Przywitaj się
Teśka (offline) |
Post #2 16-11-2011 - 21:17:50 |
Elbląg |
idąc za Waszą rada już nie będę cierpieć, tylko wspomoge się swoim specyfikiem, żeby mi już głowaq lepiej pracowała. Zapomniałam jeszcze o jednej, dość istotnej sprawie. Nie wiem czy o tym pisałam, ale coś dziwnego dzieje się z moją prawa ręką, tzn. boli od pachy aż po łokieć i jakaś dziwna czerwona krecha sie pojawiła (myślę, że to żyła). Na początku myślałam, że to działanie chemii na guz pod pachą tak jak za pierwszym razem, ale teraz zaczynam się bać. Czy powinnam coś z tym zrobić, czy to może być coś poważnego?
"Wczoraj do Ciebie nie należy. Jutro niepewne.... Tylko dziś jest Twoje" (Jan Paweł II) |
Domiska (offline) |
Post #9 18-11-2011 - 18:11:26 |
|
Witam jestem tu nowa i mam na imie Agnieszka i szczerze mowiac nigdy nie sadzilam ze bede czlonkinia na jakimkolwiek portalu nie liczac portalu z grami ;/ ale los chcial inaczej. W sumie to nie wiem czy powinnam tu byc dopiero mi napisali BIRADS 5;/ boje sie jestem zielona i nie wiem jak do tego mam podejsc by nie spanikowac i nie uciec
![]() |
ToJa (offline) |
Post #11 18-11-2011 - 19:20:21 |
|
Witaj Domiska na forum
![]() nie panikuj, nie uciekaj birads5, no super wynik to to nie jest ale jest szansa, że to nie to mała szansa, ale jest dopóki nie będziesz miała dalszych wyników - nie panikuj a jakby co, to dasz radę bo my tutaj wszystkie jak jeden mąż/.żona/matka/kochanka ![]() boooooo przecież w kupie raźniej ![]() |
Teśka (offline) |
Post #15 18-11-2011 - 19:40:49 |
Elbląg |
Witam z deszczowego Elbążkowa - znalazłam się dzisiaj u chirurga z ręką - nie jest tak źle jak mi powiedział przesympatyczny (i przystojny) lekarz, to po prostu zakrzep w żyle - przepisał Poltram Combo (tylko doraźnie) no i smarowanie altacetem lub Lioton-em. Czy ten lek nie zaszkodzi? dziękuję i pozdrawiam.
P. S. Dzisiaj mam smutny dzień, nic mi się nie chce, może tylko popłakałabym sobie... ![]() "Wczoraj do Ciebie nie należy. Jutro niepewne.... Tylko dziś jest Twoje" (Jan Paweł II) |
ToJa (offline) |
Post #16 18-11-2011 - 19:51:12 |
|
Teska, a może zajrzyj tutaj [amazonki.net]
|
miriam (offline) |
Post #25 19-11-2011 - 21:04:01 |
Stalowa Wola |
Witam ! jestem zarejestrowana na portalu od 2 lat ,ale do tej pory nie odważyłam się odezwać. Jestem po operacji 3lata i 8 mies. Od 2 lat walczę z depresją i nie mogę sobie z nią poradzić.Dodatkowo ,tak ogólnie , źle się czuję- jestem ciągle zmęczona ,co mnie "dobija".Biorę Tamoxifen i chciałam zapytać,czy któraś z Was miała podobny problem ? Serdecznie pozdrawiam
|
ToJa (offline) |
Post #26 19-11-2011 - 21:18:40 |
|
witaj miriam
![]() jesteśmy prawie rówieśniczki mi od operacji mineło 3 lata i 6 miesięcy rany_julek jak Ty wytrzymałaś coby nie pisać, ino czytać a palce Cię nie swierzybiły, nie chciały biegać po klawiaturze nooooooo jak tak długo nas czytasz, to pewnikiem wiele z nas już znasz hehehe to już nie jestes taka nowa na forum |
miriam (offline) |
Post #27 19-11-2011 - 21:49:54 |
Stalowa Wola |
Witaj ToJa !
Z tą moją znajomością Forumowiczek jest inaczej - ja przez te 2 lata byłam na forum 2-3 razy.Jeszcze mam trochę trudności z poruszaniem po portalu, ale mam nadzieję ,że niedługo uporam się z tym.Chcę porozmawiać z osobami , które biorą Tamoxyfen. Pozdrawiam |
ToJa (offline) |
Post #28 19-11-2011 - 22:00:44 |
|
kliknij tutaj [amazonki.net]
to wątek o tamoksyfenie |