Przywitaj się
mooona (offline) |
Post #6 25-06-2015 - 14:16:42 |
|
Hej , znalazłam się tu przez a może dzięki Anuk. To był pierwszy blog , który odwiedziłam po tym jak usłyszałam że mam lokatora , teraz czekam na jego eksmisję ... Mam w cholerę pytań , wątpliwosci i strachu w wiadomym miejscu ... Czytałam Wasze wpisy ...mam stracha ...
|
Al_la (offline) |
Post #7 25-06-2015 - 21:38:13 |
k/Warszawy |
Witaj mooona
![]() Z tym strachem wcale nie jesteś odosobniona. Wszystkie go miałyśmy ![]() Pozbędziesz się lokatora, zaczniesz leczenie i strach się zmniejszy ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
kreska (offline) |
Post #8 27-06-2015 - 11:48:05 |
|
Witam Was serdecznie
![]() jestem nowa, choć w temacie już kilka miesięcy. Z "wrogiem" walczy moja mama a ja... można powiedzieć, że razem z nią, każdego dnia... Mama jest po operacji oszczędzającej a przed całym leczeniem (chemia, herceptyna, radioterapia i hormony). Czytałam Wasze historie, rady, doświadczenia i baaaardzo mi pomagają, dziękuję ![]() ![]() |
agniesia761 (offline) |
Post #16 29-06-2015 - 14:12:30 |
Jarocin |
|
bozena_stanczyk (offline) |
Post #17 29-06-2015 - 17:17:41 |
Tomaszów Mazowiecki |
Witam wszystkie Nowicjuszki
|
Janina.S (offline) |
Post #21 30-06-2015 - 18:48:43 |
widły Soły i Wisły |
Witam nowe dziewczyny
![]() Witaj Annusza - pisz i pytaj , tutaj wszystkie po spotkaniu z tym na r.... jak trzeba to poradzą , podpowiedzą itd. .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
mooona (offline) |
Post #25 01-07-2015 - 14:17:00 |
|
Hej Dziewczyny. Już ochłonełam po po diagnozie . W przyszłym miesiącu prawdopodobnie zaczynam chemię .Jeszcze nie mam daty bo czekam na stymulację hormonalną w celu pobrania kom jajowych... Czytając Wasze wspomnienia nie wiem czego bać się bardziej .... Fajnie, że jesteście ..
![]() . |
monia23 (offline) |
Post #27 04-07-2015 - 16:53:39 |
osiek |
Bardzo dziękuję za przyjęcie do grupy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
elka_w (offline) |
Post #28 06-07-2015 - 09:25:33 |
Tarnów |
Witam.
Bardzo dziękuje za przyjęcie mnie do grupy. Mam 28 lat poza problemami z piersiami choruje od 13 lat na wrzody żołądka i dwunastnicy, od 10 lat na Hasimoto (niedoczynność tarczycy), i od 2 lat mam problemy z krzepnięciem krwi (jestem po zakrzepicy żylnej w październiku 2013), żadna antykoncepcja hormonalna nie wchodzi w grę. Jestem objęta leczeniem w Centrum Onkologicznym w Rzeszowie (badania genetyczne) te wyszły ujemne, ale niestety wywiad rodzinny obciążający. Wszystko zaczęło się 2 lata temu od choroby mojej siostry która wykryła guzka w piersi BIRADS 5 jest po jego wycięciu narazie jest okej. Dałam się siostrze namowić na usg żeby sie nie martwiła o mnie, bo bardzo jej zależało, na 1 usg wyszedł jeden mały torbiel na jednej piersi, a potem co każde pół roku było już tylko z górki z BIRADS 1 na BIRADS akt 4. Napisałam we wątku moje wyniki i zapytanie będę wam ogromnie wdzięczna za wszelką pomoc co dalej w takiej sytuacji robić, bo jestem w tym zielona. [amazonki.net] BARDZO PROSZĘ O KILKA SŁÓW PORADY BARDZIEJ DOŚWIADCZONYCH ODE MNIE ![]() |