Przywitaj się
Wysłane przez Amazonki.net
Al_la (offline) |
Post #2 16-04-2013 - 10:43:14 |
k/Warszawy |
Witaj Aniu
![]() Poczytaj różne działy, a na pewno znajdziesz coś pomocnego. Polecam zajrzenie do zakładki "pobierz". Tam są poradniki dla chorych. ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Sylka (offline) |
Post #5 17-04-2013 - 09:55:18 |
|
Cześć
Jestem Sylwia Mam 35 lat, wspaniałego męża, dwójkę najukochańszych dzieciaczków i ogromną wolę życia. Jestem po radykalnej mastektomii i chemioterapii. Bardzo potrzebuję wsparcia bo nie mogę pozbyć się złych myśli. Moja mamusia zmarła w wieku 37 lat na raka piersi. A ja czekam na wyniki badań genetycznych. Pozdrawiam wszystkie amazonki. Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 17-04-2013 - 09:59:54 przez Sylka. |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #8 17-04-2013 - 10:34:33 |
Tomaszów Mazowiecki |
Cześć dziewczyny,dobrze trafiłyści bo tu ,na forum można się naprawdę dowiedzieć wszystkiego co Was nurtuje,poczytajcie,wgryźcie się w portal,zadawajcie pytania.Pozdrawiam Was -amazonka z 17-letnim doświadczeniem,prawostronna.
![]() |
Szpaku (offline) |
Post #17 18-04-2013 - 14:24:15 |
Poznań |
witam serdecznie na forum.
Gdybyście miały jakieś pytania techniczne odnośnie serwisu jestem do dyspozycji ![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Al_la (offline) |
Post #19 18-04-2013 - 15:51:51 |
k/Warszawy |
Witam wszystkie nowe dziewczynki
![]() Bądźcie z nami i czujcie się, jak wśród przyjaciół ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
takbardzokochammojedzieci (offline) |
Post #26 21-04-2013 - 15:04:06 |
|
cześć dziewczyny. Pamiętacie mnie?? byłam tu ok 2 tygodni temu. Byłam u lekarza i całe szczęście jest wzystko dobrze, bóle niewiadomego pochodzenia juz przeszły, ale dla pewności mam zrobić sobie jeszcze wyniki. Dopiero w takiej sytuacji zdałamsobie sprawę jak zdrowie trzeba szanowac i jak moje życie jest potrzebne innemu życiu. tydzień temu oiecałam sobie regularnie, co miesiąc badac swoje piersi i raz w roku robic wszystkie badania odnośnie stanu zdrowia. Trzymam kciuki za was wszystkie i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Dziękuje za wtedy miłe przywitanie i słowa otuchy, byłam naprawdę bardzo przestraszona. dziekuję
|