Przywitaj się
Wysłane przez Amazonki.net
b_angel (offline) |
Post #1 17-06-2010 - 12:46:30 |
radom |
o matko_córko_i_synu ![]() ile nowych twarzy ![]() ![]() Witam_Wszystkie_świeżynki ![]() . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... ![]() |
ToJa (offline) |
Post #2 17-06-2010 - 12:57:29 |
|
bardzo Was przepraszam, że tak powitam wszystkie naraz, ale w pracy jestem.......
Helenko44 - ja równiez jestem po oszczedzajacej ![]() Magda51 - oj nauczysz sie nauczysz...... pytaj jak czegos nie bedziesz wiedziała....podpowiemy ![]() Ulcia57 - kiedys tez byłam poczatkujaca ![]() ![]() Ela_swiecie...... hehe moja imienniczka, gratuluje stazu ![]() scyzor.....ale super nick......szkoda tylko ze dodalas te cyferki,,,,, strasznie bedzie je trudno zapamietac ![]() no i dla wszystkich nowych dziewczynek ![]() aha....po 21-ej na czat zapraszamy...... ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 17-06-2010 - 12:58:08 przez ToJa. |
agawa (offline) |
Post #22 18-06-2010 - 16:53:34 |
okolice |
na czacie zazwyczaj wieczorkiem gawędujemy, tak ok 21 ![]() ![]() Masz też swoją przystań, czasami tam zaglądamy i piszemy i komentujemy. Jest też wiele innych wątków, w których można się dzielić swoim doświadczeniem, wrażeniami, opiniami... Buszuj, czytaj, pisz. I do zobaczenia przez literki ![]() |
Al_la (offline) |
Post #25 18-06-2010 - 19:10:24 |
k/Warszawy |
Witajcie wszystkie nowe dziewczynki
![]() Nie wymieniam imion, bo u niektórych już w "domku" byłam i pisałam i .........już się pogubiłam ![]() Ale mamy urodzaj ![]() ![]() Na pewno będzie Wam tu dobrze ![]() Zaglądajcie do swojej "przystani" zwanej domkiem. Jak go znaleźć? Trzeba kliknąć w swój profil (na samiutkiej górze napisane "mój profil" ![]() I już możecie podglądać ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
elizka (offline) |
Post #29 18-06-2010 - 21:41:06 |
Tarnobrzeg |
Witajcie wszystkie nowe kolezanki, oj przybywa nowych coraz więcej. No ale choroby sie nie wybiera, a tutaj zawsze mozna liczyc na pomoc i wsparcie.
Budząc sie rano, pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć, oddychać i móc sie radować /Marek Aureliusz/ |