Przywitaj się
lulu (offline) |
Post #2 22-08-2010 - 10:47:22 |
k/Kwidzyna |
Witaj Aniołku , poradzimy sobie z tym choróbskiem.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
aurora (offline) |
Post #6 23-08-2010 - 16:09:16 |
|
Witaj Aniołku.
Kiedy zachorowałam miałam 35 lat więc byłam o całą dekadę starsza hihi i przekonana że takie młode kozy jak ja nie chorują na raka piersi. Moje przekonania zostały zweryfikowane już w szpitalu.............wcale nie byłam taka młoda, była tam między innymi nasza forumowa Ewela która wówczas miała 28 lat. Na obecnym forum też jest chyba kilka bardzo młodych dziewczyn ..................a część była młoda ale się wzięła i zestarzała. |
MamaZosi (offline) |
Post #7 23-08-2010 - 16:57:19 |
Zgorzelec |
hej Aniolku rzeczywiscie jestes mlodziutka ale cale zycie przed Toba i rowniez to co najlepsze..pamietaj ze zycie zaczyna sie po 30tce-lub jak mowia inni po 40
ja jestem 10 lat starsza od Ciebie....i jestem tu z powodu mamy...na pewno doswiadczysz tu ogormnego wsparcia, pomocy i dostaniesz mnostwo dobrej energii na walke z choroba! Pozdrawiam |
Al_la (offline) |
Post #11 24-08-2010 - 14:24:42 |
k/Warszawy |
Witajcie
Elburro Aniołku Aniołku, na poprzednim forum była z nami asik.z, która ma obecnie 27 lat (zachorowała, kiedy miała 23). Tutaj to chyba same emerytki (po 30-tce ) W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 24-08-2010 - 14:25:40 przez Al_la. |
zurawina (offline) |
Post #16 25-08-2010 - 10:33:18 |
|
to tylko teoria a Ty sie uchwyć życia Aniołku zaprzyj sie rąkami i nogami na zycie i nie puszczaj ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Niemiecki biolog Otto Heinrich Warburg zdobył Nagrodę Nobla w dziedzinie medycyny za odkrycie, że metabolizm guzów złośliwych RAKA jest w dużej mierze uzależniony od spożycia glukozy.Glukoza to strawiony cukier w organizmie człowieka. Rak żywi się cukrem. Nie jedz cukru, nie dostarczaj komórkom rakowym paliwa. To najłatwiejsza rzecz jaką można zrobić dla siebie. |
zurawina (offline) |
Post #21 26-08-2010 - 13:35:26 |
|
i tak będzie, bo jak sie mocno w cos wierzy to tak się stanie prawo przyciągania działa zobaczysz wyzdrtowiejesz i jeszcze bedziesz nam wklejac fotki dzidziusia musisz tylko w to głęboko wierzyć i mysli skupiac na pozytywnych aspektach a złe odganiac gdzie pieprz rosnie ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Niemiecki biolog Otto Heinrich Warburg zdobył Nagrodę Nobla w dziedzinie medycyny za odkrycie, że metabolizm guzów złośliwych RAKA jest w dużej mierze uzależniony od spożycia glukozy.Glukoza to strawiony cukier w organizmie człowieka. Rak żywi się cukrem. Nie jedz cukru, nie dostarczaj komórkom rakowym paliwa. To najłatwiejsza rzecz jaką można zrobić dla siebie. |
kdadak (offline) |
Post #26 29-08-2010 - 09:10:37 |
Brzeszcze |
moja koleżanka Beata zachorowała mając 35 lat -miała już dzieci- a rok po leczeniu zaszła w ciązę, dzisiaj Sonia ma już 7 lat i jest zdrowym i kochanym dzieckiem. Beata nawet twierdzi , że dlatego ona zachorowała aby Sonia mogła się urodzić . 3mam za Ciebie kciuki. Krysiek Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 29-08-2010 - 09:13:26 przez kdadak. |
b_angel (offline) |
Post #28 29-08-2010 - 13:04:52 |
radom |
w tym wątku TYLKO się witamy !!! . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... |