Przywitaj się
nica (offline) |
Post #2 17-01-2012 - 00:11:39 |
|
Jestem po operacji - mastektomia prosta prawej piersi. Zaczynam odliczanie - 6 dni. wynik na koniec stycznia. Trudno powiedzieć, że czuję się dobrze. Oczywiście cieszę się, że wycieli guz. Trudno mi się odnaleźć, jestem zła, że nie mogę iść z dzieckiem na łyżwy.
|
filipinka35 (offline) |
Post #3 17-01-2012 - 14:47:56 |
|
Witam nowe kolezanki.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
justynarozmowy (offline) |
Post #9 18-01-2012 - 12:22:31 |
|
WITAM
|
kasiaf (offline) |
Post #12 19-01-2012 - 22:07:37 |
SZKLARĘBA |
Dzień dobry,a właściwie Dobry Wieczór.
Jestem całkowitą świerzynką na tym forum. 3 stycznia dowiedziałam się że mam raka piersi i ...nie był to dla mnie jakiś wielki szok.U mnie w rodzinie można znaleść cały przekrój rakowy więc się tego spodziewałam prędzej czy później.Miałam nadzieję ,że jednak później.Mam 35 lat. 9 stycznia przeszłam 1 chemię (czerwone winko jak mówi moja koleżanka,która przechodziła to rok temu).Nie było tak źle.Przez 2 dni byłam lekko osłabiona i miałam (mam dalej) niesamowite żarte.Boże!! Jem 10 posiłków dziennie .Jak niemowalak co 2-3 h.I masę owoców ,których na codzień nie znoszę ,a teraz mam straszną chcicę.Będę miała jeszcze 2 a potem operacja i kolejne 3 chemie.Taki jest przypuszczalny plan.Zobaczymy jak to będzie. Kurczę miałam się tylko przywitać a trochę mnie poniosło.Idę wystawić głowę na deszcz i śnieg może troche ochlonę. - Żyj! - powiedziała nadzieja. - Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie. |
filipinka35 (offline) |
Post #13 19-01-2012 - 22:24:29 |
|
Witaj kasiaf
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #17 20-01-2012 - 18:21:56 |
|
Andzia nie kasiuf tylko kasiaf
smieje sie bo sie przejezyczylas Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
marysieńka (offline) |
Post #20 20-01-2012 - 19:37:55 |
Konin |
Witaj Kasiuf
|
filipinka35 (offline) |
Post #21 20-01-2012 - 19:53:47 |
|
ja tez mysle ze to Kasia jest Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #25 20-01-2012 - 22:37:20 |
|
Witam cieplutko wszystkie nowe koleżanki
|
nica (offline) |
Post #26 20-01-2012 - 23:14:42 |
|
Witam wszystkie dzielne Amazonki z krótkim i z długim stażem. Czy któraś z Was czytała jakieś książki, które pomagają
w walce z rakiem. Czy macie jakieś opinie na ten temat? Po analizie internetu i tego co tam na ten temat znalazłam jestem prawdę mówiąc zdruzgotana. Podziwiam Was za dobre samopoczucie. Po operacji boli mnie przedramię i jestem skołowana co właściwie mnie czeka. Statystyki są zabójcze. Czy można zwalczyć tę niepewność jutra i perspektywy czasu. Czy poddać się tylko standardowemu leczeniu, czy robić coś więcej? |
Al_la (offline) |
Post #29 21-01-2012 - 13:02:15 |
k/Warszawy |
Witajcie wszystkie nowe dziewczyny
Polecam caly ten dział [amazonki.net] Znajdziesz tu nie tylko polacane książki czyli naszą "literaturę obowiązkową", ale również inne rady, jak sobie pomóc. Polecam W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-01-2012 - 13:03:02 przez Al_la. |
kasiaf (offline) |
Post #30 21-01-2012 - 14:49:46 |
SZKLARĘBA |
Dziękuję za miłe powitanie.Cieszę się,że jesteście i że jak widzę służycie radami i wspieracie w walce bo same wiecie jak to jest.
W internecie na wszelki wypadek nic nie czytam bo się można załamać.Lepsze są rady kobiet ,które tego doświadczyły. Pozdrawiam Kasia - Żyj! - powiedziała nadzieja. - Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie. |