Amazonki potrzebuję Waszego wsparcia
Wysłane przez Gizi
Gizi (offline) |
Post #1 21-06-2016 - 10:43:34 |
Warszawa |
Witam Was,
dawno mnie tu co prawda nie było. Musiałam po prostu odpocząć od tematu. Pamiętam o Was i często wspominam. Teraz zwracam się z prośbą. W Warszawie trwa głosowanie do Budżetu Partycypacyjnego. Moją odskocznią od choroby jest działalność społeczna. Napisałam projekt do BP i o dziwo przeszedł przez sito urzędnicze. Jest dopuszczony do głosowania. Bardzo proszę Was o wsparcie. Zagłosujcie na mój projekt. Głosować może każdy kto mieszka w Warszawie. Nie musi być meldunku. Projekt zakłada nasadzenia drzew i krzewów na ul. Sękocińskiej przy której mieszkam, oraz zmianę sposobu parkowania, tak by moi sąsiedzi nie dostawali mandatów za parkowanie. Tytuł projektu to ,, Rewitalizacja ul. Sękocińskiej ze zmianą sposobu parkowania". Nr projektu 805, nr na liście do głosowania z Warszawa - Ochota - Stara Ochota to nr 11. Bardzo Was proszę, zagłosujcie na ten projekt. Podaje link. Mam nadzieję że Myszka i Alunia się nie obrażą że tu takie agitacje uprawiam. [app.twojbudzet.um.warszawa.pl] Osiągnięcie celu jest punktem startowym do osiągnięcia kolejnego. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 24-06-2016 - 21:40:55 przez myszka. |
Al_la (offline) |
Post #3 21-06-2016 - 12:10:39 |
k/Warszawy |
A ja niby o co? Tu Myszka ze Szpakiem rządzą W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-06-2016 - 12:11:13 przez Al_la. |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
779
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024