Przywitaj się
Ania_soWhat (offline) |
Post #1 04-06-2014 - 20:52:14 |
Sosnowiec |
Czesc
![]() Znacie te psikusy życiowe kiedy zrobicie coś fajnego, osiągniecie coś na co czekaliście długo a potem staje się coś co można nazwać tylko ironia, chichotem losu...? Oto moja "najnowsza ironia": Co rok oddaję mój 1% podatku na inne cele, zawsze przemyślane... zawsze z jakąś ideą... W tym roku był to procent na Amazonki... Parę miesięcy po i... Znaleziony bolący guzek w piersi... wszyscy mówią "to nie rak, bo rak nie boli", a ja jakoś obawiałam się tego "chichotu"... ... i niestety, dziś dostałam wyniki biopsji cienko-igłowej... => cellulae carcinomatosae W poniedziałek Katowice => ceglana i ciąg dalszy Josko huomenna olisi jo parempi päivä... ![]() |
olgierd1986 (offline) |
Post #4 04-06-2014 - 21:32:21 |
Warszawa |
Witam wszystkich
![]() ![]() |
wisienka46 (offline) |
Post #8 04-06-2014 - 23:24:28 |
Mikołów |
Witajcie nowicjuszki
![]() ![]() ![]() |
Ania_soWhat (offline) |
Post #16 05-06-2014 - 21:26:44 |
Sosnowiec |
|
hania102 (offline) |
Post #20 06-06-2014 - 14:41:27 |
|
Dasz radę, jesteś chyba ze Śląska. Tak z Sosnowca. Poznałam wiele Ślązaczek w Ciechocinku. Jesteście twarde, wesołe i życzliwe. Ja miałam wszelkie terapie - ch+rad, trwało trochę ale dałam radę, TY tez sobie poradzisz. Leczenie Cię wciągnie - wyznaczone terminy będą Cię goniły, aż dobiegniesz do końca leczenia. Wtedy się naprawdę ucieszysz. Powodzenia, wiary, siły. Trzymam oba kciuki. Hania z Wielkopolski
![]() ![]() |
Gizi (offline) |
Post #21 06-06-2014 - 15:28:19 |
Warszawa |
Witajcie Kobietki. Czytamy wszystko z największą uwagą. Bierzemy do serca każdy wpis, każdą historię. Cały czas ktoś tu jest, czyta i zagląda. Czytajcie, pytajcie, odpowiadajcie i podpowiadajcie. Czujcie się swobodnie. Pozdrawiam.
![]() Osiągnięcie celu jest punktem startowym do osiągnięcia kolejnego. |
Danula72 (offline) |
Post #24 07-06-2014 - 23:04:41 |
Warszawa |
Dzień dobry.
Mam na imię Danuta,lat 42. Rok 2014 rozpoczęłam operacją oszczędzająca z wartownikiem. Potrójnie ujemny,G3,mutacja BRCA1. Teraz w trakcie chemioterapii (4 AC, 12 taxol). Czytając Forum podnosi mi się poziom wiary,że pokonam chorobę ale chwilę później zdaję sobie sprawę ile Kobiet pożegnaliście. Niemniej chciałabym się przywitać i życzyć wszystkim zdrowia. |
Krynia58 (offline) |
Post #26 08-06-2014 - 10:36:09 |
Warszawa |
Serdecznie witam wszystkie nowe dziewczyny
![]() ![]() ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |