Przywitaj się
Al_la (offline) |
Post #2 22-07-2013 - 09:34:24 |
k/Warszawy |
Witaj angel8383
![]() Będziesz z nami, to dziewczyny tak Cię wezmą w obroty, że leczenie przeleci migusiem ![]() Tu mamy taki wątek, gdzie "chemiczne" dziewczyny dzielą się swoimi doświadczeniami [amazonki.net] A tu masz wątek małolatek [amazonki.net] ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #4 22-07-2013 - 09:49:57 |
k/Warszawy |
No to, jak już patrzysz na mój, to dodam, że wyhodowałam byka 5 cm i wszyscy patrzyli na mnie, jakbym już za chwilkę umrzeć miała. A ja wciąż żyję i w najbliższym czasie nigdzie się nie wybieram
![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
filipinka35 (offline) |
Post #8 22-07-2013 - 14:00:55 |
|
Witam nowe osóbki
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
pawlikowa (offline) |
Post #11 23-07-2013 - 07:38:24 |
Malinowice |
Witajcie dziewczyny
![]() ![]() ![]() Ewa |
Al_la (offline) |
Post #12 23-07-2013 - 09:12:56 |
k/Warszawy |
Pawlikowa, z wyniku wynika tylko, że to rak inwazyjny (prawie wszystkie takiego miałyśmy) o III stopniu złośliwości.
To najwyższy stopień, ale tu masz wątek [amazonki.net] osób, który też taki miały i żyją ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
dziubas (offline) |
Post #15 25-07-2013 - 14:20:45 |
Gdańsk |
Ty Nedal też witaj na tym forum!
![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
filipinka35 (offline) |
Post #22 25-07-2013 - 20:33:40 |
|
Witam nowe osoby
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
dziubas (offline) |
Post #26 29-07-2013 - 10:42:06 |
Gdańsk |
Witajcie nowe dziewczynki! Czujcie się jak u siebie!
![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
zuziaAka (offline) |
Post #27 29-07-2013 - 23:29:50 |
|
Witajcie kochani!
W tym wątku jest tyle powitań, że boję się, że mnie nie zauważycie ![]() W każdym bądź razie jestem nową użytkowniczką tego forum a więc serdecznie witam wszystkich! Kraków Rehabilitacja - Twoje Centrum Rehabilitacji |