Przywitaj się
Rudzia (offline) |
Post #12 10-01-2013 - 09:18:59 |
Warszawa |
[24.media.tumblr.com]
Dzień dobry w ten śnieżny czwartek Moje Dziewczynki ![]() "Cha do dhuin doras nach d’fhosgail doras" |
beatazmi (offline) |
Post #20 11-01-2013 - 17:57:52 |
|
Witam wszystkie Panie,
Jestem na wczesniejszej emeryturze od 2 lat i bardzo jest mi fajnie.Tylko w listopadzie ubieglego roku wykrylam tego gada na piersi. wczoraj wzielam pierwszy wlew taxotere plus adriblastyna .jak narazie czuje sie dobrze,chemie tez znosilam dobrze ,zobaczymy jak dalej.Czy ktoras z Pan miala taki zestaw chemi? Pozdrawiam i prosze o odpowiedz Beata |
Al_la (offline) |
Post #22 11-01-2013 - 22:25:52 |
k/Warszawy |
Witaj beatazmi ![]() Adriblastina, to pochodna Doxorubicyny, więc schemat AT. Tu jest wątek, a w nim doświadczenia dziewczyn leczonych według tego schematu [amazonki.net] ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 11-01-2013 - 22:26:27 przez Al_la. |
Rudzia (offline) |
Post #23 12-01-2013 - 08:59:53 |
Warszawa |
- Friedrich Theodor Vischer Dzień dobry Moje Koleżanki ! Udanej soboty życzę Ja ... Rudzia ![]() ![]() ![]() ![]() "Cha do dhuin doras nach d’fhosgail doras" |
kama67 (offline) |
Post #25 13-01-2013 - 05:29:29 |
Poznań |
Witajcie Kochane Amazonki
![]() Zagląda, tu raz po raz z naciskiem niestety na po raz. Ale nic się nie dzieje bez przyczyny. Borykam się nie tylko z tą przebrzydłą gadziną, ale też ze szkołą. Dzisiaj mam ostatnie egzaminy na ten semestr (a w piątek miałam chemię, więc muszę się nastawiać wyjątkowo na pozytyw). Bo to jest tak...na stare lata (ale tylko kalendarzowe, bo czuję się jakbym dopiero 18 skończyła) zachciało mi się, a właściwie dojrzałam do ukończenia średniej szkoły. Nie żałuję ani chwili, bo towarzystwo przednie a i czas inaczej płynie. Nowe znajomości, głowa odświeżona... No i teraz tutaj też próbuję się odnaleźć. Śledzę wszystkie posty i aż się łezka w oku kręci ile w nas wiary w lepsze jutro... Dla mnie nie ma innej opcji... Jak idę na chemię, to zawsze muszę trochę porozrabiać (jest wesoło przynajmniej-pielęgniarka też człowiek) A jednak przychodzi tam wiele smutasów. Być może brakuje im wsparcia, może nie mają Was...a może jest jeszcze co innego. Kejter koło mnie śpi, ma lepsze sny niż ja, bo mój sen się kończy ok 2.30. Coś mu się chyba śni, bo tak śmiesznie pomrukuje. Tym co śpią życzę nadal kolorowych snów, a pozostałym miłego dzionka ![]() |
kimi (offline) |
Post #26 13-01-2013 - 10:28:21 |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Miłego dnia wszystkim koleżankom. Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 13-01-2013 - 10:35:10 przez kimi. |
Al_la (offline) |
Post #29 13-01-2013 - 11:19:28 |
k/Warszawy |
Dziewczynki kochane
![]() Ten wątek służy nówkom tylko do przedstawienia się, a nam staruchom do powitania nówek na naszym forum ![]() Do pogaduszek, pozdrawiania, życzenia miłego dnia itp. mamy śliczny watek tutaj: [amazonki.net] ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |