_zamek_błyskawiczny.... i zupełnie mi się nie podobało... Jeśli nie boli, jest suche ..... nie wydziela się nic z miejsca ciecia......... to chyba nie ma powodu do paniki. Pozdrawiam serdecznie |
AnnaMaria (offline) |
Post #18 11-09-2010 - 16:41:32 |
|
Witam od miesiąca jestem Amazonką. Nie zdecydowałam się na operację oszczędzającą, mimo że miałam taką możliwość i nie żałuję tego /za dobrze siebie znam/. Jestem ciągle oszołomiona, niepewna, pełna lęków i wątpliwości, w których pozbyciu się mój lekarz mi nie pomaga. Liczę więc na Was, mam nadzieję że pomożecie mi.
|
misia12 2007 (offline) |
Post #23 14-09-2010 - 15:31:41 |
Warszawa/USA |
Witam wszystkich po dlugiej przerwie!!!!!!!!!!
|
malgos 10 (offline) |
Post #25 14-09-2010 - 23:56:25 |
Łódź |
dawno tutaj nie zaglądałam a tyle miłych osóbek przybyło
z jednej strony wolała bym zaznajomić sie z wami z innej okazji np. na forum degustacji lodów ale jest jak jest i witam was wszystkie cieplutko Witam Was tak ogólnie, bo nie chce kogoś pominać Mam na imię Małgoś jestem prawostronna od 2006 i jest do tej pory ok I zapraszam do swojego domku jestem na forum od 25-10-2008 Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski |
Dortek (offline) |
Post #30 17-09-2010 - 23:06:42 |
|
Witajcie Dziewczyny na forum! Przeglądajcie, czytajcie, piszcie, pytajcie i dzielcie się swoimi odczuciami. Po tu jesteśmy.
Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |