Przywitaj się
Marynika51 (offline) |
Post #6 26-01-2013 - 22:26:37 |
Kalisz |
Witam wszystkie koleżanki.
|
Szpaku (offline) |
Post #11 27-01-2013 - 14:28:30 |
Poznań |
serdecznie witam wszystkie nowe dziewczyny
Śmiało wchodźcie na forum i korzystajcie z jego zasobów. Gdybyście miały jakieś pytania techniczne jestem do Waszej dyspozycji . ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Sandra94 (offline) |
Post #12 27-01-2013 - 18:31:11 |
Białystok |
Dzień dobry! A właściwie dobry wieczór wszystkim : )
Ja mam na imię Sandra, w maju kończę 19 lat. W lewej piersi wyczułam pod koniec 2011 r. guzka. Wynikło z USG, że to torbielkowata struktura ok. 3mm, g. 8/7. Od 14. miesięcy nie miałam wykonywanego żadnego badania. Myślicie, że mógł się powiększyć? A może się zmniejszył? Bo czuję że na pewno jest we mnie, Klemens go nazywam : ) |
ero (offline) |
Post #13 27-01-2013 - 23:11:56 |
|
Witam wszystkich. Właśnie zdiagnozowano u mnie raka in situ i zastanawiają się co dalej.
Chętnie dowiedzałabym się o leczeniu tego typu raka , ale jakoś nie mogę znalesc odpowiedniego forum. Bardzo proszę o pokierowanie, gdzie mogę zadać pytanie. Pozdrawiam |
minia511 (offline) |
Post #15 28-01-2013 - 08:57:23 |
Będzin |
Agusiu, tak trzymaj!!! Ja paliłam 3 paczki na dobę, bo i w nocy budził mnie głód nikotynowy, rzuciłam to świństwo w jednym dniu. Nie palę już chyba 10 lat, i jestem największym wrogiem palenia. Niestety, papierosy zostawiły po sobie ślad w moim organizmie, choruję na POChP. Pozdrawiam.
|
Szpaku (offline) |
Post #16 28-01-2013 - 09:37:11 |
Poznań |
ero tutaj [amazonki.net] jest cały dział o leczeniu. Poczytaj ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #18 28-01-2013 - 15:57:37 |
Poznań |
dorotagr3 witaj serdecznie. Rozgość się na forum czytaj i śmiało pisz
...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
amado (offline) |
Post #22 28-01-2013 - 18:56:23 |
|
Witajcie wszystkie nowe dziewczyny.
ero, tu masz dział poświęcony rakowi in situ [amazonki.net] |
helen (offline) |
Post #27 29-01-2013 - 11:09:43 |
Śrem |
witaj szpaku chciałbyś uzyskać infformację otwojej postawionej diagnozie jajgdy zachorowalam na porfilję tesz niemogłam znaleść pozytywnych rad lekarze terz rozkładali ręce ,ale wkońcu zdjagnozowano mnie trochę to trwało ,okropna bezradność ale cały czas szukałam no wtedy dowiedzałam się że mam wspaniałych przyjaciuł odnich tesz otrzymałam możliwość pomocy w tej kwestji , bardzo durzo informacji znalazłam wystukując w gogle nazwę choroby ,znajdowałam informację na temat ktury mnie interesował no i znalazłam odpowiedz na pytania życzę tobie szpaku tego samego ,gdybyś miał pytania proszę pisać poadrawiam Helen
|