Przywitaj się
lulu (offline) |
Post #3 29-07-2010 - 18:27:06 |
k/Kwidzyna |
A jakiej "drogi" szukasz, tak jak wchodzisz w "Przywitaj się", tak samo wchodzisz wszędzie.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
Al_la (offline) |
Post #5 29-07-2010 - 18:42:44 |
k/Warszawy |
Witajcie dziewczynki
Maniu, o radioterapii poczytaj tutaj A na co dzień o wszystkich swoich problemach, samopoczuciu w trakcie radioterapii możesz pisać tutaj W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
ToJa (offline) |
Post #13 29-07-2010 - 22:10:36 |
|
Malwino
Maniu Wioleto witajcie na forum a na powitanie co wolicie czy heheh ktoras to nazwala chlebem i sola ja na forum juz sie bujam 2 lata....... i zamierzam sie jeszcze pobujac no....chyba, ze juz wszystkim sie znudzi to moje gadanie i mnie wykopia....... |
Kasia_W (offline) |
Post #17 30-07-2010 - 13:23:50 |
Zduńska Wola |
Maniu, Malwino i Wioletto i ja Was witam serdecznie gorąco
rozgośćcie się i pytajcie w razie potrzeby. Korzystajcie z naszych doświadczeń i kciuków na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
Malwina (offline) |
Post #22 30-07-2010 - 17:00:23 |
Kielce |
Pozdrawiam wszystkich. Mam pytanie - czy jest choć jedna podobna do mnie istota na tym Portalu ?
Jeszcze jestem nie pełną amazonką, ale już niedługo nią zostanę. Operacje oszczędzającą miałam w 2004 r., a teraz pojawiła się wznowa w tej samej piersi i nie ma wyboru. Niestety mam też zmiany w kościach. PET zrobiony w ŚĆO wykrył kosci, ale o dziwo nie zauważył guza w piersi? Odezwijcie się bo same czarne myśli przychodzą mi do głowy. |
mag_dag (offline) |
Post #23 30-07-2010 - 17:34:12 |
Sosnowiec |
witaj Malwinko, skoro miałaś operację oszczędzającą w 2004 roku, to już od tamtej daty jesteś pełnoprawną amazonką, bo amazonka to kobieta po leczeniu raka piersi
w tej samej piersi guz oznacza, że teraz zrobią Ci mastektomię i będziesz miała zapewne chemię - a co do badania PET, to ja bym sprawdziła czy na pewno to, co pokazał to zmiany meta mamy na forum koleżankę, której PET pokazał zmiany w płucach i mózgu i określano je jako przerzuty - po sprawdzeniu okazało się, że to nie było nic groźnego czy lekarz nie zaproponował Ci RM tego miejsca, które pokazał PET? Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
Malwina (offline) |
Post #24 30-07-2010 - 17:52:35 |
Kielce |
MR był wątpliwy, a TK potwierdził zmianę w kręgosłupie. Ale po raz kolejny dowiedziałam się od Ciebie, że PET nie jest kryształową kulą!!! Odnośnie zmian w kościach - nie mogłam uwierzyć, bo od grudnia (wtedy je wykryto) nie mam
dolegliwości bólowych. Choć już wiem, że nie zawsze bolą. Serdeczne dzięki za miłe słówka. |
Al_la (offline) |
Post #25 30-07-2010 - 18:50:14 |
k/Warszawy |
Malwinko, podrzucę Ci link do wątku osób, które podobnie jak Ty mają nawrót choroby. Poczytaj sobie i pisz o wszystkim, co Cię trapi
[amazonki.net] W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Haniap. (offline) |
Post #26 30-07-2010 - 20:04:39 |
Poznań |
Witajcie wszystkie nowe dziewczynki
A swoją drogą to marzę o tym, żeby już nikt się tu nie zarejestrował..... oczywiście z powodu braku raka, a nie że Was nie chcę! Piszcie, czytajcie, pytajcie. Po to tu wszyscy jesteśmy. I niczego się nie bójcie. Tego paskuda zwalcza się głównie psychiką i właśnie życzę Wam (Nam) silnej i pozytywnego podejścia do leczenia. "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |
Jazzowa (offline) |
Post #27 30-07-2010 - 20:14:50 |
Łask |
Witajcie nowe dziewczyny.... również niedawno tutaj przybyłam.. i mogę powiedzieć z pełną odpowiedzialnością, że to jeden z lepszych kroków jakie popełniłam... ))
Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
piotrekAMELIAKACPER (offline) |
Post #29 30-07-2010 - 22:20:02 |
Świdnica |
witam wszystkie amazonki .Ania
anias |