Przywitaj się
szama (offline) |
Post #2 20-11-2011 - 20:58:43 |
Kraków |
Witaj Miriam ! Ja jestem 5 lat po operacji, niedawno odstawiłam tamoxifen. Też chodziłam zmęczona, dobijały mnie uderzenie gorąca, zwłaszcza w pracy, ale powiedziałam sobie, że musze wytrzymać i jakoś dotrwałam do końca , Ty też dasz radę. Trzymam za Ciebie kciuki. Z depresją musisz coś zrobić, bo to draństwo człowieka potrafi wykończyć. Ja maiałam depresję 2 miesiące po operacjach. Nie odbierałam nawet telefonów, nie chciałam nikogo widzieć. Żal mi było syna , który się mną opiekował i widziałam, że on też cierpi. W końcu skorzystałam z fachowej opieki, na pierwszej wizycie tylko płakałam, ale potem było juz tylko lepiej, no i wyszłam z tego. Teraz jak wracają doły, to walczę z nimi nie dopuszczając do ich pogłębienia. Głowa do góry Miriam, bedzie Tutaj wszystkie mamy wzloty i upadki, ale nie poddajemy sie. Buziaczki przesyłam
Ps. napisz coś o sobie. uśmiech nic nie kosztuje, a tak wiele znaczy |
Teśka (offline) |
Post #5 21-11-2011 - 10:13:06 |
Elbląg |
cześć dziewczynki - miłego tygodnia, uśmiechu i pozytywnych nastrojów życzę sobie i wszystkim Wam. A tak przy okazji - chciałabym posłuchać Radia Pozytyw ale nie mogę się rozeznać jak to zrobić, pomoże mi ktoś?
"Wczoraj do Ciebie nie należy. Jutro niepewne.... Tylko dziś jest Twoje" (Jan Paweł II) Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-11-2011 - 10:13:41 przez Teśka. |
mag_dag (offline) |
Post #6 21-11-2011 - 11:49:22 |
Sosnowiec |
Teśka, klikasz na baner z napisem Radio Pozytyw PLAY - zielone pod różową belką u góry strony po prawej
albo na pasku gdzie napis FORUM - w lewo od niego napis RADIO i jak tam wejdziesz to jest instrukcja słuchania P.S. pytania na temat radia zadajemy tu: [amazonki.net] Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
Fundacja Raknroll (offline) |
Post #9 22-11-2011 - 12:05:21 |
Warszawa |
Witajcie!
Fundacja Rak'n'Roll zaprasza Panie w trakcie leczenia onkologicznego z Krakowa i okolic na warsztaty "Jesienne porządki na głowie", które odbędą się 29 listopada 2011 w Krakowie. Zapisy: ania@raknroll.pl Zapraszamy! |
justyna791101 (offline) |
Post #10 22-11-2011 - 12:14:15 |
Orzesze |
WITAJ EWCIA PISZESZ DOKŁADNIE TO CO CZUJĘ TYLKO JA BYM TEGO TAK DOBRZE NIE UBRAŁA W SŁÓWKA...
POZDRAWIAM CIEBIE I WSZYSTKIE KOLEŻANKI |
agula615 (offline) |
Post #11 22-11-2011 - 16:01:40 |
Wroclaw |
Witam
Nazywam sie Agnieszka. Mam 32 lata i 5misieczngo slodkigo synka Olka. w czasie karmienia piersia uformolwa mi si guzk, ktory wszyscy okreslali jako blokdae kanalika mlczngo-USG piersi w czasie ciazy nie wykazalo zadnych!! zmian. Guzek rosl az w koncu zorbiono USG i biopsj...mam nowotwor zlosliwy naciekajay.. G3/Her2 2+pozytywny, 36mm. 2 tygodni temy ta wiaodmsc wyadwal mi sie zartem, pomyslka zlym snem. Aby moc miec szans ocalnia piersi i zastopowania rozowju szybkigo guza zaczynam od chmi-chyba w ten piatk- a dopiero potem wytna to paskuctwo. Makabryczni si boje..ni mog przstac msylec ze to nie fair... on jest taki malnki...tak dlugo na niego czekalam, nie moze stracic mamy... Strasznie sie czuje |
aga66 (offline) |
Post #12 22-11-2011 - 16:25:29 |
Warszawa |
Witaj Agnieszko, moja imienniczko Nie bój się, tylko bierz się ostro do boju
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
Al_la (offline) |
Post #15 22-11-2011 - 17:58:37 |
k/Warszawy |
Witaj Agula
Zajrzyj w swój profil. Na górze masz wejście "mój profil". A gdy się w nim znajdziesz, kliknij "przejdź do podglądu". Tam do Ciebie piszemy W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
filipinka35 (offline) |
Post #16 22-11-2011 - 19:35:18 |
|
Witaj Agula nic sie nie martw bedzie dobrze.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
GrażynkaB (offline) |
Post #18 22-11-2011 - 20:13:30 |
Pasym |
Witam wszystkie dziewczyny.Dawno mnie nie bylo ,ale mam jakiegos dola i boje sie radioterapi ktora bede miala 28 11 przez 5 tygodni.:placze.Bede lezala w szpitalu.Jak wyjde po to sie przywitwm z wami jak mnie nie spala.Koncze juz bo nie idzie mi pisanie .Pozdrawiam jeszcze raz
|
mania (offline) |
Post #24 23-11-2011 - 11:13:33 |
Szczecin |
Witam,
dopiero sie zarejestrowałam, ale podczytuję Was prawie od dwóch lat, tzn od momentu kiedy dowiedziałam się o intruzie, który na szczęście dostał eksmisję i wara mu ode mnie!!! Dzięki Waszym postom byłam przygotowana na to co mnie czeka i łatwiej było mi przejść przez chorobę, z którą zresztą wcale się nie zaprzyjaźniłam i nie mam na to ochoty. Było minęło i jestem ZDROWA Chociaż czasami mam jakieś głupie myśli, że TO może wrócić, odpędzam więc szybko to czarnowidztwo. Przesyłam pozdrowienia i słoneczne promienie ze Szczecina |
filipinka35 (offline) |
Post #27 23-11-2011 - 15:29:25 |
|
Witam nowe dziewczyny
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |