Kampania dla pacjentek HER-2 "-", rec. hormonalne "+"
Wysłane przez Al_la
Al_la (offline) |
Post #1 20-04-2021 - 12:33:23 |
k/Warszawy |
Federacja Stowarzyszeń "Amazonki" poszukuje do kampanii pacjentek, które chciałyby podzielić się swoją historią, które mają HER2 " - " raka piersi wraz z receptorami hormonalnymi dodatnimi.
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
dziubas (offline) |
Post #2 20-04-2021 - 14:17:46 |
Gdańsk |
Poproszę adres kampanii. Zajrzałam na stronę FS'Amazonki" i nic takiego nie znalazłam...
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
Al_la (offline) |
Post #3 21-04-2021 - 16:36:20 |
k/Warszawy |
Chętne proszone są o zgłaszanie się do mnie i podawanie swoich danych kontaktowych
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
716
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024