Przywitaj się
annak (offline) |
Post #5 24-09-2010 - 22:40:41 |
Poznań |
witam wszystkie dziewczynyjestem jeszcze trochę zagubiona w poruszaniu się na stronach naszego forum ponieważ jestem zalogowana od niedawna, ale mam nadzieję że szybko się wciągnę. Pozdrowienia dla wszystkich
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 24-09-2010 - 22:42:32 przez annak. |
Andzia3731 (offline) |
Post #8 25-09-2010 - 20:12:08 |
Radom |
Witam nowe dziewczyny
Na forum od 22 Lipca 2008 r. |
Red (offline) |
Post #10 26-09-2010 - 11:58:41 |
Olsztyn |
Witam wszystkie Panie , cieszę się , że tu trafiłam, bo chcę być wsparciem dla mojej mamy, która właśnie się dowiedziała, że jest chora i będzie miała wkrótce operację usunięcia piersi...prośba więc o info co mam przeczytać, co robić i jak walczyc o jej zdrowie !
|
Al_la (offline) |
Post #11 26-09-2010 - 12:28:58 |
k/Warszawy |
Witajcie
annak Red Red, w zakładce pobierz jest kilka poradników, które można pobrać, albo po prostu przeczytać. Myślę, że warto. Poczytaj również niektóre wątki w dziale psychoonkologia a szczególnie "Jak bliscy mogą pomóc/zaszkodzić świeżynce" Na początek wystarczy Pozdrów Mamę W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
krysiada (offline) |
Post #12 26-09-2010 - 12:48:33 |
powiat Głogów |
Przepraszam, że dopiero dziś się witam. Zaglądam na forum od pewnego czasu i wiele się dowiedziałam. Dzięki temu poukładałam sobie wszystko w głowie. Operowana byłam 23.06.br. od 16.07 - chemioterapia CMF - jutro ostatni 8 wlew. Mimo, że mam 61 lat udało mi się nauczyć korzystania z forum i cieszę się, że nie jestem w chorobie sama. Ściskam mocno wszystkie amazonki! Dzięki Wam chce mi się żyć!
|
Rybka (offline) |
Post #14 26-09-2010 - 14:51:48 |
Gród nad Sanem |
Witaj Krysiu! Miło Cię tu gościć, chociaż lepiej byłoby zapoznawać się w innych okolicznościach. Forum pomaga w przejściu wielu trudnych chwil i daje nam wielu wspaniałych przyjaciół. Wspaniale, że radzisz sobie na komputerku, mamy tu dużo koleżanek w Twoim wieku. Brawooo! Tu nie liczymy lat, tu po prostu spotykamy się i rozmawiamy o różnych sprawach. teraz jest taki czas, ze mało koleżanek zagląda na forum, ale przywitają Cie wszyscy z wielkim entuzjazem, jak tylko tu zajrzą.
Rozgość się i czuj się, jak u siebie w domku! Pozdrówka! "...a także ludzie pomniejsi, pasikoniki i ważki.. Lampy, puste ramy i grzechotki mają swoją wieczność.. I są raz na zawsze..." |
joanna_w29 (offline) |
Post #22 28-09-2010 - 07:04:45 |
Szczyrk |
Witajcie wszystkie nowe dziewczyny
osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #28 28-09-2010 - 23:55:00 |
|
Witajcie dziewczyny no i Asiu Ty przede wszystkim witaj
szkoda, że nie ma takiej aktywnej warszawskiej amazonki co by na forum napisała- marsz w Wawie tego dnia, koncert zespołu tego dnia, odczyt tego dnia, porady kosmetyczne tego dnia np bo do Krakowa to za daleko jeździć witajcie |
Rybka (offline) |
Post #29 29-09-2010 - 08:00:14 |
Gród nad Sanem |
Ana, jak miło Cię tu przywitać! Daaaawno Cię tu nie było... Awatarek piękny, aż miło popatrzeć! Piękna, uśmiechnięta dziewczyna.
Witam wszystkie dziewczyny! Nickusia... kto kryje sie pod tym fajnym nickiem? Agawa34 i Salwador - witajcie podkarpackie dziewczyny! Mam nadzieję, że wpiszecie się do naszego województwa, no i powiedzcie kilka słów o sobie. Pozdrawiam wszystkie Was serdecznie! "...a także ludzie pomniejsi, pasikoniki i ważki.. Lampy, puste ramy i grzechotki mają swoją wieczność.. I są raz na zawsze..." |
magda376 (offline) |
Post #30 29-09-2010 - 22:19:49 |
|
Ok chyba się normalnie uda. Chciałabym się przywitać. Mam na imię Magda 32 lata. Jestem rok po operacji i z dużą torbą planów na przyszłość. To forum to skarbnica wiedzy i wspaniałych osobowości, nie wiem czy ja tutaj pasuję ,nie jestem przykładna i pozytywna ale czasem muszę pogadać.
|