Przywitaj się
Grażyna1 (offline) |
Post #3 04-05-2013 - 23:03:22 |
Warszawa |
Camay - Twój raczek był bardzo silnie hormonozależny i moim zdaniem z pewnością będziesz miała zapisany Tamoksifen. Ma on postać tabletek i przyjmuje się go 1 raz dziennie , najczęściej przez okres 5 lat. To że HER ujemny - to bardzo dobrze. Pozdrawiam Cię bardzo serdeczne. .
|
babcia ola (offline) |
Post #4 04-05-2013 - 23:15:08 |
Bydgoszcz |
Jagusiu! Długo mnie nie było(tutaj) to zapomniałam jak pisać co by nie straszyć. Operacja jest przewidziana 7 maja rano i -miejmy nadzieje-dojdzie do skutku,zacznie się i zakończy pomyślnie : Działki już nie uprawiam bo zdrówko mi wysiadło kompletnie. (tzn.kręgosłup) i nie mogę NIC robić .Zupełnie NIC. W ubiegłym roku ,jesienią,nie mogłam nawet chodzić i ....nie wiadomo dlaczego ,od 1,5 roku trwa diagnozowanie
![]() ![]() |
Baba Jaga (offline) |
Post #6 05-05-2013 - 06:39:08 |
Jagolandia |
![]() Ola, ty jesteś twardy zawodnik, podołasz, ale kobito, jak ja bym nie mogła chodzić, to gdzie by mi było myśleć o cycuchach .... - czy jeden, czy dwa, czy stoi, czy wisi ...... trudno mi to zrozumieć, ale to może dlatego że chyba do końca nie jestem w stanie zrozumieć co znaczy jej brak ...... a myślałam że ten problem ( dramat ? ) Amazonek mam mocno poznany, przemyślany .... chyba jednak nie ściskam Cię babo !!!!!!!!!!!!!! na wybory potem musowo ! ![]() |
babcia ola (offline) |
Post #7 05-05-2013 - 23:12:49 |
Bydgoszcz |
Jagusiu ! Wiesz,że jak ja się sama nie dobiję to nic mnie nie zmoże
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #10 06-05-2013 - 10:37:00 |
Tomaszów Mazowiecki |
ja też witamzystkie Nowicjuszki
![]() |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #18 09-05-2013 - 19:27:08 |
Tomaszów Mazowiecki |
Czeć Wam,amazonka prawostronna z 17-letnim stażem
![]() |
smokooka (offline) |
Post #20 10-05-2013 - 15:01:23 |
Warszawa |
Cześć Kochane, jestem Agnieszka, miesiąc temu po raz pierwszy w życiu poszłam do onkologa, a w środę zaczynam chemię przedoperacyjną. Mam sporego raka zrazikowego w prawej piersi i zajęty węzeł. 2 miesiące temu przestałam karmić dzieciątko po prawie dwóch latach od urodzenia. Mam 40 lat i mimo wszystko jestem szczęśliwa. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę tego co najlepsze dla każdej z Was z osobna (dla chłopaków też, ale jakoś przeglądając forum nie trafiłam na żadnego)
![]() |
smokooka (offline) |
Post #22 10-05-2013 - 15:16:07 |
Warszawa |
Jagodulko dziękuję
![]() |