Przywitaj się
Wysłane przez Amazonki.net
ewcia20066 (offline) |
Post #1 12-10-2011 - 09:32:46 |
|
![]() MAm na imię Ewa. Rak piersi lewej T3N1M0. St. post chemiother. St.post radiother. St. p. oper. (mastektomia) C50.9(9.09.2009) +przerzuty do mostka(30.09.20011-po PET_CT) Jestem"paliatywna". Po wlewce z Pamifosu,przed p/bolowa radio...i rozważaniem co do konieczności podania chemii. Ale nie zamierzam się poddawac...i zrobię dosłownie wszystko by zapobiec rozsianiu tego co jest. Chcę tu tez przekazac mnostwo pozytywnej energii dla Wszystkich tych,ktorzy Jej potrzebują... Każda z Was wie,Życie mamy jedno!...Walczcie bo jest o CO ! ![]() Pozdrawia Was mocno stąpająca po ziemi realistka z wielką dawką optymizmu,wiary i nadziei ![]() Spotkania z ludźmi czynią życie warte przeżycia. ![]() |
filipinka35 (offline) |
Post #5 12-10-2011 - 14:02:19 |
|
Ewciu witaj na forum.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
ewcia20066 (offline) |
Post #9 12-10-2011 - 23:27:50 |
|
![]() BArdzo dziękuję za przyjęcie i wsparcie! Kiedyś,będąc młodą dziewczyna miałam marzenia.... ![]() Starałam się relizowac te najbardziej realne....wiedziałam,że nigdy nie powinno się mówić"nigdy",ze trzeba dużo siły woli,ochoty bycia i zdrowego rozsądku żeby osiągac zamierzone cele. Nie myślałam wówczas o przeciwnościach losu...o dobrych i złych doświadczeniach. To wszystko przyszło z czasem,w miarę upływu lat. Teraz kiedy przekroczyłam pewną barierę bycia,doświadczyłam i przezyłam rózne zawirowania losu....wiem,że są wartosci o ktorych należy pamietać zawsze nie "rozdrapując"i rozpamiętujac takich mało istotnych i nie ważnych. Ale to wszystko przyszło z wiekiem,doświadczeniem,czasem.... Teraz cieszę się kazdą chwilą życia,staram się byc pogodną i uśmiechnietą pomimo cierpienia,bólu....okaleczenia.Uczę sie żyć z tym co mam!!! Cierpliwie,pełna wiary i optymizmu....bo warto!!!Naprawdę warto! Wiem,że nigdy....no własnie ....NIDGY!!! nie wolno się poddawac i załamywac.... ![]() Choroba zaatakowała z nienacka.W trakcie rehabilitacji kręgosłupa(wszczepiono mi inplanty,po wypadku samochodowym(2006r)). Muszę walczyć...czy podołam...nie wiem!!! Ale jedno muszę przyrzec,że sie nie poddam...bo życie ![]() BArdzo ciepło Was pozdrawiam...Niech Wielka Moc będzie z Wa ![]() Spotkania z ludźmi czynią życie warte przeżycia. ![]() |
anija63 (offline) |
Post #25 18-10-2011 - 18:08:38 |
k Grudziadza |
┃┃┃ ┃ ┳ ┏┓ ┏┳┓
┃┃┃ ┃ ┃ ┣┫ ┃┃┃ ┗┻┛▬▬▬▬▬▬▬▬ ƸӁƷ ღ ¤ۣۜ● ღ /\\\\►◄/\\\\ /.^....^.\\\\ (...•...•...) /\\ `..=•=..´ // /~''~\\ )\\ .-\'~~~~ \\ // .-\'~~~ |~/ |"|~~)_/~\\~|_ \\____----,.\\.\\ ) ─═◊═── ─═◊═── ─═◊═── Niech komentarze ciepłe i miłe dają iskierki wiary i siłę... Siłę i wiarę chęci nadzieje bo dobrze w życiu gdy tak się dzieje... █▀▄ ▌▐ ▀█ █ ██ █░ █▐▄▀▌▀ █▄█ ▌▐ ▄█ █ ▌▐ █░ ██▌░░█ █▀█ ▌▐ █▀ █ ▌▐ █░ █▐█░▌█ █▄▀ ██ █▄ █ ██ █▄ █▐▀▄▌█ |
kesy (offline) |
Post #27 18-10-2011 - 21:07:11 |
Starogard-Gdański |
Witajćie Silka i Księżyc w naszym gronie. Ilonko kliknij na forum, a potem na rozmowy o rekonstrukcji.Tam będziesz mogła zaśięgnąć informację od osób które mają to za sobą. A tak na margineśie ,mam córkę o tym imieniu, więc jest mi ono bardzo bliskie, tym bardziej że córka mieszka daleko.
![]() ![]() ![]() ![]() |