Przywitaj się
Axandra (offline) |
Post #4 24-11-2011 - 12:39:11 |
|
Cześć
Jestem nowa na forum. Diagnozę mam od miesiąca. Jestem po pierwszej chemii przedoperacyjnej. Mam 43 lata. Mieszkam w Bielsku-Białej. leczę się w Czechach w szpitalu uniwersyteckim w Ołomuńcu - przeraził mnie w Bielsku sposób wykonania biopsji i chęć operowania bez dodatkowych badań. Chyba dobrze zrobiłam, bo jestem już po scentografii, tomografii i rezonansie. Napisz proszę czy standardy w Stanach są takie jak u nas. Pozdrawiam serdecznie Ola |
Axandra (offline) |
Post #5 24-11-2011 - 12:40:48 |
|
8
Cześć Jestem nowa na forum. Diagnozę mam od miesiąca. Jestem po pierwszej chemii przedoperacyjnej. Mam 43 lata. Mieszkam w Bielsku-Białej. leczę się w Czechach w szpitalu uniwersyteckim w Ołomuńcu - przeraził mnie w Bielsku sposób wykonania biopsji i chęć operowania bez dodatkowych badań. Chyba dobrze zrobiłam, bo jestem już po scentografii, tomografii i rezonansie. Napisz proszę czy standardy w Stanach są takie jak u nas. Pozdrawiam serdecznie Ola skierowałam tą odpowiedź do Filomeny, ale wskoczyłam na koniec wątków, więc chyba coś namieszałam:-) |
Al_la (offline) |
Post #10 24-11-2011 - 18:37:57 |
k/Warszawy |
Witaj Alexandro
![]() Niczego nie namieszałaś. Na naszym forum wszystkie posty układają się w kolejności wysyłania. Jeśli odpowiadasz komuś konkretnego, wypowiedź poprzedzaj nickiem tej osoby lub używaj funkcji cytowania ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
MoNo (offline) |
Post #13 30-11-2011 - 23:05:06 |
|
witam mam na imie Monika znalazłam was szperajac w necie za czyms co od ok 26 lat spedza mi sen z powiek, kilka dni temu wpadłam na pewien trop który mnie tu doprowadził. nie wiem czy zagoszcze tu na długo czy zdołam sie zaaklimatyzować? czuje sie jedna z was mimo iz nikt w mojej rodzinie nie ma/mial raka.
|
lulu (offline) |
Post #15 01-12-2011 - 03:12:04 |
k/Kwidzyna |
Witajcie dziewczyny.
![]() Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #18 01-12-2011 - 13:27:09 |
|
Witam wszystkie forumowiczki i serdeczni pozdrawiam z centrum Polski
![]() |
aga66 (offline) |
Post #19 01-12-2011 - 18:03:21 |
Warszawa |
Witajcie dziewczyny
![]() "Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
MoNo (offline) |
Post #20 02-12-2011 - 20:58:58 |
|
dziekuje za miłe powitanie. sporo was tutaj, ...fajnie , ze potraficie sie tak zjednoczyc i wzajemnie wspierac..zapewne nie bede najaktywniejsza forumka bo nie jestem zbytnio w temacie . z pierwszych spostrzezeń musze powiedziec iz szkoda ze watki nie sa jakos posegregowane , widze sporo tematów dnia codziennego. To 2 forum na którym jestem zarejestrowana, mam nadzieje ze sie wciagne. Czasu mam niewiele i raczej wieczorami wiec ciezko bedzie ogarnać ale postaram sie.
|
MoNo (offline) |
Post #22 02-12-2011 - 21:20:09 |
|
no własnie wpadłam sprostowac- dzis juz widze , ze sa posegregowane, 1 dnia otworzylam okno a tam było wszystko w 1 miejscu, zyczenia i tematy codzienne- nie wiem czemu tak to widzialam...ok sorki za zamieszanie porozgladam sie dokladniej , narazie ucze sie poruszac ( załozylam nowy watkek - mam nadzieje , ze go nie powielilam- jakby co prosze dac mi znac)
|
mag_dag (offline) |
Post #23 02-12-2011 - 22:55:59 |
Sosnowiec |
mogło tak być, jeśli korzystałaś z funkcji "ostatnio na forum" - wtedy wyskakuje nam okno z wszystkimi postami napisanymi od naszej poprzedniej wizyty ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |