Przywitaj się
filipinka35 (offline) |
Post #3 02-06-2013 - 22:41:35 |
|
Witaj Alicjo i Komarku
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
dorota7.77 (offline) |
Post #4 03-06-2013 - 13:54:31 |
MielnoPyrzyckie |
Witam. Jestem tu pierwszy raz. Jestem amazonką od marca 2013 roku.
|
filipinka35 (offline) |
Post #5 03-06-2013 - 14:06:10 |
|
Witaj Doroto
Ja tez miałam operacje w marcu tylko, ze w 2011 roku. Pisz i pytaj. Postaramy sie pomóc. Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #8 03-06-2013 - 19:31:06 |
Tomaszów Mazowiecki |
cześć nowicjuszki
![]() |
mea (offline) |
Post #13 04-06-2013 - 17:05:30 |
Piaseczno |
Hej doria
![]() ![]() With or without you... Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 04-06-2013 - 17:06:36 przez mea. |
filipinka35 (offline) |
Post #15 04-06-2013 - 19:41:07 |
|
Witaj Doria
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
alicja83 (offline) |
Post #19 05-06-2013 - 09:18:22 |
będzin |
witam i ja!
jestem córką amazonki od 15 maja tego roku wyniki po operacji nieciekawe (zajete wezly chlonne) mame czeka leczenie agresywne co kolwiek to znaczy. bardzo prosze kobitki z bedzina i okolic o informacje na temat leczenia, wyborze lekarza itd. baaaardzo ciekawa ta stronka ale strasznie duzo informacji a ze jestem mamą kilkumiesiecznego potomka ![]() rany! ile w was optymizmu i radosci z życia! BRAWO!!!! |
filipinka35 (offline) |
Post #21 05-06-2013 - 12:04:20 |
|
Alicjo witaj serdecznie. Pisz pytaj my postaramy sie pomóc.
alicja83 (offline) |
Post #22 05-06-2013 - 12:56:27 |
będzin |
dziekuje za przywitanie
![]() własnie czytam o protezkach..ciezka sprawa, duzo tego. mama ma male piersi i nie wiem jak firma najlepsza? czy moze wystarczy tylko wkladka do stanika? mama boi sie ze jak zalozy specjalny nieusztywniany stanik to bedzie plaska, a moze sa biustonosze usztywniane gabczaste "targowe " ![]() ![]() ![]() powiem jeszcze ze dzieki temu portalowi oswajam sie z tą nową i bardzo trudna sytuacja jakoś tak łagodnie ![]() DZIEKUJE!!!! |
Al_la (offline) |
Post #24 05-06-2013 - 17:00:07 |
k/Warszawy |
Witajcie nowe dziewczynki
![]() Alicjo, Agresywne leczenie, to operacja i chemioterapia. Prawie wszystko taki zestaw przeszłyśmy. Tu masz wątki o schematach chemioterapii [amazonki.net] Kiedy już Mama będzie wiedziała, co Jej zaserwują, będziesz mogła poczytać nasze doświadczenia. Tu znajdziesz informacje na temat protezek [amazonki.net] Tu masz szpitale w woj. śląskim [amazonki.net] Jak klikniesz na szpital, zobaczysz nicki osób, które się w nim leczyły. Możesz skontaktować się z tymi osobami np. poprzez PW (prywatną wiadomość). Tu masz wątek dzieci amazonek, w którym sobie rozmawiają i wspierają [amazonki.net] A tu masz swój profil [amazonki.net] więc zaglądaj do niego, bo może ktoś tam napisze do Ciebie potrzebną informację. ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
endżi (offline) |
Post #25 06-06-2013 - 17:42:06 |
Warszawa i okolice |
Witajcie
![]() Od kilku dni czytałam i obserwowałam, nie zamierzałam pisać. Byłam twarda aż do dziś, kiedy otrzymałam od lekarza kwit na perukę... Zamierzam nadal zaglądać, może nawet czasem napiszę ![]() Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz |