Przywitaj się
Wysłane przez Amazonki.net
Al_la (offline) |
Post #3 12-09-2012 - 09:39:31 |
k/Warszawy |
Witajcie wszystkie nowe dziewczynki
Jakiś czas tu nie zaglądałam, bo mam spore zaległości czytelnicze, a tu proszę .....mnóstwo "nówek" Dziewczynki, na wstępie napiszę to, co już ToJa Wam napisała, że w tym wątku mówimy tylko "dzień dobry" i idziemy dalej. A "zadomowione" odpowiadają ładnie "dzień dobry" i idą Was czytać do innych wątków Wątki medyczne są w dziele "rak piersi". W tym dziele są "tematy" i można poczytać szczegółowiej o tym, co nas interesuje. Osobom, które czekają na wyniki diagnostyczne polecam to miejsce [amazonki.net] Tu możecie do nas pisać. Osoby w czasie chemioterapii mogą porozmawiać sobie tutaj [amazonki.net] A w czasie radioterapii tutaj [amazonki.net] A na pogaduszki zapraszam tutaj [amazonki.net] A więcej o sobie, o rodzinie i o wszystkim, o czym chcecie możecie pisać w swoim profilu. Trzeba w niego (profil) wejść (drzwi na górze strony) i kliknąć "przejdź do podglądu". W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 12-09-2012 - 09:42:35 przez Al_la. |
filipinka35 (offline) |
Post #10 12-09-2012 - 19:51:36 |
|
Witaj Rysia
Witaj dgalak3 Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
2corki (offline) |
Post #20 13-09-2012 - 17:00:52 |
Gdańsk |
U mojego OCJA, tak ojca..wykryto raka piersi. Wiem, że jest już tutaj na forum jeden Pan
Witam wszystkich. Operacje mamy 19 wrzesnia. Jeszcze nie wiemy jaką , czekamy na pozostałe wyniki biopsji. Na dzien dzisiejszy wiemy ze jest to Carcinoma ductale invasivum G2. Mial robione RTG płuc i badanei wkrwi, pewnie by sprawdzic czy nie ma przerzutów. Wg USG doły pachowe czyste . Mam nadzieję że to dobry znak! Trzymajcie kciuki za mojego Tate wywalimy to cholerstwo! |
jowo4 (offline) |
Post #25 13-09-2012 - 23:54:04 |
Warszawa |
Witam
Jestem "nowa". Dopiero zaczynam moją drogę "walecznych" - zaczeliśmy od chemioterapi , a potem operacja i dalej zobaczymy. Jak pewnie wy wszystkie przechodzę kolejne etapy....od początkowego totalnego załamania, morza łez , wściekłoścido.. no właśnie ...walki. Przecież jeszczetyle do zrobienia, tyle do zobaczenia i.... Bardzoserdecznie wszystkich pozdrawiam Jola-jowo4 |
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #27 15-09-2012 - 12:28:14 |
|
Nie wiedziałam w jakim wątku to napisac, wiec moze tutaj...Chciałam podziękowac wszystkim paniom które mnie wspierały i służyły radą i pomocą , w szczególnosci halince, z którą pisze do dzis, annie57, annie123, kasi_26,perełce i wielu innym , bardzo dziękuje, jesteście super, i ciesze sie ze do Was trafiłam, pozdrawiam, E.
|