Przywitaj się
krysiaka2010 (offline) |
Post #1 22-07-2010 - 17:02:18 |
Będzin |
Dopiero dzisiaj witam wszystkie koleżanki niedoli/ a jestem zarejestrowana już od 15.07.2010/ Cieszę się,że jest takie forum bo zawsze lżej na duszy jak można porozmawiać o swoich problemach z takim samym jak ja. Gorąco pozdrawiam
|
ToJa (offline) |
Post #2 22-07-2010 - 19:26:23 |
|
Witaj Agni.......... zastanawiasz sie czy starczy Ci energii aby na forum sie udzielac.......hehehe uwazaj zebys sie nie uzaleznila.........
bo na tym forum to jest tak, ze albo czlek tylko poczyta i zadaje pytania, a potem po leczeniu odchodzi........albo zostaje.......ale jak juz zostanie to......... hm....trzeba uwazac coby garnkow nie przypalic, coby nie zapomniec rodzinie jesc dac , coby nie zapomniec o wielu sprawach.............. Witaj Krysiaka ........ hehehe tu nie tylko o problemach mozna rozmawiac.......hehehe sa jeszcze calkiem inne ciekawe watki......pogaduszkowe, filmowe, smieszne i sexowne |
Al_la (offline) |
Post #4 22-07-2010 - 20:49:51 |
k/Warszawy |
Witajcie nowe dziewczynki
A ja jeszcze zachęcę do zajrzenia do działu "odnajdźmy się na mapie". Tam w każdym województwie jest wątek "o sobie". Można tam się zameldować i co jakiś czas zaglądać do "naszego" województwa, bo a nuż koleżanki umawiają się na spotkanko przy kawce A ja takie spotkanka wszystkim polecam W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #11 23-07-2010 - 17:52:33 |
k/Warszawy |
Anija, to jest wątek do witania nowych dziewczyn.
Na pogaduchy zapraszamy tutaj W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 23-07-2010 - 17:53:01 przez Al_la. |
historyczka (offline) |
Post #13 24-07-2010 - 17:19:33 |
włoszczowa |
witam wszystkie koleżanki
|
Jazzowa (offline) |
Post #15 25-07-2010 - 09:58:33 |
Łask |
Witam serdecznie...
Stało się i niebawem dołączę w pełnym tego słowa znaczeniu w szeregi Amazonek.. ).. Z tego co czytam - grono to zacne i arcyciekawe - więc żalu nie ma, a ciekawość wręcz spora.. Raka piersi zdiagnozowano u mnie tuż przed moimi 40tymi urodzinami w grudniu ubiegłego roku.. a że urodziny w Boże Narodzenie obchodzę, więc to i "prezent" gwiazdkowy był... Od początku podchodzę do tematu w sposób - że pojawiło się, widać zapracowałam sobie w sposób jakis na to, trzeba zmienić sposób życia i się wyleczyć... Jestem po 4 cyklach chemii czerwonej i po 4 dawkach taxotere...2 sierpnia idę do szpitala do Łodzi na operację usunięcia piersi plus węzły chłonne...I tak sobie myślę, że bez wsparcia kobiet, które przeszły to samo - nie da się... Witam Panie bardzo serdecznie raz jeszcze i proszę o cierpliwość i wyrozumiałość.. zapewne jakieś pytania i dociekania będą mi towarzyszyły... i to zapewne niekoniecznie najmądrzejsze.. Beata vel Jazzowa (a to z racji wielkiego zamiłowania dla tej muzyki...) Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Al_la (offline) |
Post #18 25-07-2010 - 12:16:27 |
k/Warszawy |
Witaj Jazzowa
Rozgość się i pisz. Jest duuużo miejsca na forum i w profilu własnym i u innych Jeśli czegoś nie wiesz - pytaj Polecam zakładkę "pobierz". Tam jest wiele poradników przydatnych dla amazonek. W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
ToJa (offline) |
Post #19 25-07-2010 - 12:55:06 |
|
no to jeszcze i tu : witaj Jazzowa...
no to nam sie pewnie muzyczne forum zrobi......... jak juz sie naczytasz o tych chorobowych watkow (co pewnie teraz bardzie pochlania Twoja uwage) to zajrzyj do dzialu muzycznego......... bo my tu nie tylko o chorobach |
amor (offline) |
Post #22 25-07-2010 - 15:12:10 |
Siemianowice Sl. |
Witajcie nasze siostry w chorobie! Z nami będzie Wam troszke lzej! Spolecznosc dodaje sil , przywraca humor i rozpędza czarne chmury sprzed oczu . Przynosi tez nadzieje i roztacza radosne, optymistyczne widoki na przyszlosc ! Będzie dobrze!
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 25-07-2010 - 15:15:25 przez amor. |
Jazzowa (offline) |
Post #25 25-07-2010 - 20:08:18 |
Łask |
Wiecie co... powiem Wam, że dziwnie się poczułam... tzn tak jakby człowiek trafił na swoje miejsce.. sama nie wiem... ale zrobiło mi się ciepło i miękko na serduchu dzisiaj niesamowicie... dziękuję Wam.. .... Ja się właściwie trzymam psychicznie - chyba mocna baba jestem... ale teraz dopiero zauważyłam jak bardzo brakowało mi takich bratnich dusz po przeżyciach...
Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
mar_szczepanska (offline) |
Post #26 25-07-2010 - 23:16:21 |
|
Witaj,wiem co czujesz .Ja jestem już po ,ale trudno zapomnieć o tym co przeszłam.Napisałaś, że czeka Cię operacja usunięcia piersi i węzłów.To pierwsze nie podlega dyskusji, ale może nie śpiesz się z tymi węzłami bo może nie ma przerzutów.Niech pobiorą węzeł wartowniczy, jeżeli będzie czysty to wygrałaś,jak nie to zawsze można zrobić dogrywkę.Pozdrawiam.
Mariola |