Przywitaj się
krakuska (offline) |
Post #4 18-05-2010 - 21:48:36 |
Kraków |
Witam Cię Niko dzielna córuniu. Mam teraz tyle latek co Twoja Mama i za parę dni minie roczek od operacji ( operacja w dzień matki).
Na forum znajdziecie dużo wsparcia , a mądre główki odpowiedzą na nie jedno pytanie...pytaj... Jesteście dopiero na początku drogi, trudnej drogi. Najważniejsze, że mama ma diagnozę, znacie wroga i plan działania lekarzy. A my wszystkie jesteśmy dowodem na to, że można i warto walczyć i najważniejsze: że można z tym dziadem wygrać ![]() I trzymam kciuki ![]() |
Al_la (offline) |
Post #9 19-05-2010 - 13:41:07 |
k/Warszawy |
Gosiaczku witaj
![]() A z czym masz problem? Wszystkie działy, tematy widać, jak na dłoni. Wchodzisz i piszesz ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
drzewo58 (offline) |
Post #11 19-05-2010 - 20:07:40 |
|
kochana inko mam ten sam problem ja jestem 5 lat po operacji mam usunięte obie obie piersi a tras mama jesz już po 5 hemie i wiem co przeżywasz ale musisz to dla mamy a co do myśli nie przejmuj się jo czasami nie wiem jak się nazywam myśli mi przelatują jak oszalałe ale trzeba się trzymać wiem że się boisz ja też się boje dużo z mamom rozmawiam całuje i mocno przytulam
|
Ola_1300 (offline) |
Post #13 20-05-2010 - 14:02:18 |
Gdańsk |
Witam nowe forumowiczki
![]() |
Dortek (offline) |
Post #15 25-05-2010 - 23:19:44 |
|
Ależ tutaj się zaludniło...
Stronka się zrobiła popularna i... potrzebna. Witam wszystkie nowe forumowiczki! To forum to taka Wielka Rodzina Zastępcza. Bardzo pomocna. Przekonacie się same. Rozgoście się i zwiedzajcie. Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
niki35 (offline) |
Post #16 28-05-2010 - 17:53:17 |
szczecin |
witam, jestem 35-letnią amazonką, po mastektomii w grudniu 2008,po chemii,radio, a teraz tamaxfen i lucrin(zamiast zoladexu), chociaz nie muszę latać co miesiąc do lekarza po receptę, a w marcu br. robiłam rekonstrukcję
![]() mam nadzieję ,że czas mi pozwoli często tu zaglądać,pozdrawiam gorąco |
niki35 (offline) |
Post #19 28-05-2010 - 18:41:18 |
szczecin |
witam serdecznie, jestem 35-letnią szczecinianką, po mastektomii,chemii,radio, teraz na tamoxifenie i lucrinie. dwa miesiące temu miałam rekonstrukcję
![]() pozdrawiam wszstkie dziewcznki gorąco ![]() |
karolina21 (offline) |
Post #30 29-05-2010 - 17:27:24 |
Strzelce Krajeńskie |
|