Przywitaj się
Hirta (offline) |
Post #1 13-05-2010 - 19:50:28 |
Gdansk |
EWO KOCHANA !!!
JEST MAJ MŁODIEŻ WALCZY Z EGZAMINAMI MATURALNYMI.POWIEDZ SOBIE, ŻE TY WŁAŚNIE ZDAJESZ MATURĘ.JA TAK SOBIE ZAŁOŻYŁAM I ZDAŁAM TEN BARDZO TRUDNY EGZAMIN. ZAŁOŻYŁAM SOBIE ZESZYT I TAM NOTOWAŁAM MOJE LECZENIE.BARDZO MI TO POMAGALO.JESTEŚ ZA MLODA ŻEBY OBLAC. CAŁYM SERCEM JESTEM Z TOBĄ. PRZYTULAM CIEBIE |
Hirta (offline) |
Post #2 13-05-2010 - 19:59:59 |
Gdansk |
GRAŻYNKO !!!!
1 maja minął rok jak zakończyłam radioterapię. Czuję się dobrze.Chociaż lewa pierś nie jest wolna od niepokoju. Kontroluję i mam nadzieję, że zdążę w porę . Mam w sobie wiele radości mimo wszystko. Maj jest moim ulubionym miesiącem. Damy radę. |
elizka (offline) |
Post #3 13-05-2010 - 20:02:29 |
Tarnobrzeg |
Witajcie dziewczyny, Grascie, Rita, HankaM , Hirta oraz wszystkie, ktore tutaj dotarły.
Mysle, ze bedzie Wam dobrze z nami Budząc sie rano, pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć, oddychać i móc sie radować /Marek Aureliusz/ Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 13-05-2010 - 20:03:15 przez elizka. |
malgos 10 (offline) |
Post #6 13-05-2010 - 21:24:14 |
Łódź |
Witajcie wszystkie nowe kobietki
Fajnie by było szaleć po forum bez dodatkowego bagażu czyli skorupiaka ,ale jest jak jest I jak się to mówi my się jego nie boimy i razem go pokonamy jestem na forum od 25-10-2008 Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski |
Al_la (offline) |
Post #14 14-05-2010 - 11:55:53 |
k/Warszawy |
Zapraszam wszystkie "świeżynki" do naszej galerii (wejście z paska pod reklamą)
Jeśli dostałyście powiadomienie na forumową pocztę, że "Amazonki.net" dodała Was do znajomych, to automatycznie możecie przeglądać zdjęcia zamieszczone w galerii przez "Amazonki.net". Zdjęcia prywatne innych użytkowników mogą być dostępne tylko dla znajomych. Obecnie w galerii znajdują się fotki z sabatu w Ciechocinku. Może na następny sabat Wy przyjedziecie Zapraszam W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
gabi (offline) |
Post #29 17-05-2010 - 16:50:07 |
gdańsk |
Ola już w Akademi wszystkie cieplutko pozdrawia prosze jutro trzymac kciuki bo ma operacje idzie jako pierwsza Nie poddawaj się bezwolnie nieubłaganemu losowi w pełni wykorzystaj czas, który będzie ci dany Jan Paweł II www.amazonki.gdansk.pl |
agawa (offline) |
Post #30 17-05-2010 - 17:50:36 |
okolice |
Gabi, dzięki za informacje i pozdrowienia od Oli Mocno kciuki zaciskam, będzie dobrze.
Ja też na operację szłam z rana samego; to chyba najlepiej... nie ma czekania... Od rana biorą w obroty, niema czasu na myślenie. Zresztą pigułeczka różowa....? czy niebieska? robi swoje |