Spartakiada w Ciechocinku
manka45 (offline) |
Post #1 27-07-2011 - 20:04:00 |
sabatowo |
Federacja Amazonek organizuje w Ciechocinku 26-28 sierpnia XVII Ogólnopolską Spartakiadę Amazonek
Kryśka prosiła mnie coby wystawić 3 drużyny 3 osobowe z Forum do wzięcia udziału. Proszę o 9 osób chętnych do wzięcia udziału Muszę listę z danymi jak najszybciej wysłać do Federacji, dlatego proszę przesyłać do mnie na priv Manka45 swoje dane ;imię, nazwisko ,pesel ,adres i stopień niepełnosprawności Roztańcze w sobie świat na przekór łzom..... |
KryskaW (offline) |
Post #4 02-08-2011 - 20:50:00 |
Psarskie/Poznań |
Dziewczyny widzę ,że coś nie ma za dużo chętnych Ewka jesteś już zapisana , Aurora ,Suchal i Lulu, ale ja byłam
przekonana ,że ta forma spotkania sabatowo-sportowego na wesoło jest doskonałą formą integracji. Wszystkie koszty pobytu pokrywam jako organizator po Waszej stronie są tylko koszty podróży. Chętnie bym poznała nowe forumowiczki a i z przyjemnością wycałuje te ,które już znam w realu. Konkurencje są bajecznie śmieszne a będzie również korowód przebieranców ulicami Ciechocinka i póżniej zabawa. Mam nadzieję ,że jeszcze parę chętnych się znajdzie. Serdecznie zapraszam i do zobaczenia Kryśka |
Becia (offline) |
Post #6 03-08-2011 - 20:58:55 |
Siemianowice Śląskie |
szkoda Amorku, bo w tym terminie mogłabym też jechać, ale sama w taką podróż naszymi kolejami się nie wybiorę...
...ale co ja bym na takiej spartakiadzie robiła ... z moją kondycją , to ewentualnie nadawałabym się do liczenia uczestniczek "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." |
gabi (offline) |
Post #11 07-08-2011 - 09:16:49 |
gdańsk |
Bede z moim klubem trochę boję się tego strzelania ale mam nadzieję że nikogo nie ustrzelę
Nie poddawaj się bezwolnie nieubłaganemu losowi w pełni wykorzystaj czas, który będzie ci dany Jan Paweł II www.amazonki.gdansk.pl Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 07-08-2011 - 09:17:19 przez gabi. |
KryskaW (offline) |
Post #14 07-08-2011 - 22:48:39 |
Psarskie/Poznań |
Becia zapisuję Ciebie i już listę zamykam.
Nawał zgłoszeń z klubów mi nie pozwala na blokowanie miejsc. W razie gdybyś nie mogła to jedną dziewczynę damy z Poznania. Gabi nie martw się tych sportowych łuków nie będzie. Będą narty i spodnie trzyosobowe strzelanie ale z pistoletu itp... Teraz czekam na Wasze dane: adres , pesel i stopień niepełnosprawności ido zobaczenia w Ciechu. |
Becia (offline) |
Post #15 08-08-2011 - 16:58:22 |
Siemianowice Śląskie |
Krysiu, no to postawiłaś mnie przed faktem dokonanym ... teraz Dyrektor musi dać mi urlop
hmmm... spodnie trzyosobowe ... może być ciekawie ... jeśli chodzi o pistolet, to nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek miała taki przedmiot w ręce (ale z moimi dziurami i sks-em może mnie pamięć mylić )... a jeśli chodzi o narty, to muszę pobiec i uśmiechnąć się do Amorka, żeby "na sucho" udzielił mi kilku rad Ewik, Lulu, Aurora, Suchal i Luśka, która chce taką dobrą zawodniczkę mieć w swojej grupie "Życie nie po to jest, by się spieszyć. Życie jest po to, by się życiem cieszyć." Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 08-08-2011 - 17:00:10 przez Becia. |
metka (offline) |
Post #18 15-08-2011 - 11:20:02 |
|
Ojej, dopiero dzisiaj dotarłam do tego wątku... Szkoda tym bardziej, że Becia jedzie - wspólna podróż i te sprawy...
Ale nic to, skoro to XVII Spartakiada, to jest szansa i na XVIII dziewczyny, bawcie się dobrze! i o relację po powrocie poproszę! "Spieprzaj, dziadu!" (L.K.) |
jano0244 (offline) |
Post #20 27-08-2011 - 19:54:08 |
Mrągowo |
Właśnie dzwoniła do mnie magda24, do której z kolei dzwoniła lulu, z prośbą, co by napisać w tym miejscu.
No to napiszę, bo obydwie wymienione od neta aktualnie odcięte. "Drużyna naszego forum w szanownym składzie: lulu, aurora, suchal zajęła I miejsce w Spartakiadzie." Mam nadzieję, że niczego nie pokręciłem, wszak to trochę "głuchy telefon" był . Nas dwoje, choroba tylko jedna... |