Przywitaj się
wiolenka (offline) |
Post #2 07-02-2012 - 00:27:42 |
|
Witam Was. Na początku dziękuje że jesteście. Czytałam czytałam aż w końcu postanowiłam dołączyć. A to za sprawą mojej Mamy, która we wrześniu dowiedziała się o raku i od tamtej pory walczy. Opisałam jej chorobe na swoim profilu jakby ktoś chciał skomentować bardzo chętnie przeczytam. Może dowiem się czegoś nowego.
|
mag_dag (offline) |
Post #6 07-02-2012 - 18:03:23 |
Sosnowiec |
Grażynko, wszystkie odpowiedzi ekspertów znajdują się w zakładce "Ekspert radzi",
klika się na eksperta i widać wszystkie jego odpowiedzi, odpowiedzi doktora Wysockiego są tutaj: [amazonki.net] a odpowiedź na Twoje pytanie jest tutaj: [amazonki.net] Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
marysieńka (offline) |
Post #9 08-02-2012 - 13:26:50 |
Konin |
Witam serdecznie nowe koleżanki
|
kasiaf (offline) |
Post #15 10-02-2012 - 16:45:44 |
SZKLARĘBA |
Wymęczył mnie troszkę ten Wrocław usg ,mammografia i rezonans(godzinę mnie na nim męczyli) i teraz po kontraście mam małe problemy kobiece ale właśnie wróciłam od lekarza i na razie mam się tym nie przejmować bo jest to najprawdopodobniej hormonalny szał po chemii i kontraście.15jadę na 2 biopsję ,tym razem gruboigłową może w końcu będę wiedzieć więcej na temat gada-zenka.
Zobaczymy..... Witam tez serdecznie wszystkie nowe Panie!!!!! - Żyj! - powiedziała nadzieja. - Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie. |
Aneczka18170 (offline) |
Post #16 10-02-2012 - 22:32:58 |
gross umstadt niemcy, w Pl Dolnyśląsk |
Witam Was serdecznie!!
Ja na forum jestem z miesiąc za sprawą mojej mamusi która jest po operacji oszczedzającej i jesteśmy przed chamią. Buziaki!! |
hope (offline) |
Post #22 13-02-2012 - 20:25:25 |
|
WITAM WSZYSTKIE ODWAŻNE OSOBY NA TEJ STRONCE. NIEDAWNO DOWIEDZIAŁAM SIĘ, ŻE MÓJ GUZ TO JEDNAK NIE TORBIEL JAK SOBIE MYŚLAŁAM I OKAZUJE SIĘ, ŻE ZA DŁUGO ZWLEKAŁAM, ZA DŁUGO GO HODOWAŁAM. W CZWARTEK MAM ZGŁOSIĆ SIĘ DO SZPITALA. NIKOMU O TYM NIE POWIEDZIAŁAM, Z WYJĄTKIEM MOJEGO BYŁEGO CHŁOPAKA...
POZDRAWIAM WSZYSTKICH I ŻYCZĘ BY KAŻDA Z NAS PAMIĘTAŁA, ŻE PÓKI WALCZYMY JESTEŚMY ZWYCIĘZCAMI |
jola19 (offline) |
Post #25 13-02-2012 - 21:42:29 |
Radom |
Ja mojego lokatora hodowałam przez 5-6 lat tak powiedział lekarz w W-wie, na początku miałam mieć oszczędzająca ale mam małe cycki więc machneli Mi całą lewą pierś, a co jak szaleć to po całości, wycieli też 15 węzłów. W tej chwili mam za sobą pierwszą dawkę AC, czeka mnie jeszcze 3 i potem Herceptyna, i jest super. Przekonałam się na sobie jak działa chemia, ujdzie, teraz sprawdzam co rano czy jeszcze mam włosy, nadal są na swoim miejscu, plusem jest to że jeśli wyjdą wszystkie nie tylko na głowie, golenie będę miała załatwione na jakiś czas
|