Przywitaj się
asiorekl123 (offline) |
Post #2 03-06-2012 - 18:25:17 |
Gniezno |
Spokojnego Wieczorku życzę wszystkim
Jestem tu nowa ale pomimo wieku już trochę w życiu przeszłam dlatego pozwolę sobie powiedzieć osobom,które są przed leczeniem - Nie Bójcie się!!!! Idzcie z uśmiechem na twarzy przez życie i pamiętajcie że Amazonki się NIGDY nie poddają Żyję w sposób dyskretny i kulturalny aczkolwiek sprawny i obiektywny |
asiorekl123 (offline) |
Post #4 03-06-2012 - 19:47:46 |
Gniezno |
Używaj daru życia. Uśmiechów dzieci, kolorów nieba, zapachu kawy, ciepłego wiatru i dzwonienia tramwajów. Ciesz się mroźną zimą i upalnym latem. Szczęście to czas. Nie zapomnij o tym./ Michal Viewegh /
Każdy promil ludzkiego szczęścia jest ogromnym sukcesem. /Michal Viewegh / Milutkiego Wieczorku POZDRAWIAM SERDECZNIE Żyję w sposób dyskretny i kulturalny aczkolwiek sprawny i obiektywny |
asiorekl123 (offline) |
Post #5 04-06-2012 - 10:28:37 |
Gniezno |
`.`.`.`.`.`.`.`.`.`.
.*.*.*.*`DZIEŃ DOBRY*.*.*.*. .`.`. WITAM SERDECZNIE`.`.`.`. ...Przepiękne są dni, gdy płyną w uśmiechu i szczęściu, a jeszcze piękniejsze, gdy mijają w pięknym towarzystwie, otoczonym piękną przyjaźnią, zrozumieniem i wspaniałą wspólną rozmową. Z całego serca życzę takich chwil. ........ ─═ڿڰۣڿ☻ڿڰۣڿ═─ ........ •´¨`»¸*§.•* - CIEPLUTKO ¸.•´¨`»*¸.•´¨`»*- POZDRAWIAM Żyję w sposób dyskretny i kulturalny aczkolwiek sprawny i obiektywny |
lolipop0108 (offline) |
Post #7 05-06-2012 - 12:44:55 |
|
Cześć wszystkim!
Jestem nową amazonką i chce sie z wami przywitac Mam na imię Ania i mam 23 latka (jeszcze). Moje schorzenie to guz na kości udowej, który został usunięty w całości 9 maja tego roku. Aktualnie czekam na wynik badania histopatologicznego, co doprowadza mnie powoli do szału bo czekam na nie już 3 tydzień. Jeślimacie wiecej jakichkolwiek pytań to piszcie |
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #11 06-06-2012 - 12:35:53 |
|
Witam
|
Hanka_65 (offline) |
Post #15 07-06-2012 - 20:20:54 |
Gdynia |
Witam serdecznie wszystkie Koleżanki Amazonki!!!
Mam 47 lat. Leczę się w Szpitalu im. PCK w Gdyni Orłowie. Jestem po chemioterapii przedoperacyjnej(6 kursów - czerwonej),miesiąc temu miałam usuniętą pierś wraz z węzłami a przede mną jeszcze naświetlania i Hercyptyna. Więc jestem jakby w połowie leczenia chociaż to najgorsze już za mną. Będzie mi miło zajrzeć tu czasem i porozmawiać. |
aga66 (offline) |
Post #17 08-06-2012 - 12:44:05 |
Warszawa |
Witajdzie dziewczynki
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
akzseinga74 (offline) |
Post #24 09-06-2012 - 18:48:56 |
|
Dla nowych koleżanek
|