Przywitaj się
Wysłane przez Amazonki.net
krystyna.d (offline) |
Post #3 03-11-2011 - 11:23:30 |
piła |
Witajcie w klubie amazonek
|
sweedee (offline) |
Post #27 04-11-2011 - 12:01:01 |
Łódź |
Witajcie!
Jestem sweedee - córka Mamy Zosi. Wczoraj odebrałyśmy wynik histo dowiedziałyśmy się, że w lewej piersi Mamy znajduje się podły skurczybyk w I stadium rozwoju i ma ok. 8mm. Nie mam przy sobie teraz wyniku, ale wieczorem napiszę Wam dokładniej, co w nim jest. Guz został usunięty 14 października. Przed nami kolejna operacja (oszczędzająca + radioterapia), której boję się potwornie, ponieważ nie wiem, jak serce mojej Mamy zniesie znieczulenie ogólne. Mama przeszła dotychczas w swoim życiu 7 (!) operacji, z czego jedna 9 lat temu była na by-passy (serce). Boję się tego, co powie kardiolog, jaką wyda opinię i czy w ogóle zezwoli na operację... czy nie pojawią się dodatkowe komplikacje, czy Mama się wybudzi? 6 lat temu rak zabrał mojego Tatę (jelito grube z przerzutami do mózgu), więc jak tylko usłyszałyśmy diagnozę, to wszystko wróciło... Wiem, że teraz jest inaczej, że rak został wcześnie wykryty, że jest duża szansa na wyleczenie, ale... boję się strasznie! Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 04-11-2011 - 12:09:52 przez sweedee. |
filipinka35 (offline) |
Post #29 04-11-2011 - 14:02:04 |
|
Witam wszystkie nowe dziewczyny
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
mag_dag (offline) |
Post #30 04-11-2011 - 15:05:34 |
Sosnowiec |
witaj sweedee, jak miałam mastektomię 11 lat temu, to ze mną na sali leżała pani (przed 60) też po by-pasach, operację zniosła świetnie - nie martw się o to, lekarze na pewno sobie poradzą, trzeba ich tylko uprzedzić dacie radę ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |