Przywitaj się
ksiezyc (offline) |
Post #2 20-10-2011 - 17:58:24 |
Toruń |
witam! Na forum jestem nowa...Jestem amazonką od 7 lat...Teraz czekam na konstrukcje piersi, ale bardzo szukam kontaktu i rad kogos kto robił u dr. Witwickiego w MSWiA ...i czy jest któraś z Pan, która mimo radioterapii miala rekonstrukcje bez przeszczepu ?
|
lidiasufinowicz (offline) |
Post #5 21-10-2011 - 12:00:53 |
Poznań |
Jestem , moje kolezanki zawsze z WAMI nawet jak mnie nie tu na forum ...mocno WAS ściskam.... jesiennie
|
aga66 (offline) |
Post #6 21-10-2011 - 12:37:51 |
Warszawa |
Witam nowe koleżanki
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
malgos 10 (offline) |
Post #12 24-10-2011 - 17:42:41 |
Łódź |
Drogie moje kochane nowe siostrzyczki od piersi serdecznie Was witam
Jest mi miło ,a zarazem smutno Ostatnio troche zaniedbałam forum a tu tyle nowych i wspaniałych forumowiczek sie pojawiła Witam Was cieplutko Cieszy mnie to ,ze znalazlyście nasze forum ,ale z drugiej strony smuci mnie że paskudny skorupiak tak sie panoszy Ale uważam ,że jesteśmy silne i nie damy się pokonać Buziaczki dla Wszystkich jestem na forum od 25-10-2008 Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski |
lidiasufinowicz (offline) |
Post #13 25-10-2011 - 09:34:29 |
Poznań |
witajcie koleżanki , biję się w piersi /obie, jedna po rekonstrukcji/ , ale niestety zaglądam tu niesłychanie rzadko, ale WIEM ,że tu jesteście i w razie czego zawsze mogę zastukać i poprosić o wsparcie , uśmiech i inne wasze cudownie szalone zadania .
Pozdrawiam jesiennie i obiecuję solennie częściej zaglądać i odzywać się !!!!!!!!! |
planetoida (offline) |
Post #14 26-10-2011 - 14:39:35 |
Jastrzębie Zdrój |
|
pola2005 (offline) |
Post #15 26-10-2011 - 19:53:58 |
Kraków |
Witam serdecznie ,jestem tutaj pierwszy raz.14.X br miałam biopsję guzka,dzisiaj dowiedziałam się,ze mam raka piersi,dostłam skierowanie do Instytutu Onkologii na Garrncarska 11 w Krakowie,mam mieć operację piersi.Proszę powiedzcie mi co dalej ze mną bedzie,najpierw mam być przygotowywana do tej operacjii,moze ktoś tam leczył się ostatnio,opowie jak to przebiega?
|
filipinka35 (offline) |
Post #17 26-10-2011 - 20:07:45 |
|
Witam nowe dziewczyny
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
mag_dag (offline) |
Post #19 26-10-2011 - 21:00:45 |
Sosnowiec |
witaj pola2005, ja polecam Ci ten dział forum:
[amazonki.net] szczególnie wątek o wyprawce do szpitala Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |