Przywitaj się
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #1 14-03-2012 - 16:04:06 |
|
Witam wszystkich
|
filipinka35 (offline) |
Post #3 14-03-2012 - 16:31:55 |
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Al_la (offline) |
Post #5 14-03-2012 - 20:45:27 |
k/Warszawy |
Witam wszystkich nowo przybyłych
Teresko, to jest wątek tylko do pierwszego powitania i pewnie nikt Ci nie odpowie na powyższe pytanie. Tu masz wątek CO w Gliwicach (na razie w nim pustawo) [amazonki.net] Zapytaj o interesujących Cię lekarzy. W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
marysieńka (offline) |
Post #8 16-03-2012 - 20:07:16 |
Konin |
Witam serdecznie wszystkie nowe koleżanki i kolegów
|
Konstancja (offline) |
Post #15 20-03-2012 - 22:52:48 |
Bielsko-Biała |
dzień dobry, jutro idę do szpitala bardzo się boje.Czy jest tu może ktoś z Bielska? Iza
|
Ewcia_B5 (offline) |
Post #19 21-03-2012 - 10:44:34 |
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie.Jestem tu po raz pierwszy mam dużo pytań i mam nadzieję że mi pomożecie.Chodzi o moją babcię ma 70 lat i ma raka piersi,byliśmy już w CO w W-wie,i kolejną wizytę mamy za tydzień,ale chciałabym się dowiedzieć czy w babci wieku wskazana jest chemioterapia?Bardzo się tego boimy,dodam jeszcze że babcia choruje na cukrzycę i ma nadciśnienie tętnicze.Czy musi godzić się na chemioterapię?czy morze na radioterapię?POMÓŻCIE
|
Post #23 21-03-2012 - 15:56:04 |
|
Witajcie wszystkie nowe koleżanki
|
mag_dag (offline) |
Post #24 21-03-2012 - 16:21:45 |
Sosnowiec |
Ewciu, o tym, czy chemioterapia jest konieczna/możliwa decyduje lekarz na podstawie wyników histopatologicznych i ogólnego stanu zdrowia pacjentki, wiek nie jest głównym kryterium, a należy pamiętać, że u osób starszych choroba rozwija się wolniej, często jest tak, że po operacji nie potrzeba chemii i leczenie kończy się na hormonoterapii (oczywiście jeśli guz jest zależny od hormonów), na chemioterapię oczywiście można się nie zgodzić - ale sądzę, że lekarze podejmą odpowiednią decyzję i nie zaszkodzą babci Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
Post #30 21-03-2012 - 18:23:40 |
|
witam nowe koleżanki
|