Przywitaj się
Jazzowa (offline) |
Post #4 26-07-2010 - 15:50:59 |
Łask |
Oj wie ów Anioł gdzie człowieka sprowadzić.. by mu duszydło naprawić... ...
No właśnie się dowiedziałam, że do szpitala idę 1 sierpnia.. a wiekopomna chwila nastąpi 2 sierpnia... hmm... w urodziny mego brata... Będę Was ubłagiwać o trzymanie kciuków za mnie... Ale to się pewnie jeszcze przypomnę.. by kciuki były świeżutkie.. mocniachne... Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Jazzowa (offline) |
Post #5 26-07-2010 - 15:53:18 |
Łask |
Anija... Bydgoszcz - to trafiłaś chyba w jedne z lepszych łapek w Polsce.. tak przynajmniej słyszałam... Trzymam kciuki ...
Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
ToJa (offline) |
Post #6 26-07-2010 - 17:33:57 |
|
dziewczynki - świezynki nasze kochane.....
juz i ja pisałam i Ala....... to jest watek "przywitaj sie" i sluzy tylko do przywitania się na forum gdzy chcecie zameldowac ze wlasnie sie zarejestrowalyscie i zamierzacie ciutke (a moze i wiecej ) popisac i poczytac o operacjach, leczeniu, dolegliwosciach, radosciach, smutkach, kciukach i o innych babskich i nie tylko babskich sprawach piszemy w odpowiednich watkach...... jest ich naprawde fulll i sa poukladane tematycznie....... no i jeszcze rzecz jasna w swoim profilu mozna nawijac o wszystkim........ my to napewno znajdziemy i se poczytamy a uwielbiamy czytac. no ja dla odmiany to jeszcze uwielbiam pisac..... |
Jazzowa (offline) |
Post #9 27-07-2010 - 15:48:27 |
Łask |
Witaj ciepło w ten pochmurny dzionek Ama-Danusia...
Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
joanna_w29 (offline) |
Post #10 27-07-2010 - 16:06:48 |
Szczyrk |
Witam wszystkich
osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil albo przez wiadomość prywatną |
Janina.S (offline) |
Post #13 27-07-2010 - 18:48:06 |
widły Soły i Wisły |
Witajcie nowe dziewuszki - rozgośćcie się tu i w swoich domkach /przystani/ pytajcie i piszcie .
Tu znajdziecie porady i ukojenie i pocieszenie i słowa stawiające do pionu. .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
krysiaka2010 (offline) |
Post #19 27-07-2010 - 21:30:45 |
Będzin |
Witam wszystkie nowe koleżanki.
|
basia (offline) |
Post #25 29-07-2010 - 10:27:50 |
Sosnowiec |
HEJ EWCIU!!!!Witam,nic się nie bój ,wiem ta chemia to paskudztwo ,ale da się przeżyć ja już mam za sobą 11 lat jak ją skonczyłam i zapomniałam o niej !!!!Cieszę się życiem i zdrowiem i wszystkimi co mnie otaczają a wogóle to wszystkim,życie jest piękne i trzeba o nie walczyć .Trzymaj się dzielnie bo masz kupę życia przed sobą !!!!!
|
Al_la (offline) |
Post #27 29-07-2010 - 14:59:09 |
k/Warszawy |
Witaj Malwina
Na pewno sobie poradzisz z poruszaniem się na forum W razie, gdybyś miała problemy, pytaj. Na pewno pomożemy W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |